Pondělí 26. 7. | |
---|---|
Polévka | |
KAPUSTOVÁ POLÉVKA S UZENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ GULÁŠ ZDOBENÝ ČERVENOU CIBULÍ A CHILLI PAPRIČKOU, KYNUTÝ HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ KŘÍDLA „KENTUCKY“ SE SALÁTEM COLESLAW A OPEČENOU BAGETOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ, TOMATOVÝM SALÁTKEM S ČERVENOU CIBULÍ | 139 Kč |
MENU 3 | |
FILET Z KAPSKÉ ŠTIKY NA MÁSLE SE SALÁTEM Z TRHANÝCH LISTŮ SE ŠPENÁTEM, RAJČATY A SEZAMEM, S DIPEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY A OPEČENÝM TOASTEM | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ STRIPSY NA MIXU TRHANÝCH SALÁTŮ S MLADÝM ŠPENÁTEM, PAPRIKOU A TOMATY S CITRUSOVÝM DRESINKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |
Úterý 27. 7. | |
---|---|
Polévka | |
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ WOK S ASIJSKOU ZELENINOU, ARAŠÍDY, SEZAMEM A DUŠENOU RÝŽÍ | 159 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY „AGLIO OLIO“ S GRILOVANÝM KUŘECÍM PRSEM A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 139 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM S KYSANÝM ZELÍM A RESTOVANOU CIBULKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
FILET Z KAPSKÉ ŠTIKY NA MÁSLE SE SALÁTEM Z TRHANÝCH LISTŮ SE ŠPENÁTEM, RAJČATY A SEZAMEM, S DIPEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY A OPEČENÝM TOASTEM | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ STRIPSY NA MIXU TRHANÝCH SALÁTŮ S MLADÝM ŠPENÁTEM, PAPRIKOU A TOMATY S CITRUSOVÝM DRESINKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |
Středa 28. 7. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉM Z PEČENÉ MRKVE S CURRY A ZÁZVOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ S VÍDEŇSKOU CIBULKOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘE NA PAPRICE, OPEČENÉ ŠPECLE S PETRŽELKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA NA GRILU SE SÁZENÝM VEJCEM A ŠUNKOU, SMAŽENÉ BRAMBOROVÉ HRANOLKY A TATARSKÁ OMÁČKA | 139 Kč |
MENU 3 | |
CANDÁT NA MÁSLE SE SALÁTEM Z TRHANÝCH LISTŮ SE ŠPENÁTEM, RAJČATY A SEZAMEM, S DIPEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY A OPEČENÝM TOASTEM | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ STRIPSY NA MIXU TRHANÝCH SALÁTŮ S MLADÝM ŠPENÁTEM, PAPRIKOU A TOMATY S CITRUSOVÝM DRESINKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |
Čtvrtek 29. 7. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKOVÁ S OPEČENÝM CHLEBEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PENENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE NA ŠPENÁTOVÉM RISOTTU SE SÝREM GRANA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ROLÁDA SE SUŠENÝMI TOMATY, DUŠENOU RÝŽÍ A LISTOVÝM SALÁTKEM S ŘEDKVIČKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ ŽAMPIONY S VAŘENÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
BACON BURGER, MLETÉ HOVĚZÍ MASO, JALAPEŇOS PAPRIČKY, CIBULOVÉ CHUTNEY, CHIPS Z ANGLICKÉ SLANINY, RUKOLA A HRANOLKY | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ STRIPSY NA MIXU TRHANÝCH SALÁTŮ S MLADÝM ŠPENÁTEM, PAPRIKOU A TOMATY S CITRUSOVÝM DRESINKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |
Pátek 30. 7. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÉ LÍČKA S KOŘENOVOU ZELENINOU A JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 169 Kč |
MENU 1 | |
PŠENIČÁ TORTILLA S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU A BATÁTOVÝMI HRANOLKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM A OKURKOVÝM SALÁTEM SE ZAKYSANOU SMETANOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
BACON BURGER, MLETÉ HOVĚZÍ MASO, JALAPEŇOS PAPRIČKY, CIBULOVÉ CHUTNEY, CHIPS Z ANGLICKÉ SLANINY, RUKOLA A HRANOLKY | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ STRIPSY NA MIXU TRHANÝCH SALÁTŮ S MLADÝM ŠPENÁTEM, PAPRIKOU A TOMATY S CITRUSOVÝM DRESINKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |