Pondělí 2. 8. | |
---|---|
Polévka | |
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA SE SÝROVÝM TOASTEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMĚS Z VEPŘOVÉ PANENKY S ČERSTVOU ZELENINOU A SMAŽENÝMI BRAMBORÁČKY | 169 Kč |
MENU 1 | |
GRILOVANÝ KUŘECÍ PLÁTEK NA PEČENÝCH RAJČATECH SE ŠŤOUCHYNÝM BRAMBOREM S JARNÍ CIBULKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
DRŮBEŽÍ JÁTRA NA CIBULCE SE SLANINOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ, NAKLÁDANÝ OKUREK | 129 Kč |
MENU 3 | |
SÉPIOVÉ RISSOTO S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A SNÍTKY RUCOLY | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MIX SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKAMI A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |
Úterý 3. 8. | |
---|---|
Polévka | |
KUŘECÍ KRÉM S MUŠKÁTOVÝM OŘÍŠKEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ BIFTEČKY S CIBULOVOU MARMELÁDOU, RESTOVANOU SLANINOU, VEJCEM, PEČENÝMI BRAMBORY A MAJONÉZOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ CORDON BLEU S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A TOMATOVÝM SALÁTKEM S ČERVENOU CIBULÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
ČOČKA NA KYSELO S VEJCEM, KLOBÁSOU, RESTOVANOU CIBULKOU A ČERSTVÝM CHLEBEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
SÉPIOVÉ RISSOTO S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A SNÍTKY RUCOLY | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MIX SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKAMI A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |
Středa 4. 8. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI KROKETAMI | 179 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY NA SMĚSI SALÁTŮ, SE ZELENINOU, PEČENÝMI BRAMBORY A BYLINKOVÝM DRESINKEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
BOLOŇSKÉ ŠPAGETY S HOVĚZÍM MASEM, DRCENÝMI RAJČATY A ITALSKÝM SÝREM | 159 Kč |
MENU 3 | |
SÉPIOVÉ RISSOTO S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A SNÍTKY RUCOLY | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MIX SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKAMI A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |
Čtvrtek 5. 8. | |
---|---|
Polévka | |
HRACHOVÁ S PÁRKEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŠPÍZ S CUKETOU, PAPRIKOU, ČERVENOU CIBULÍ A DUŠENOU JASMÍNOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
SEGEDINSKÝ GULÁŠ „SPECIÁL“ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A NOČKEM ZAKYSANÉ SMETANY | 139 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ PRSA NA POMERANČÍCH S DÝŇOVÝM PYRÉ A GLAZOVANOU MRKVÍ | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MIX SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKAMI A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |
Pátek 6. 8. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBĚZÍ VÝVAR S MASEM, BYLINKOVÝM KAPÁNÍM A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÝ FILET Z LOSOSA SE ZELENINOU NA PÁŘE, HOLANDSKOU OMÁČKOU A ROZPEČENU BYLINKOVOU BAGETKOU | 219 Kč |
MENU 1 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S PEPŘOVOU OMÁČKOU, KLASEM KUKUŘICE A RESTOVANÝMI BRAMBORY S ČERVENOU CIBULKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KVĚTÁK S VAŘENÝM PAŽITKOVÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ PRSA NA POMERANČÍCH S DÝŇOVÝM PYRÉ A GLAZOVANOU MRKVÍ | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MIX SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKAMI A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |