| Pondělí 2. 8. | |
|---|---|
| Polévka | |
| FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA SE SÝROVÝM TOASTEM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| SMĚS Z VEPŘOVÉ PANENKY S ČERSTVOU ZELENINOU A SMAŽENÝMI BRAMBORÁČKY | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| GRILOVANÝ KUŘECÍ PLÁTEK NA PEČENÝCH RAJČATECH SE ŠŤOUCHYNÝM BRAMBOREM S JARNÍ CIBULKOU | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| DRŮBEŽÍ JÁTRA NA CIBULCE SE SLANINOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ, NAKLÁDANÝ OKUREK | 129 Kč |
| MENU 3 | |
| SÉPIOVÉ RISSOTO S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A SNÍTKY RUCOLY | 199 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| MIX SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKAMI A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |
| Úterý 3. 8. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KUŘECÍ KRÉM S MUŠKÁTOVÝM OŘÍŠKEM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| HOVĚZÍ BIFTEČKY S CIBULOVOU MARMELÁDOU, RESTOVANOU SLANINOU, VEJCEM, PEČENÝMI BRAMBORY A MAJONÉZOU | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ CORDON BLEU S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A TOMATOVÝM SALÁTKEM S ČERVENOU CIBULÍ | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| ČOČKA NA KYSELO S VEJCEM, KLOBÁSOU, RESTOVANOU CIBULKOU A ČERSTVÝM CHLEBEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| SÉPIOVÉ RISSOTO S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A SNÍTKY RUCOLY | 199 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| MIX SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKAMI A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |
| Středa 4. 8. | |
|---|---|
| Polévka | |
| BRAMBORAČKA | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| VEPŘOVÁ PANENKA SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI KROKETAMI | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY NA SMĚSI SALÁTŮ, SE ZELENINOU, PEČENÝMI BRAMBORY A BYLINKOVÝM DRESINKEM | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| BOLOŇSKÉ ŠPAGETY S HOVĚZÍM MASEM, DRCENÝMI RAJČATY A ITALSKÝM SÝREM | 159 Kč |
| MENU 3 | |
| SÉPIOVÉ RISSOTO S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A SNÍTKY RUCOLY | 199 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| MIX SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKAMI A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |
| Čtvrtek 5. 8. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HRACHOVÁ S PÁRKEM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ANGLICKÝ ROASTBEEF S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ ŠPÍZ S CUKETOU, PAPRIKOU, ČERVENOU CIBULÍ A DUŠENOU JASMÍNOU RÝŽÍ | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| SEGEDINSKÝ GULÁŠ „SPECIÁL“ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A NOČKEM ZAKYSANÉ SMETANY | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| KACHNÍ PRSA NA POMERANČÍCH S DÝŇOVÝM PYRÉ A GLAZOVANOU MRKVÍ | 219 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| MIX SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKAMI A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |
| Pátek 6. 8. | |
|---|---|
| Polévka | |
| DRŮBĚZÍ VÝVAR S MASEM, BYLINKOVÝM KAPÁNÍM A ZELENINOU | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| PEČENÝ FILET Z LOSOSA SE ZELENINOU NA PÁŘE, HOLANDSKOU OMÁČKOU A ROZPEČENU BYLINKOVOU BAGETKOU | 219 Kč |
| MENU 1 | |
| STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S PEPŘOVOU OMÁČKOU, KLASEM KUKUŘICE A RESTOVANÝMI BRAMBORY S ČERVENOU CIBULKOU | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÝ KVĚTÁK S VAŘENÝM PAŽITKOVÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| KACHNÍ PRSA NA POMERANČÍCH S DÝŇOVÝM PYRÉ A GLAZOVANOU MRKVÍ | 219 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| MIX SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKAMI A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 159 Kč |
