Pondělí 25. 10. | |
---|---|
Polévka | |
HRACHOVÁ S UZENÝM MASEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY S PEPŘOVOU OMÁČKOU, SÁZENÝM VEJCEM A PEČNÝMI BYLINKOVÝMI BRAMBORY | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO S BROKOLICÍ NA MÁSLE, HOLANDSKOU OMÁČKOU, SLANINOVÝM CHIPSEM A ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ SMĚS V BRAMBORÁKU, SE SÝREM, JARNÍ CIBULKOU A ZELNÝM SALÁTKEM S KŘENEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
TELECÍ OSSOBUCO NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, KUŘECÍM PRSEM, GRANÁTOVÝM JABLKEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 159 Kč |
Úterý 26. 10. | |
---|---|
Polévka | |
DRŠŤKOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VÍDEŇSKÁ ROŠTĚNÁ SE SMAŽENOU CIBULKOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO S CHEDDAROVOU OMÁČKOU, BRAMBOROVÝMI KROKETAMI A SALÁTEM COLESLAW | 139 Kč |
MENU 2 | |
BRATISLAVSKÁ VEPŘOVÁ PLEC S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
TELECÍ OSSOBUCO NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, KUŘECÍM PRSEM, GRANÁTOVÝM JABLKEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 159 Kč |
Středa 27. 10. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU, KORIANDROVOU MAJONÉZOU A AMERICKÝMI BRAMBORY | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SMĚS KUNG PAO S ARAŠÍDY A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 149 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY S UZENÝM MASEM SE ZELÍM A RESTOVANOU CIBULKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY S UZENÝM MASEM SE ZELÍM A RESTOVANOU CIBULKOU | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, KUŘECÍM PRSEM, GRANÁTOVÝM JABLKEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 159 Kč |
Čtvrtek 28. 10. | |
---|---|
Polévka | |
30 Kč | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
189 Kč | |
MENU 1 | |
139 Kč | |
MENU 2 | |
139 Kč | |
MENU 3 | |
219 Kč | |
SALÁT TÝDNE | |
159 Kč |
Pátek 29. 10. | |
---|---|
Polévka | |
ZELNÁ S UZENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VÍDEŇSKÝ ŘÍZEK Z TELECÍ KÝTY, PODÁVANÝ S LEHKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM | 179 Kč |
MENU 1 | |
DRŮBEŽÍ RIZOTO SE ZELENINOU, SÝREM A NAKLÁDANOU OKURKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ BIFTEČKY S CIBULOVOU MARMELÁDOU, RESTOVANOU SLANINOU, VEJCEM A BRAMBOROVOU KAŠÍ | 149 Kč |
MENU 3 | |
RAVIOLONI S BŮVOLÍ RICOTTOU A BABY ŠPENÁTEM S GORGONZOLOOU OMÁČKOU, RESTOVANÝMI VLAŠSKÝMI OŘÍŠKY A SNÍTKY RUKOLY | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, KUŘECÍM PRSEM, GRANÁTOVÝM JABLKEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 159 Kč |