Pondělí 25. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
FAZOLOVÁ POLÉVKA S UZENÝM MASEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ HRÁŠKOVÉ RISSOTO S VEPŘOVOU PANENKOU V ÚPRAVĚ SOUS VIDE SYPANÉ SÝREM GRANA | 169 Kč |
MENU 1 | |
BUFALLO WINGS, ZELENINOVÉ CRUDITÉ, SÝROVÁ OMÁČKA A ROZPEČENÁ BYLINKOVÁ BAGETA | 129 Kč |
MENU 2 | |
DOMÁCÍ SEKANÁ S RAJSKOU OMÁČKOU A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ STRIPSY NA MIXU TRHANÝCH SALÁTŮ S MLADÝM ŠPENÁTEM, CITRUSOVÝM DRESINKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 149 Kč |
Úterý 26. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
ŠPENÁTOVÁ S VEJCEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
CHILLI CON CARNE S KORIANDREM A JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 159 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ PRSO NA GRILU S MÁSLOVOU ZELENINOU A BRAMBOROVÝM PYRÉ | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN S VAŘENÝM PAŽITKOVÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
KUŘECÍ STRIPSY NA MIXU TRHANÝCH SALÁTŮ S MLADÝM ŠPENÁTEM, CITRUSOVÝM DRESINKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 149 Kč |
Středa 27. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
ŽAMPIÓNOVÝ KRÉM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HAMBURGER Z HOVĚZÍHO CHUCK ROLLU S MODRÝM SÝREM, KORIANDROVOU CIBULÍ A POLNÍČKEM, ZELENINOVÉ HRANOLKY A BYLINKOVÝ DIP | 169 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY CARBONARA S ITALSKOU PANCETOU, ŽLOUTKY A SÝREM GRANA | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK S VAŘENÝM BRAMBOREM A OKURKOVÝM SALÁTEM | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
KUŘECÍ STRIPSY NA MIXU TRHANÝCH SALÁTŮ S MLADÝM ŠPENÁTEM, CITRUSOVÝM DRESINKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 149 Kč |
Čtvrtek 28. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ, CHILLI PAPRIČKOU A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK ZAPEČENÝ S ŽAMPIÓNY, RAJČATY A MOZARELLOU, PEČENÉ BRAMBŮRKY S ROZMARÝNEM A OLIVOVÝM OLEJEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ BIFTEČKY S CIBULOVOU MARMELÁDOU, RESTOVANOU SLANINOU, VEJCEM A BRAMBOROVOU KAŠÍ | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
KUŘECÍ STRIPSY NA MIXU TRHANÝCH SALÁTŮ S MLADÝM ŠPENÁTEM, CITRUSOVÝM DRESINKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 149 Kč |
Pátek 29. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
KUŘECÍ KRÉMOVÁ | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KACHNÍ PRSO SOUS-VIDE NA ZELENINĚ RATATOUILLE S BYLINKOVOU BAGETOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY NA SMETANOVÉM KARI S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
JITRNICOVÝ A JELÍTKOVÝ PREJT SE ZELÍM A VAŘENÝM BRAMBOREM | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
KUŘECÍ STRIPSY NA MIXU TRHANÝCH SALÁTŮ S MLADÝM ŠPENÁTEM, CITRUSOVÝM DRESINKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETKY | 149 Kč |
Sobota 6. 2. | |
---|---|
Polévka | |
MRKVOVO BATÁTOVÝ KRÉM SE ZÁZVOREM, CITRÓNOVOU KŮROU A BYLINKOVÝMI KRUTONY | 49 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PEPŘOVOU OMÁČKOU PEČENÝMI GRENAILLEMI | 179 Kč |
MENU 1 | |
ASIJSKÉ KUŘECÍ PRSA S LILKEM, CUKETOU, LUSKY, SEZAMOVÝM SEMÍNKEM A RÝŽOVÝMI NUDLEMI | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ MOZZARELLA S HRANOLKAMI A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
BŮČKOVÁ ROLÁDA S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A ČALAMÁDOU | 129 Kč |
MENU 4 | |
PEČENÝ JITRNICOVÝ A JELÍTKOVÝ PREJT SE ZELÍM A VAŘENÝM BRAMBOREM | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S UZENÝM LOSOSEM, CHERRY TOMATY, BYLINKOVÝMI KRUTONY A CITRONOVOU ZÁLIVKOU | 189 Kč |
Neděle 7. 2. | |
---|---|
Polévka | |
MRKVOVO BATÁTOVÝ KRÉM SE ZÁZVOREM, CITRÓNOVOU KŮROU A BYLINKOVÝMI KRUTONY | 49 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PEPŘOVOU OMÁČKOU PEČENÝMI GRENAILLEMI | 179 Kč |
MENU 1 | |
ASIJSKÉ KUŘECÍ PRSA S LILKEM, CUKETOU, LUSKY, SEZAMOVÝM SEMÍNKEM A RÝŽOVÝMI NUDLEMI | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ MOZZARELLA S HRANOLKAMI A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
BŮČKOVÁ ROLÁDA S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A ČALAMÁDOU | 129 Kč |
MENU 4 | |
PEČENÝ JITRNICOVÝ A JELÍTKOVÝ PREJT SE ZELÍM A VAŘENÝM BRAMBOREM | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S UZENÝM LOSOSEM, CHERRY TOMATY, BYLINKOVÝMI KRUTONY A CITRONOVOU ZÁLIVKOU | 189 Kč |