Pondělí 24. 5. | |
---|---|
Polévka | |
PÓRKOVÝ KRÉM S CANDÁTOVÝM RAGÚ | 25 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
LASAGNE BOLOGNESE S HOVĚZÍM RAGÚ A KOŘENOVOU ZELENINOU, SYPANÉ SÝREM GRANA | 169 Kč |
MENU 1 | |
GNOCCHI SE ŠPENÁTEM, KUŘECÍM MASEM, SMETANOU A SÝREM GRANA | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ, KŘENEM A SMAŽENÝMI BRAMBORÁČKY | 129 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÁ MOŘSKÁ ŠTIKA NA BYLINKOVÉM MÁSLE S CHŘESTOVÝM RISOTTEM | 179 Kč |
MENU 4 | |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S CUKREM, MÁSLEM A ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Úterý 25. 5. | |
---|---|
Polévka | |
KUKUŘIČNÁ POLÉVKA S CHILLI A KOKOSOVÝM MLÉKEM | 25 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA S OMÁČKOU RED WINE, GRATINOVANÉ SMETANOVÉ BRAMBORY | 169 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY „AGLIO OLIO“ S GRILOVANÝM KUŘECÍM PRSEM A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ MOZZARELLA S MAČKANÝM BRAMBOREM S JARNÍ CIBULKOU A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÁ MOŘSKÁ ŠTIKA NA BYLINKOVÉM MÁSLE S CHŘESTOVÝM RISOTTEM | 179 Kč |
MENU 4 | |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S CUKREM, MÁSLEM A ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Středa 26. 5. | |
---|---|
Polévka | |
MINESTRONE S TĚSTOVINAMI | 25 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÝ HOVĚZÍ BALL TIP STEAK S OMÁČKOU DEMI GLACE S HRANOLKY A ČESNEKOVÝM DIPEM | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEHNO PEČENÉ NA KYSANÉM ZELÍ, VAŘENÝ BRAMBOR | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KARBANÁTEK S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKOVÝM SALÁTEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÁ MOŘSKÁ ŠTIKA NA BYLINKOVÉM MÁSLE S CHŘESTOVÝM RISOTTEM | 179 Kč |
MENU 4 | |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S CUKREM, MÁSLEM A ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Čtvrtek 27. 5. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A FRITÁTOVÝMI NUDLEMI | 25 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM V BBQ OMÁČCE, ČERVENOU CIBULÍ, LEDOVÝM SALÁTEM, HRANOLKY A ČESNEKOVOU MAJONÉZOU | 159 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ KUNG PAO S JARNÍ CIBULKOU, ARAŠÍDY A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ PEČENĚ S KOPROVOU OMÁČKOU, VEJCEM A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÁ MOŘSKÁ ŠTIKA NA BYLINKOVÉM MÁSLE S CHŘESTOVÝM RISOTTEM | 179 Kč |
MENU 4 | |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S CUKREM, MÁSLEM A ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Pátek 28. 5. | |
---|---|
Polévka | |
ŠPENÁTOVÝ KRÉM S PARMAZÁNOVÝMI KRUTONY | 25 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BURGUNDSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ S RESTOVANÝMI ŠPECLEMI S PETRŽELKOU | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO S HOŘČICO-MEDOVOU OMÁČKOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 129 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY SE SUDOVÝM ZELÍM A NAŠIM BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÁ MOŘSKÁ ŠTIKA NA BYLINKOVÉM MÁSLE S CHŘESTOVÝM RISOTTEM | 179 Kč |
MENU 4 | |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S CUKREM, MÁSLEM A ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Sobota 29. 5. | |
---|---|
POLÉVKA | |
ZELENINOVÝ KRÉM S PARMEZÁNOVÝMI KRUTONY | 49 Kč |
MENU 1 | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ S MÁSLEM A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
TORTILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM V BBQ OMÁČCE, CIBULOVÝM CHUTNAY, HRANOLKY A BBQ OMÁČKA | 179 Kč |
MENU 3 | |
ČERSTVÉ TAGLIATELLE SE SUŠENÝMI TOMATY A KOUSKY FLANK STEAKU SYPANÉ SÝREM GRANA | 199 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 159 Kč |
MENU 5 | |
ŘÍZEČKY Z PANENKY SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM A PIKANTNÍ ČALAMÁDOU | 215 Kč |
MENU 6 | |
TVAROHOVÉ MERUŇKOVÉ KNEDLÍKY SE ZAKYSANOU SMETANOU A CUKREM | 149 Kč |
MENU 7 | |
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 189 Kč |
Neděle 30. 5. | |
---|---|
POLÉVKA | |
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A FRITÁTOVÝMI NUDLEMI | 59 Kč |
MENU 1 | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ S MÁSLEM A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
TORTILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM V BBQ OMÁČCE, CIBULOVÝM CHUTNAY, HRANOLKY A BBQ OMÁČKA | 179 Kč |
MENU 3 | |
ČERSTVÉ TAGLIATELLE SE SUŠENÝMI TOMATY A KOUSKY FLANK STEAKU SYPANÉ SÝREM GRANA | 199 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ UZENÝ SÝR SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKA | 159 Kč |
MENU 5 | |
ŘÍZEČKY Z PANENKY SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM A PIKANTNÍ ČALAMÁDOU | 215 Kč |
MENU 6 | |
TVAROHOVÉ MERUŇKOVÉ KNEDLÍKY SE ZAKYSANOU SMETANOU A CUKREM | 149 Kč |