Pondělí 24. 4. | |
---|---|
Polévka | |
KVĚTÁKOVÁ S KRUTÓNY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KUŘECÍ NUDLIČKY KUNG-PAO, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
SEKANÁ PEČENĚ, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, HOVĚZÍ ROASTBEEF V PIKANTNÍ SOJOVÉ OMÁČCE, BRAMBOROVÉ CHIPSY | 189 Kč |
MENU 4 | |
TELECÍ ŘÍZEK, MÁSLOVÝ HRÁŠEK, BRAMBOROVÁ KAŠE– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 199 Kč |
MENU 5 | |
KUŘE TIKKA – MASALA (JOGURT, KUKRKUMA, KORIANDR), JASMÍNOVÁ RÝŽE | 189 Kč |
MENU 6 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ SE STROUHANÝM KŘENEM, ČERVENOU CIBULÍ, CHILLI PAPRIČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
Úterý 25. 4. | |
---|---|
Polévka | |
FAZOLOVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HOVĚZÍ PLÁTEK, ŽAMPIÓNOVÁ OMÁČKA S KOPREM, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 159 Kč |
MENU 1 | |
GRILOVANÁ ZELENINA, TRHANÉ KUŘECÍ MASO, CHEDAROVÝ DIP, BAZALKOVÉ PESTO | 149 Kč |
MENU 2 | |
SOUKENICKÝ ŘÍZEK, MAČKANÉ BRAMBORY S PAŽITKOU, OKURKOVÝ SALÁT S CHILLI | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, HOVĚZÍ ROASTBEEF V PIKANTNÍ SOJOVÉ OMÁČCE, BRAMBOROVÉ CHIPSY | 189 Kč |
MENU 4 | |
TELECÍ ŘÍZEK, MÁSLOVÝ HRÁŠEK, BRAMBOROVÁ KAŠE– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 199 Kč |
MENU 5 | |
KUŘE TIKKA – MASALA (JOGURT, KUKRKUMA, KORIANDR), JASMÍNOVÁ RÝŽE | 189 Kč |
MENU 6 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ SE STROUHANÝM KŘENEM, ČERVENOU CIBULÍ, CHILLI PAPRIČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
Středa 26. 4. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA SYPANÉ KOKOSEM, HRANOLKY, SALÁT COLESLAW | 179 Kč |
MENU 1 | |
TAGLIATELLE, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA, ŠPENÁT, GRILOVANÁ CHERRY RAJČÁTKA, MOZZARELLA | 149 Kč |
MENU 2 | |
TORTILLA S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, FRESH ZELENINOU, BATATÁTOVÉ HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, HOVĚZÍ ROASTBEEF V PIKANTNÍ SOJOVÉ OMÁČCE, BRAMBOROVÉ CHIPSY | 189 Kč |
MENU 4 | |
TELECÍ ŘÍZEK, MÁSLOVÝ HRÁŠEK, BRAMBOROVÁ KAŠE– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 199 Kč |
MENU 5 | |
KUŘE TIKKA – MASALA (JOGURT, KUKRKUMA, KORIANDR), JASMÍNOVÁ RÝŽE | 189 Kč |
MENU 6 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ SE STROUHANÝM KŘENEM, ČERVENOU CIBULÍ, CHILLI PAPRIČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
Čtvrtek 27. 4. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKAČKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
LASAGNE BOLOGNESE, BAZALKOVÝ BEŠAMEL | 179 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ JÁTRA SE SOJOVÝM GLAZÉ, CIBULÍ A ŽAMPIÓNY, BULGUR SE SLANINOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE, PEČENÁ SLANINA, SÁZENÉ VEJCE, HRANOLKY, OMÁČKA DEMI GLACE | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, HOVĚZÍ ROASTBEEF V PIKANTNÍ SOJOVÉ OMÁČCE, BRAMBOROVÉ CHIPSY | 189 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
PRAŽMA KRÁLOVSKÁ, GRILOVANÁ ZELENINA, PESTO, BAGETA – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 269 Kč |
MENU 5 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ SE STROUHANÝM KŘENEM, ČERVENOU CIBULÍ, CHILLI PAPRIČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
Pátek 28. 4. | |
---|---|
Polévka | |
ZELŇAČKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, SÝROVÁ OMÁČKA, BRAMBOROVÉ NOČKY SE ŠPEKEM | 189 Kč |
MENU 1 | |
QUESADILLA S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, PIKANTNÍ SALÁT, LIMETKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ ŽAMPIONY, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, HOVĚZÍ ROASTBEEF V PIKANTNÍ SOJOVÉ OMÁČCE, BRAMBOROVÉ CHIPSY | 189 Kč |
MENU 4 | |
TELECÍ ŘÍZEK, MÁSLOVÝ HRÁŠEK, BRAMBOROVÁ KAŠE– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 199 Kč |
MENU 5 | |
KUŘE TIKKA – MASALA (JOGURT, KUKRKUMA, KORIANDR), JASMÍNOVÁ RÝŽE | 189 Kč |
MENU 6 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ SE STROUHANÝM KŘENEM, ČERVENOU CIBULÍ, CHILLI PAPRIČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |