| Pondělí 24. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| GRILOVANÁ KRKOVIČKA, PIKANTNÍ OMÁČKA S CHORIZEM, ŠALOTKOU A SMETANOU, PEČENÉ BRAMBORY | 149 Kč |
| MENU 1 | |
| GRATINOVANÝ KUŘECÍ STEAK SE SLANINOU A CAMEMBERTEM, OMÁČKA DEMI GLACE, HRANOLKY | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| KRŮTÍ JÁTRA NA SMETANĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE, BROKOLICE NA PÁŘE | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| MARINOVANÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO TEXAS, PEČENÁ BRAMBORA S ČESNEKOVÝM DIPEM | 239 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |
| Úterý 25. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ITALSKÁ ZELENINOVÁ S BAZALKOU | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ITALSKÉ RISSOTO S KREVETAMI, HRÁŠKEM A BÍLÝM VÍNEM, RUCOLA, PARMEZÁN | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| BRAMBOROVÉ HALUŠKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM, PEČENÁ CIBULKA | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÉ MEDAILONKY, FRANCOUZSKÁ OMÁČKA SE SLANINOU, ČESNEKEM A ŽAMPIÓNY, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| DANČÍ HŘBET, OPÉKANÉ BRAMBORY, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA SE SLANINOU A ČESNEKEM | 299 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |
| Středa 26. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE: MIX GRIL – KUŘECÍ PRSO, KOTLETA, MLETÝ HOVĚZÍ STEAK, ŽAMPIÓNY NA MÁSLE, BRAMBORY JACKET POTATO, PIKANTNÍ DIP | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| PENNE AMATRACIANA S RAJČATY, PEČENÝM ČESNEKEM, RUKOLA, SÝR GRANA | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| PIKNTNÍ MASOVÁ SMĚS SE ZELENINOU, BRAMBORÁČKY, ZELNÝ SALÁT | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| DANČÍ HŘBET, OPÉKANÉ BRAMBORY, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA SE SLANINOU A ČESNEKEM | 299 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |
| Čtvrtek 27. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| MRKVOVÁ S KURKUMOU A PEČENÝM ČESNEKEM | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ŠPAGETY BOLOGNESE, OMÁČKA Z DRCENÝCH RAJČAT, MOZZARELLA, BAZALKA | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEAK, BULGUR S FRESH ZELENINOU A BAZALKOVÝM PESTEM | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÝ BŮČEK MACEROVANÝ V ZÁZVORU, SOJOVÉ OMÁČČCE, THAJSKÝ SALÁT S RÝŽÍ A NUDLEMI | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
| MOŘSKÝ VLK PEČENÝ NA BYLINKÁCH, PAPRIKOVÉ PESTO, PEČENÁ DÝNĚ A CUKETA– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 269 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |
| Pátek 28. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| BORŠČ | 75 Kč |
| MENU 1 | |
| AGLICKÝ ROASTBEEF, GRILOVANÁ ZELENINA, PEČENÉ BRAMBORY, SAUCE REMOULADE | 189 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT | 159 Kč |
| MENU 3 | |
| MOŘSKÝ VLK PEČENÝ NA BYLINKÁCH, PAPRIKOVÉ PESTO, PEČENÁ DÝNĚ A CUKETA, ČESNEKOVÝ DIP– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 269 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| MARINOVANÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO TEXAS, PEČENÁ BRAMBORA S ČESNEKOVÝM DIPEM | 239 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |
