Pondělí 24. 10. | |
---|---|
Polévka | |
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÁ KRKOVIČKA, PIKANTNÍ OMÁČKA S CHORIZEM, ŠALOTKOU A SMETANOU, PEČENÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 1 | |
GRATINOVANÝ KUŘECÍ STEAK SE SLANINOU A CAMEMBERTEM, OMÁČKA DEMI GLACE, HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
KRŮTÍ JÁTRA NA SMETANĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE, BROKOLICE NA PÁŘE | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
MARINOVANÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO TEXAS, PEČENÁ BRAMBORA S ČESNEKOVÝM DIPEM | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |
Úterý 25. 10. | |
---|---|
Polévka | |
ITALSKÁ ZELENINOVÁ S BAZALKOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ RISSOTO S KREVETAMI, HRÁŠKEM A BÍLÝM VÍNEM, RUCOLA, PARMEZÁN | 189 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ HALUŠKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM, PEČENÁ CIBULKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ MEDAILONKY, FRANCOUZSKÁ OMÁČKA SE SLANINOU, ČESNEKEM A ŽAMPIÓNY, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
DANČÍ HŘBET, OPÉKANÉ BRAMBORY, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA SE SLANINOU A ČESNEKEM | 299 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |
Středa 26. 10. | |
---|---|
Polévka | |
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE: MIX GRIL – KUŘECÍ PRSO, KOTLETA, MLETÝ HOVĚZÍ STEAK, ŽAMPIÓNY NA MÁSLE, BRAMBORY JACKET POTATO, PIKANTNÍ DIP | 169 Kč |
MENU 1 | |
PENNE AMATRACIANA S RAJČATY, PEČENÝM ČESNEKEM, RUKOLA, SÝR GRANA | 149 Kč |
MENU 2 | |
PIKNTNÍ MASOVÁ SMĚS SE ZELENINOU, BRAMBORÁČKY, ZELNÝ SALÁT | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
DANČÍ HŘBET, OPÉKANÉ BRAMBORY, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA SE SLANINOU A ČESNEKEM | 299 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |
Čtvrtek 27. 10. | |
---|---|
Polévka | |
MRKVOVÁ S KURKUMOU A PEČENÝM ČESNEKEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŠPAGETY BOLOGNESE, OMÁČKA Z DRCENÝCH RAJČAT, MOZZARELLA, BAZALKA | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK, BULGUR S FRESH ZELENINOU A BAZALKOVÝM PESTEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ BŮČEK MACEROVANÝ V ZÁZVORU, SOJOVÉ OMÁČČCE, THAJSKÝ SALÁT S RÝŽÍ A NUDLEMI | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
MOŘSKÝ VLK PEČENÝ NA BYLINKÁCH, PAPRIKOVÉ PESTO, PEČENÁ DÝNĚ A CUKETA– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 269 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |
Pátek 28. 10. | |
---|---|
Polévka | |
BORŠČ | 75 Kč |
MENU 1 | |
AGLICKÝ ROASTBEEF, GRILOVANÁ ZELENINA, PEČENÉ BRAMBORY, SAUCE REMOULADE | 189 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT | 159 Kč |
MENU 3 | |
MOŘSKÝ VLK PEČENÝ NA BYLINKÁCH, PAPRIKOVÉ PESTO, PEČENÁ DÝNĚ A CUKETA, ČESNEKOVÝ DIP– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 269 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
MARINOVANÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO TEXAS, PEČENÁ BRAMBORA S ČESNEKOVÝM DIPEM | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |