Pondělí 24. 1. | |
---|---|
Polévka | |
CIBULOVÁ POLÉVKA SE SÝROVÝMI KRUTONY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA NA GRILU PLNĚNÁ SUŠENÝMI TOMATY, DOMÁCÍ AMERICKÉ BRAMBORY S ČESNEKEM, MAJONÉZA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ STEAK V ÚRAVĚ SOUS VIDE S BAZALKOVÝM PESTEM, GRILOVANOU ZELENINOU A BAGETKOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
ŠPIKOVANÉ HOVĚZÍ S OMÁČKOU PO CIKÁNSKU, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 3 | |
FISH AND CHIPS S HRANOLKY A CITRONOVOU MAJONÉZOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S PLÁTKY VEPŘOVÉ PANENKY, GRILOVANÝMI BRAMBŮRKY A ŠALOTKOVOU ZÁLIVKOU | 159 Kč |
Úterý 25. 1. | |
---|---|
Polévka | |
DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Z HLÍVY ÚSTČIČNÉ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
FILET Z CANDÁTA NA RESTOVANÉ KOŘENOVÉ ZELENINĚ S CITRONOVOU OMÁČKOU, BAGETKA | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUNG PAO KUŘECÍ NUDLIČKY SE ZELENINOU, ARAŠÍDY A JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S RAJČATOVÝM SALÁTEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
FISH AND CHIPS S HRANOLKY A CITRONOVOU MAJONÉZOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S PLÁTKY VEPŘOVÉ PANENKY, GRILOVANÝMI BRAMBŮRKY A ŠALOTKOVOU ZÁLIVKOU | 159 Kč |
Středa 26. 1. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBEŽÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KRÉMOVÉ RISSOTO Z PRAVÝCH HŘÍBKŮ SE SÝREM GRANA A SNÍTKY RUCOLY | 159 Kč |
MENU 1 | |
SAVOJSKÝ ŘÍZEK Z KRŮTÍCH PRSOU S BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKOVÝM SALÁTEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK V RAJSKÉ OMÁČCE Z DRCENÝCH RAJČAT S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
FISH AND CHIPS S HRANOLKY A CITRONOVOU MAJONÉZOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S PLÁTKY VEPŘOVÉ PANENKY, GRILOVANÝMI BRAMBŮRKY A ŠALOTKOVOU ZÁLIVKOU | 159 Kč |
Čtvrtek 27. 1. | |
---|---|
Polévka | |
UZENÁ S KROUPAMI | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA S HRANOLKY A SALÁTEM COLESLAW | 189 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘE S PARMEZÁNOVO OMÁČKOU, PEČENÉ ROZMARÝNOVÉ BRAMBORY, LISTOVÝ SALÁTEK S CHERRY TOMATY | 139 Kč |
MENU 2 | |
ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY PLNĚNÝ ZELÍM , VAŘENÝ BRAMBOR | 139 Kč |
MENU 3 | |
FISH AND CHIPS S HRANOLKY A CITRONOVOU MAJONÉZOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S PLÁTKY VEPŘOVÉ PANENKY, GRILOVANÝMI BRAMBŮRKY A ŠALOTKOVOU ZÁLIVKOU | 159 Kč |
Pátek 28. 1. | |
---|---|
Polévka | |
HRACHOVÁ S KLOBÁSOU A KRUTONY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BURGER Z TRHANÉHO VEPŘOVÉHO MASA SE ZELENINOU, HRANOLKY A CHEDDAROVOU OMÁČKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK S OMÁČKOU Z PEČENÝCH PAPRIK A ŠPETZLEMI | 139 Kč |
MENU 2 | |
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
SMAŽENÝ KARBANÁTEK S BRAMBOROVÝM PYRÉ, OKURKOVÝ SALÁTEK SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S PLÁTKY VEPŘOVÉ PANENKY, GRILOVANÝMI BRAMBŮRKY A ŠALOTKOVOU ZÁLIVKOU | 159 Kč |