| Pondělí 24. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| CIBULOVÁ POLÉVKA SE SÝROVÝMI KRUTONY | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| VEPŘOVÁ PANENKA NA GRILU PLNĚNÁ SUŠENÝMI TOMATY, DOMÁCÍ AMERICKÉ BRAMBORY S ČESNEKEM, MAJONÉZA | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| KRŮTÍ STEAK V ÚRAVĚ SOUS VIDE S BAZALKOVÝM PESTEM, GRILOVANOU ZELENINOU A BAGETKOU | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| ŠPIKOVANÉ HOVĚZÍ S OMÁČKOU PO CIKÁNSKU, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| FISH AND CHIPS S HRANOLKY A CITRONOVOU MAJONÉZOU | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S PLÁTKY VEPŘOVÉ PANENKY, GRILOVANÝMI BRAMBŮRKY A ŠALOTKOVOU ZÁLIVKOU | 159 Kč |
| Úterý 25. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Z HLÍVY ÚSTČIČNÉ | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| FILET Z CANDÁTA NA RESTOVANÉ KOŘENOVÉ ZELENINĚ S CITRONOVOU OMÁČKOU, BAGETKA | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| KUNG PAO KUŘECÍ NUDLIČKY SE ZELENINOU, ARAŠÍDY A JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S RAJČATOVÝM SALÁTEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| FISH AND CHIPS S HRANOLKY A CITRONOVOU MAJONÉZOU | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S PLÁTKY VEPŘOVÉ PANENKY, GRILOVANÝMI BRAMBŮRKY A ŠALOTKOVOU ZÁLIVKOU | 159 Kč |
| Středa 26. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| DRŮBEŽÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| KRÉMOVÉ RISSOTO Z PRAVÝCH HŘÍBKŮ SE SÝREM GRANA A SNÍTKY RUCOLY | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| SAVOJSKÝ ŘÍZEK Z KRŮTÍCH PRSOU S BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKOVÝM SALÁTEM | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK V RAJSKÉ OMÁČCE Z DRCENÝCH RAJČAT S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| FISH AND CHIPS S HRANOLKY A CITRONOVOU MAJONÉZOU | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S PLÁTKY VEPŘOVÉ PANENKY, GRILOVANÝMI BRAMBŮRKY A ŠALOTKOVOU ZÁLIVKOU | 159 Kč |
| Čtvrtek 27. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| UZENÁ S KROUPAMI | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA S HRANOLKY A SALÁTEM COLESLAW | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| PEČENÉ KUŘE S PARMEZÁNOVO OMÁČKOU, PEČENÉ ROZMARÝNOVÉ BRAMBORY, LISTOVÝ SALÁTEK S CHERRY TOMATY | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY PLNĚNÝ ZELÍM , VAŘENÝ BRAMBOR | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| FISH AND CHIPS S HRANOLKY A CITRONOVOU MAJONÉZOU | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S PLÁTKY VEPŘOVÉ PANENKY, GRILOVANÝMI BRAMBŮRKY A ŠALOTKOVOU ZÁLIVKOU | 159 Kč |
| Pátek 28. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HRACHOVÁ S KLOBÁSOU A KRUTONY | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| BURGER Z TRHANÉHO VEPŘOVÉHO MASA SE ZELENINOU, HRANOLKY A CHEDDAROVOU OMÁČKOU | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK S OMÁČKOU Z PEČENÝCH PAPRIK A ŠPETZLEMI | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| SMAŽENÝ KARBANÁTEK S BRAMBOROVÝM PYRÉ, OKURKOVÝ SALÁTEK SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S PLÁTKY VEPŘOVÉ PANENKY, GRILOVANÝMI BRAMBŮRKY A ŠALOTKOVOU ZÁLIVKOU | 159 Kč |
