Pondělí 23. 8. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKOVÁ S CHLEBOVÝM KRUTONEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY V OMÁČCE ZE SÝRU GORGONZOLA S PEČENOU SLANINOU, CIBULKOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 179 Kč |
MENU 1 | |
PENNE S KUŘECÍMI KOUSKY, SUŠENÝMI TOMATY, ČESNEKEM, BAZALKOVÝM PESTEM A RUCOLOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ ZJEMNĚNOU MÁSLEM, KYSELÁ OKURKA | 139 Kč |
MENU 3 | |
STEAK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ S KUKUŘIČNÝM KLASEM, PEPŘOVOU OMÁČKOU A PEČENÝMI BRAMBORY (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 15 MIN.) | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, SÝROVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 159 Kč |
Úterý 24. 8. | |
---|---|
Polévka | |
FAZOLOVÁ POLÉVKA S MAJORÁNKOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
FILET Z TRESKY S CITRONOVÝM RISOTTEM SE SUŠENÝMI RAJČATY(MIN DOBA PŘÍPRAVY 15 MIN.) | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO S BROSKVÍ, SÝREM A BRAMBOROVÝMI KROKETAMI | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ NIVA S PAŽITKOVÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
STEAK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ S KUKUŘIČNÝM KLASEM, PEPŘOVOU OMÁČKOU A PEČENÝMI BRAMBORY (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 15 MIN.) | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, SÝROVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 159 Kč |
Středa 25. 8. | |
---|---|
Polévka | |
BROKOLICOVÁ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S VÍNOVOU OMÁČKU A HOUBOVÝM KUBOU (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 10 MIN.) | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PLÁTEK NA LISTOVÉM ŠPENÁTU SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ PEČENĚ SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU A KARLOVARSKÝMI KNEDLÍKY | 149 Kč |
MENU 3 | |
STEAK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ S KUKUŘIČNÝM KLASEM, PEPŘOVOU OMÁČKOU A PEČENÝMI BRAMBORY (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 15 MIN.) | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, SÝROVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 159 Kč |
Čtvrtek 26. 8. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ S BRAMBOREM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÁ VEPROVÁ ŽEBRA V MEDOVÉ MARINÁDĚ SE SALÁTEM COLESLAW, ČERVENOU CIBULÍ A HRANOLKY | 199 Kč |
MENU 1 | |
TRHANÉ KUŘECÍ MASO NA PAPRICE SE SMETANOU A ŠPECLEMI S PETRŽELKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY S HLÁVKOVÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČEM | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, SÝROVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 159 Kč |
Pátek 27. 8. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM A PIKANTNÍ ČALAMÁDOU | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SMĚS KUNG PAO S ARAŠÍDY, JARNÍ CIBULKOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULKOU, KŘENEM A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 159 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČEM | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, SÝROVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 159 Kč |