Pondělí 23. 5. | |
---|---|
Polévka | |
BROKOLICOVÁ SE ZELENÝM CURRY A KOKOSOVÝM MLÉKEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÁ KRKOVIČKA S VÍDEŇSKOU CIBULKOU, ČESNEKOVÁ OMÁČKA, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S PETRŽELÍ | 149 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK, HOUBOVO – PÓRKOVÉ RAGÚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE - bez lepek | 149 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ GNOCCHI, SÝROVÁ OMÁČKA, VLAŠSKÉ OŘECHY, RUCOLA, PEČENÉ RAJČATA | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, KORIANDR, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, CITRÓNOVÝ SIRUP- bez lepek | 179 Kč |
Úterý 24. 5. | |
---|---|
Polévka | |
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO, TOMATOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN, SALÁTEK- bez lepek | 149 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA NA VÍNĚ, ZASTŘENÉ VEJCE, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, GRILOVANÁ KAROTKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ NIVA, OPÉKANÉ BRAMBORY SE SLANINOU, CIBULOVÁ MAJONÉZA | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
TOMAHAWK STEAK (ČÁST MASA Z KRKOVIČKY I BŮČKU) PEČENÉ GRENAILLE S ČERVENOU CIBULÍ, OMÁČKA DEMI GLACE- bez lepek | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, KORIANDR, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, CITRÓNOVÝ SIRUP- bez lepek | 179 Kč |
Středa 25. 5. | |
---|---|
Polévka | |
KLASICKÁ BRAMBORAČKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, ZELENINOVÁ RÝŽE, RAJČATOVÝ SALÁTEK S CIBULÍ | 159 Kč |
MENU 1 | |
BLANŠÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO V SILNÉM VÝVARU, ZELENINA NA MÁSLE, GRENAILLE S PAŽITKOU A SMETANOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ KUNG PAO S RESTOVANÝMI OŘÍŠKY, ZELENINOU, SOJOVÝM GLAZÉ, ČÍNSKÉ NUDLE | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
TOMAHAWK STEAK (ČÁST MASA Z KRKOVIČKY I BŮČKU) PEČENÉ GRENAILLE S ČERVENOU CIBULÍ, OMÁČKA DEMI GLACE- bez lepek | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, KORIANDR, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, CITRÓNOVÝ SIRUP- bez lepek | 179 Kč |
Čtvrtek 26. 5. | |
---|---|
Polévka | |
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
MLETÝ HOVĚZÍ BEEFSTEAK, CHIMICHURRI SALSA, BRAMBOROVÁ GALETKA | 159 Kč |
MENU 1 | |
PARMEZÁNOVÉ RISSOTO S HRÁŠKEM, FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO, RAJČATOVÝ TATARÁK- bez lepek | 149 Kč |
MENU 2 | |
MORAVSKÝ VRABEC, DUŠENÝ ŠPENÁT, RESTOVANÉ BRAMBORY S CIBULKOU | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
NILSKÝ OKOUN NA BYLINKOVÉM MÁSLE, PEČENÉ GRENAILLE, CITRÓNOVÁ OMÁČKA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, KORIANDR, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, CITRÓNOVÝ SIRUP- bez lepek | 179 Kč |
Pátek 27. 5. | |
---|---|
Polévka | |
INDICKÁ ČOČKOVÁ S KURKUMOU A KAROTKOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMAŽENÁ KUŘECÍ KAPSA PLNĚNÁ SÝREM A ŠUNKOU, SLANINOVÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, CIBULOVÝ SALÁTEK | 159 Kč |
MENU 1 | |
HALUŠKY S ORAVSKOU BRYNZOU A RESTOVANOU SLANINOU, STROUHANÝ UZENÝ SÝR | 149 Kč |
MENU 2 | |
JABLKA V ŽUPANU, JAHODOVÝ ŽAHOUR, PRAŽENÉ OŘÍŠKY, VANILKOVÝ PUDINK | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
TOMAHAWK STEAK (ČÁST MASA Z KRKOVIČKY I BŮČKU) PEČENÉ GRENAILLE S ČERVENOU CIBULÍ, OMÁČKA DEMI GLACE- bez lepek | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, KORIANDR, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, CITRÓNOVÝ SIRUP- bez lepek | 179 Kč |