| Pondělí 23. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| BATÁTOVÁ – PETRŽELKOVÁ POLÉVKA, RESTOVANÁ SLANINA | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| KUŘECÍ ŠPALÍKY A KŘIDÉLKA V BBQ OMÁČCE, HRANOLKY, SALÁT COLESLAW | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| ŠPAGETY CARBONARA S RESTOVANOU PANCETTOU, PARMEZÁN, RUCOLA | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÁ PEČENĚ, CHIMICHURI SALZA, GRENAILLE, BYLINKOVÁ SMETANA | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU, PEČENOU DÝNÍ, VEJCEM, KEŠU OŘECHY, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 149 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| HOVĚZÍ GULÁŠ, ČERSTVÝ KŘEN, CHILLI PAPRIČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
| MENU 6 | |
| VEPŘOVÝ BŮČEK, ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
| Úterý 24. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| INDICKÁ ČOČKOVÁ S CURRY A PETRŽELKOU | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY, FAZOLOVÉ LUSKY SE SLANINOU A CIBULÍ, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÝ DIP | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| BRAMBOROVÉ NOKY, KUŘECÍ RAGŮ S POŠÍROVANÝMI RAJČATY, ZÁZVOREM A KURKUMOU | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| DRŮBEŽÍ JÁTRA SE SOJOVOU OMÁČKOU, PEČENÝM SALÁTEM, PAPRIKAMI, FENYKLOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU A PEČENOU DÝNÍ, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 149 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| HOVĚZÍ GULÁŠ, ČERSTVÝ KŘEN, CHILLI PAPRIČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
| MENU 6 | |
| VEPŘOVÝ BŮČEK, ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
| Středa 25. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HOVĚZÍ VÝVAR, LIBEČKOVÉ NUDLE | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| TORTILLA PLNĚNÁ KUŘECÍM MASEM, FRESH ZELENINOU, BLUE CHEESE DIP, HRANOLKY | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| ITALSKÉ TĚSTOVINY S BAZALKOVÝM PESTEM, KUŘESÍ STRIPSY Z GRILU, RUCOLA, PARMEZÁN | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| PLNĚNÉ ŽAMPIÓNY MASOVÝM RAGÚ, GRATINOVANÉ SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, LISTOVÝ SALÁTEK | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU A PEČENOU DÝNÍ, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 149 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| HOVĚZÍ GULÁŠ, ČERSTVÝ KŘEN, CHILLI PAPRIČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
| MENU 6 | |
| VEPŘOVÝ BŮČEK, ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
| Čtvrtek 26. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ŠPENÁTOVÁ BÍLÁ, KRUTONKY Z HOUSKY | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| PEČENÁ PRASKLÁ BRAMBORA, PLNĚNÁ UZENÝM LOSOSEM, KOPROVÝ DIP S PEČENÝM ČESNEKEM | 199 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ ŘECKÝ GYROS, ČESNEKOVÉ TZAZIKY, JOGURT, PITA CHLÉB | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| LIBOVÉ VÝPEČKY, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK SE ŠKVARKAMA | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU A PEČENOU DÝNÍ, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
| „FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 239 Kč |
| MENU 5 | |
| SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| MENU 6 | |
| HOVĚZÍ GULÁŠ, ČERSTVÝ KŘEN, CHILLI PAPRIČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
| Pátek 27. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KULAJDA | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| TRHANÉ VEPŘOVÉ MASO, OMÁČKA S JEMNÝM CHILLI, HŘÍBKOVÉ RISSOTO | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| „RETRO“ KUŘECÍ PRSO – S BROSKVÍ, SÝREM, HRANOLKY A OBLOHOU | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| HOVĚZÍ PEČENĚ, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU A PEČENOU DÝNÍ, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 149 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| HOVĚZÍ GULÁŠ, ČERSTVÝ KŘEN, CHILLI PAPRIČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
| MENU 6 | |
| VEPŘOVÝ BŮČEK, ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
