Pondělí 23. 1. | |
---|---|
Polévka | |
BATÁTOVÁ – PETRŽELKOVÁ POLÉVKA, RESTOVANÁ SLANINA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KUŘECÍ ŠPALÍKY A KŘIDÉLKA V BBQ OMÁČCE, HRANOLKY, SALÁT COLESLAW | 159 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY CARBONARA S RESTOVANOU PANCETTOU, PARMEZÁN, RUCOLA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PEČENĚ, CHIMICHURI SALZA, GRENAILLE, BYLINKOVÁ SMETANA | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU, PEČENOU DÝNÍ, VEJCEM, KEŠU OŘECHY, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 149 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ, ČERSTVÝ KŘEN, CHILLI PAPRIČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÝ BŮČEK, ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
Úterý 24. 1. | |
---|---|
Polévka | |
INDICKÁ ČOČKOVÁ S CURRY A PETRŽELKOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY, FAZOLOVÉ LUSKY SE SLANINOU A CIBULÍ, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÝ DIP | 169 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY, KUŘECÍ RAGŮ S POŠÍROVANÝMI RAJČATY, ZÁZVOREM A KURKUMOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
DRŮBEŽÍ JÁTRA SE SOJOVOU OMÁČKOU, PEČENÝM SALÁTEM, PAPRIKAMI, FENYKLOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU A PEČENOU DÝNÍ, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 149 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ, ČERSTVÝ KŘEN, CHILLI PAPRIČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÝ BŮČEK, ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
Středa 25. 1. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR, LIBEČKOVÉ NUDLE | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
TORTILLA PLNĚNÁ KUŘECÍM MASEM, FRESH ZELENINOU, BLUE CHEESE DIP, HRANOLKY | 169 Kč |
MENU 1 | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY S BAZALKOVÝM PESTEM, KUŘESÍ STRIPSY Z GRILU, RUCOLA, PARMEZÁN | 149 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÉ ŽAMPIÓNY MASOVÝM RAGÚ, GRATINOVANÉ SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, LISTOVÝ SALÁTEK | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU A PEČENOU DÝNÍ, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 149 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ, ČERSTVÝ KŘEN, CHILLI PAPRIČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÝ BŮČEK, ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
Čtvrtek 26. 1. | |
---|---|
Polévka | |
ŠPENÁTOVÁ BÍLÁ, KRUTONKY Z HOUSKY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
PEČENÁ PRASKLÁ BRAMBORA, PLNĚNÁ UZENÝM LOSOSEM, KOPROVÝ DIP S PEČENÝM ČESNEKEM | 199 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŘECKÝ GYROS, ČESNEKOVÉ TZAZIKY, JOGURT, PITA CHLÉB | 149 Kč |
MENU 2 | |
LIBOVÉ VÝPEČKY, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK SE ŠKVARKAMA | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU A PEČENOU DÝNÍ, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 239 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 6 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ, ČERSTVÝ KŘEN, CHILLI PAPRIČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
Pátek 27. 1. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
TRHANÉ VEPŘOVÉ MASO, OMÁČKA S JEMNÝM CHILLI, HŘÍBKOVÉ RISSOTO | 169 Kč |
MENU 1 | |
„RETRO“ KUŘECÍ PRSO – S BROSKVÍ, SÝREM, HRANOLKY A OBLOHOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ PEČENĚ, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S RUKOLOU A PEČENOU DÝNÍ, ČESNEKOVÝ VINAIGRETTE, ŘECKÝ CHLÉB | 149 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ, ČERSTVÝ KŘEN, CHILLI PAPRIČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÝ BŮČEK, ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |