| Pondělí 22. 8. | |
|---|---|
| Polévka | |
| LETNÍ ZELENINOVÁ S CURRY | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| PARMEZÁNOVÉ RISSOTO S RAJČATOVÝM TARTAREM, GRILOVANÁ ČEKANKA, SMAŽENÁ RUCOLA | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEAK, OMÁČKA Z NIVY, BROKOLICE NA PÁŘE, ŠŤOUCHAČKY SE SLANINOU | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE, GRILOVANÉ CHERRY RAJČÁTKA, ŽAMPIÓNY, ČESNEK, PEČENÉ BRAMBOROVÉ PLÁTKY S TYMIÁNEM | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| VEPŘOVÝ T-BONE STEAK S GRILOVANOU ZELENINOU, STEAKOVÝMI HRANOLKY A OMÁČKOU DEMI GLACE | 239 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| PEČENÉ KAPUSTIČKY, POLNÍČEK, MLADÉ RAJČÁTKA, ŘEDKVIČKY, ZELENÝ CHŘEST, MÁTOVÁ EMULZE, SLANINOVÝ CHIPS | 169 Kč |
| Úterý 23. 8. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HOVĚZÍ VÝVAR, LIBEČKOVÉ NUDLE | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ČERSTVÉ ITALSKÉ TĚSTOVINY S BAZALKOVÝM PESTEM, KRŮTÍ STRIPSY Z GRILU, RUKOLA, PARMEZÁN | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ RAGŮ S POŠÍROVANÝMI RAJČATY, ZÁZVOREM A KURKUMOU, BRAMBOROVÉ NOČKY | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY, RESTOVANÁ SLANINA S CIBULÍ, PEČENÉ BRAMBORY | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| PEČENÁ PŮLKA KUŘETE NA MEDU, SOJOVÁ OMÁČKA, CHILLI, LIMETA, ROZPEČENÝ ČESNEKOVÝ CHLÉB, SALÁT COLESLAW -DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 209 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| PEČENÉ KAPUSTIČKY, POLNÍČEK, MLADÉ RAJČÁTKA, ŘEDKVIČKY, ZELENÝ CHŘEST, MÁTOVÁ EMULZE, SLANINOVÝ CHIPS | 169 Kč |
| Středa 24. 8. | |
|---|---|
| Polévka | |
| INDICKÁ ČOČKOVÁ S CURRY A PETRŽELÍ | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| PLNĚNÉ ŽAMPIONY MASOVÝM RAGŮ, GRATINOVANÉ SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, LISTOVÝ SALÁTEK | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| TORTILLA PLNĚNÁ FRESH ZELENINOU A KUŘECÍM MASEM, BLUE CHEESE DIP | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| LIBOVÉ VÝPEČEKY, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK SE ŠKAVRKAMA | 159 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| PEČENÁ PŮLKA KUŘETE NA MEDU, SOJOVÁ OMÁČKA, CHILLI, LIMETA, ROZPEČENÝ ČESNEKOVÝ CHLÉB, SALÁT COLESLAW -DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 209 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| PEČENÉ KAPUSTIČKY, POLNÍČEK, MLADÉ RAJČÁTKA, ŘEDKVIČKY, ZELENÝ CHŘEST, MÁTOVÁ EMULZE, SLANINOVÝ CHIPS | 169 Kč |
| Čtvrtek 25. 8. | |
|---|---|
| Polévka | |
| GULÁŠOVÁ | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| PEČENÁ PRASKLÁ BRAMBORA PLNĚNÁ UZENÝM LOSOSEM, KOPROVÝ DIP S PEČENÝM ČESNEKEM | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| TRHANÉ VEPŘOVÉ, OMÁČKA S JEMNÝM CHILLI, HŘÍBOVÉ RISSOTO | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| HOVĚZÍ PEČENĚ, KOPROVÁ OMÁČKA, BRAMBOROVÝ DORT, VAŘENÉ VEJCE | 159 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
| TILÁPIE VE VINNÉM TĚSTÍČKU, MAJONÉZA Z PEČENÝCH BYLINEK, HRANOLKY -DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 209 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| PEČENÉ KAPUSTIČKY, POLNÍČEK, MLADÉ RAJČÁTKA, ŘEDKVIČKY, ZELENÝ CHŘEST, MÁTOVÁ EMULZE, SLANINOVÝ CHIPS | 169 Kč |
| Pátek 26. 8. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KULAJDA | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| VEPŘOVÝ ŘÍZEK S TRADIČNÍM BRAMBOROVÝM SALÁTEM | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEAK, RESTOVANÉ MLADÉ ZELÍ S OLIVAMI A SUŠENÝMI TOMATY, PITA CHLÉB | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE SE ZELENÝM HRÁŠKEM, ŘEDKVIČKOVÝ SALÁT | 159 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| PEČENÁ PŮLKA KUŘETE NA MEDU, SOJOVÁ OMÁČKA, CHILLI, LIMETA, ROZPEČENÝ ČESNEKOVÝ CHLÉB, SALÁT COLESLAW -DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 209 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| PEČENÉ KAPUSTIČKY, POLNÍČEK, MLADÉ RAJČÁTKA, ŘEDKVIČKY, ZELENÝ CHŘEST, MÁTOVÁ EMULZE, SLANINOVÝ CHIPS | 169 Kč |
