Pondělí 22. 2. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-15:30 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ nEBO NA TEL.: +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
BÍLÁ ZELNÁ S UZENÝM MASEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
THAJSKÉ HOVĚZÍ NUDLIČKY NA ZELENINĚ S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO S BAZALKOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI KROKETAMI | 129 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM SE SMETANOVÝM ŠPENÁTEM A RESTOVANOU CIBULKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
ITALSKÉ HOUBOVÉ RISSOTO SE SÝREM GRANA | 159 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
MENU 5 | |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
FILET Z TUŇÁKA V SEZAMOVÉ KRUSTĚ NA SALÁTKU S MEDOVOU ZÁLIVKOU, PLÁTKY BAGETKY | 159 Kč |
Úterý 23. 2. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ PÓRKOVÁ POLÉVKA ZAHUŠTĚNÁ BRAMBOREM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÉ KRÁLIČÍ STEHNO NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ S RESTOVANÝMI BRAMBOROVÝMI ŠIŠKAMI | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SMĚS S BAREVNOU PAPRIKOU, PÓRKEM A JARNÍ CIBULKOU, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE | 129 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY S BRYNZOU A RESTOVANOU ANGLICKOU SLANINOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
ITALSKÉ HOUBOVÉ RISSOTO SE SÝREM GRANA | 159 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
MENU 5 | |
BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
FILET Z TUŇÁKA V SEZAMOVÉ KRUSTĚ NA SALÁTKU S MEDOVOU ZÁLIVKOU, PLÁTKY BAGETKY | 159 Kč |
Středa 24. 2. | |
---|---|
Polévka | |
ITALSKÁ ČOČKOVÁ S RAJČATY | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA VE SLANINĚ S RAGÚ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ A PEČENÝMI BRAMBORY | 169 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KRŮTÍ ŘÍZEK S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A JABLKOVÝM KOPMOTEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK S RAJSKOU OMÁČKOU A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
ITALSKÉ HOUBOVÉ RISSOTO SE SÝREM GRANA | 159 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
MENU 5 | |
BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
FILET Z TUŇÁKA V SEZAMOVÉ KRUSTĚ NA SALÁTKU S MEDOVOU ZÁLIVKOU, PLÁTKY BAGETKY | 159 Kč |
Čtvrtek 25. 2. | |
---|---|
Polévka | |
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA SE SÝROVÝM KRUTONEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TELECÍ GULÁŠ SE ŠPEKOVÝM KNEDLÍKEM A ČERVENOU CIBULKOU | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSÍČKO ZAPEČENÉ S RAJČATY A MOZZARELLOU PODÁVANÉ S MÁSLOVÝM KUS KUSEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA S RESTOVANÝMI FAZOLOVÝMI LUSKY SE SLANINOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 129 Kč |
MENU 3 | |
ITALSKÉ HOUBOVÉ RISSOTO SE SÝREM GRANA | 159 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
MENU 5 | |
BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
FILET Z TUŇÁKA V SEZAMOVÉ KRUSTĚ NA SALÁTKU S MEDOVOU ZÁLIVKOU, PLÁTKY BAGETKY | 159 Kč |
Pátek 26. 2. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ POLÉVKA S MASEM A BRAMBORY | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BURGER S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU A BATÁTOVÝMI HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S KRŮTÍM MASEM, JARNÍ CIBULKOU, SMETANOU A SÝREM GRANA | 139 Kč |
MENU 2 | |
MLETÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK S HOŘČIČNOU MAJONÉZOU S PEČENÝMI ČESNEKOVÝMI BRAMBORY A NAKLÁDANOU OKURKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
KUŘECÍ ŘÍZEČKY OBALENÉ V PANKO STROUHANCE SE SALÁTEM Z KAROTKY, ŘEDKVE, NAKLÁDANÝCH OKUREK A ZELÍ S MAČKANÝM BRAMBOREM, SE ZAKYSANOU SMETANOU A MLADOU CIBULKOU | 169 Kč |
MENU 4 | |
PODMÁSLOVÝ ŘÍZEK Z KRKOVIČKY V BYLINKOVÉ STROUHANCE S MAČKANÝM BRAMBOREM, SE ZAKYSANOU SMETANOU A MLADOU CIBULKOU | 169 Kč |
MENU 5 | |
VÍDEŇSKÝ ŘÍZEK Z TELECÍ KÝTY, SMAŽENÝ NA PŘEPUŠTĚNÉM MÁSLE, PODÁVANÝ S LEHKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
FILET Z TUŇÁKA V SEZAMOVÉ KRUSTĚ NA SALÁTKU S MEDOVOU ZÁLIVKOU, PLÁTKY BAGETKY | 159 Kč |
Sobota 27. 2. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ POLÉVKA S MASEM A BRAMBORY 0,33 | 45 Kč |
KUŘECÍ ŘÍZEČKY OBALENÉ V PANKO STROUHANCE SE SALÁTEM Z KAROTKY, ŘEDKVE, NAKLÁDANÝCH OKUREK A ZELÍ S MAČKANÝM BRAMBOREM, SE ZAKYSANOU SMETANOU A MLADOU CIBULKOU | 169 Kč |
PODMÁSLOVÝ ŘÍZEK Z KRKOVIČKY V BYLINKOVÉ STROUHANCE S MAČKANÝM BRAMBOREM, SE ZAKYSANOU SMETANOU A MLADOU CIBULKOU | 169 Kč |
VÍDEŇSKÝ ŘÍZEK Z TELECÍ KÝTY, SMAŽENÝ NA PŘEPUŠTĚNÉM MÁSLE, PODÁVANÝ S LEHKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM | 189 Kč |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA KUŘECÍ KŘIDÝLKA MARINOVANÉ V BBQ, SYPANÉ SEZAMEM S OMÁČKOU S BLUE CHEESE ROZPEČENOU BAGETKOU A ZELENINOVÝMI ŠPALÍČKY | 179 Kč |
FILET Z TUŇÁKA V SEZAMOVÉ KRUSTĚ NA SALÁTKU S MEDOVOU ZÁLIVKOU, PLÁTKY BAGETKY | 179 Kč |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 159 Kč |
Neděle 28. 2. | |
---|---|
Polévka | |
KYSELICE 0,33 | 45 Kč |
KUŘECÍ ŘÍZEČKY OBALENÉ V PANKO STROUHANCE SE SALÁTEM Z KAROTKY, ŘEDKVE, NAKLÁDANÝCH OKUREK A ZELÍ S MAČKANÝM BRAMBOREM, SE ZAKYSANOU SMETANOU A MLADOU CIBULKOU | 169 Kč |
PODMÁSLOVÝ ŘÍZEK Z KRKOVIČKY V BYLINKOVÉ STROUHANCE S MAČKANÝM BRAMBOREM, SE ZAKYSANOU SMETANOU A MLADOU CIBULKOU | 169 Kč |
VÍDEŇSKÝ ŘÍZEK Z TELECÍ KÝTY, SMAŽENÝ NA PŘEPUŠTĚNÉM MÁSLE, PODÁVANÝ S LEHKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM | 189 Kč |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA KUŘECÍ KŘIDÝLKA MARINOVANÉ V BBQ, SYPANÉ SEZAMEM S OMÁČKOU S BLUE CHEESE ROZPEČENOU BAGETKOU A ZELENINOVÝMI ŠPALÍČKY | 179 Kč |
FILET Z TUŇÁKA V SEZAMOVÉ KRUSTĚ NA SALÁTKU S MEDOVOU ZÁLIVKOU, PLÁTKY BAGETKY | 179 Kč |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 159 Kč |