Pondělí 29. 11. | |
---|---|
Polévka | |
ŠPENÁTOVÁ KRÉMOVÁ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ KRÉMOVÉ RISSOTO S ČERVENOU ŘEPOU A GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY S RESTOVANOU CUKETOU, BAREVNOU PAPRIKOU, ČERVENOU CIBULÍ, RAJČATOVÝM PROTLAKEM A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z KRKOVICE SE SÁZENÝM VEJCEM, PEPŘOVOU OMÁČKOU A AMERICKÝMI BRAMBORAMI | 139 Kč |
MENU 3 | |
KUŘECÍ PRSO SUPREME „SOUS VIDE“ NA HOUBOVÉM RAGŮ Z PRAVÝCH HŘIBŮ S BRAMBOROVÝM FONDÁNEM | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT WALDORF S KUŘECÍM MASEM (ŘAPÍKATÝ CELER, JABLKA, VLAŠSKÉ OŘECHY, LEDOVÝ SALÁT, JOGURT) | 149 Kč |
Úterý 30. 11. | |
---|---|
Polévka | |
RYBÍ KRÉM S MUŠKÁTOVÝM OŘÍŠKEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA WELLINGTON S MÁSLOVOU ZELENINOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘE DIANE – GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA S KRÉMOVOU OMÁČKOU S RESTOVANOU ČERVENOU CIBULÍ, ŽAMPIONY A PAŽITKOU, MAČKANÉ BRAMBORY | 139 Kč |
MENU 2 | |
ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENOU KRKOVIČKOU A HRÁŠKEM A VEJCEM, NAKLÁDANÝ OKUREK | 139 Kč |
MENU 3 | |
KUŘECÍ PRSO SUPREME „SOUS VIDE“ NA HOUBOVÉM RAGŮ Z PRAVÝCH HŘIBŮ S BRAMBOROVÝM FONDÁNEM | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT WALDORF S KUŘECÍM MASEM (ŘAPÍKATÝ CELER, JABLKA, VLAŠSKÉ OŘECHY, LEDOVÝ SALÁT, JOGURT) | 149 Kč |
Středa 1. 12. | |
---|---|
Polévka | |
FAZOLOVÁ S KLOBÁSOU | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
POMALU TAŽENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA S KŘENEM, ČERVENOU CIBULÍ, KOZÍM ROHEM A HRANOLKY | 179 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ PLÁTEK S BAZALKOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝM GRATINEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ ŽAMPIONY S VAŘENÝM BRAMBOREM A DOMÁCÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
KUŘECÍ PRSO SUPREME „SOUS VIDE“ NA HOUBOVÉM RAGŮ Z PRAVÝCH HŘIBŮ S BRAMBOROVÝM FONDÁNEM | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT WALDORF S KUŘECÍM MASEM (ŘAPÍKATÝ CELER, JABLKA, VLAŠSKÉ OŘECHY, LEDOVÝ SALÁT, JOGURT) | 149 Kč |
Čtvrtek 2. 12. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBEŽÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A FRITÁTOVÝMI NUDLEMI | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GNOCCHI S VEPŘOVOU PANENKOU OMÁČKOU Z PEČENÝCH PAPRIK A TRHANOU MOZZARELLOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ ČEVABČIČI S VAŘENÝM PAŽITKOVÝM BRAMBOREM, ČERVENOU CIBULÍ A HOŘČICÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
ŠPAGETY PO UHLÍŘSKU S ANGLICKOU SLANINOU, VEJCI, SMETANOU A SÝREM GRANA | 139 Kč |
MENU 3 | |
400g PEČENÉ HUSÍ STEHNO SE ZELÍM, KYNUTÝ HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 329 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT WALDORF S KUŘECÍM MASEM (ŘAPÍKATÝ CELER, JABLKA, VLAŠSKÉ OŘECHY, LEDOVÝ SALÁT, JOGURT) | 149 Kč |
Pátek 3. 12. | |
---|---|
Polévka | |
KRKONOŠSKÉ KYSELO | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÝ HOVĚZÍ STEAK MARINOVANÝ V MEDU A CHILLI PODÁVANÝ NA LŮŽKU Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ A SLANINY, HRANOLKY | 199 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ VÝPEČKY SE ŠPENÁTEM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
PEKINGSKÉ VEPŘOVÉ KOTLETY S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 3 | |
PEČENÉ HUSÍ STEHNO SE ZELÍM, KYNUTÝ HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 329 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT WALDORF S KUŘECÍM MASEM (ŘAPÍKATÝ CELER, JABLKA, VLAŠSKÉ OŘECHY, LEDOVÝ SALÁT, JOGURT) | 149 Kč |