Pondělí 21. 8. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÁ S RÝŽÍ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ KOTLETY, FAZOLKY SE SLANINOU, PEČENÝ BRAMBOR | 159 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, ŠTOUCHANÝ BRAMBOR, NAKLÁDANÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ GYROS, SMAŽENÉ HRANOLKY, TZATZIKY SALÁT | 149 Kč |
MENU 3 | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 189 Kč |
MENU 4 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ASIJSKOU ZELENINOU, RÝŽE BASMATI | 179 Kč |
MENU 5 | |
ITALSKÉ KRÉMOVÉ HŘÍBKOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN, RUCOLA | 199 Kč |
MENU 6 | |
PEČENÉ KOLENO, DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ SE SLANINOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
Úterý 22. 8. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
VEPŘOVÁ PANENKA BALENÁ VE SLANINĚ, SMETANOVÝ KRÉM S BAZALKOU A PROVENSÁLSKÝM KOŘENÍM, RESTOVANÉ BRAMBORY S ČERVENOU CIBULKOU | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PLÁTEK CAPRESE S MOZZARELLOU A TOMATY, PAŽITKOVÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KVĚTÁK, PAŽITKOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 189 Kč |
MENU 4 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ASIJSKOU ZELENINOU, RÝŽE BASMATI | 179 Kč |
MENU 5 | |
ITALSKÉ KRÉMOVÉ HŘÍBKOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN, RUCOLA | 199 Kč |
MENU 6 | |
PEČENÉ KOLENO, DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ SE SLANINOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
Středa 23. 8. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
PŠENIČNÁ TORTILA S KUŘECÍM MASEM, FRESH ZELENINOU, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY SE SMETANOVOU OMÁČKOU SE ŠPENÁTEM A KUŘECÍM MASEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 189 Kč |
MENU 4 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ASIJSKOU ZELENINOU, RÝŽE BASMATI | 179 Kč |
MENU 5 | |
ITALSKÉ KRÉMOVÉ HŘÍBKOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN, RUCOLA | 199 Kč |
MENU 6 | |
PEČENÉ KOLENO, DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ SE SLANINOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
Čtvrtek 24. 8. | |
---|---|
Polévka | |
JARNÍ BRAMBOROVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HOVĚZÍ GULÁŠ NA ČERNÉM PIVU ČERSTVÝ KŘEN S KYSELÝM OKURKEM A CHILLI, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 169 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
DRŮBEŽÍ RIZOTO S HRÁŠKEM, SÝR EIDAM, NAKLÁDANÁ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÁ TRESKA, JEMNÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, JABLKOVÝ KOMPOT | 189 Kč |
MENU 5 | |
PEČENÉ KOLENO, DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ SE SLANINOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |
Pátek 25. 8. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ KYSELICE | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HOVĚZÍ BURGER, KARAMELIZOVANÁ ČERVENÁ CIBULE, CHEDAR, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 219 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŘÍZEK, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, SALÁT COLESLAW | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ JITRNICE A JELÍTKO, KYSANÉ ZELÍ, MAČKANÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 3 | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 189 Kč |
MENU 4 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ASIJSKOU ZELENINOU, RÝŽE BASMATI | 179 Kč |
MENU 5 | |
ITALSKÉ KRÉMOVÉ HŘÍBKOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN, RUCOLA | 199 Kč |
MENU 6 | |
PEČENÉ KOLENO, DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ SE SLANINOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 199 Kč |