Pondělí 21. 6. | |
---|---|
Polévka | |
RYBÍ KRÉM S BYLINKOVÝMI KRUTONY A MUŠKÁTOVÝM OŘÍŠKEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY S CUKETOU, BAREVNOU PAPRIKOU, CIBULÍ, HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S PAŽITKOVOU OMÁČKOU, MAČKANÉ BRAMBORY S MÁSLEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY S MORAVSKÝM UZENÝM, BRYNDZOU A CIBULKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
FLANK STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝM FONDÁNEM | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A PETRŽELI S LIMETKOVÝM DRESINKEM A ŘEDKVIČKOU | 179 Kč |
Úterý 22. 6. | |
---|---|
Polévka | |
Květákový krém s pažitkou | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BUTTERFISH FILET S GRILOVANOU CUKETOU, ŠALOTKOVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU BAGETKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
GRILOVANÝ KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK NA BAREVNÉM PEPŘI S GRATINOVANÝMI SMETANOVÝMI BRAMBORY | 129 Kč |
MENU 2 | |
KOPROVÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM, VEJCEM A VAŘENÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
MENU 3 | |
FLANK STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝM FONDÁNEM | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A PETRŽELI S LIMETKOVÝM DRESINKEM A ŘEDKVIČKOU | 179 Kč |
Středa 23. 6. | |
---|---|
Polévka | |
FRANKFURTKSKÁ POLÉVKA S PÁRKEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ČERSTVÉ TĚSTOVINY S PLÁTKY HOVĚZÍHO MASA, SUŠENÝMI TOMATY, RUKOLOVÝM PESTEM A SÝREM GRANA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SMĚS S ČERSTVOU ZELENINOU A SMAŽENÝMI BRAMBORÁČKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ S BRAMBOROVOU KAŠÍ A ZELENÝM HRÁŠKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
FLANK STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝM FONDÁNEM | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A PETRŽELI S LIMETKOVÝM DRESINKEM A ŘEDKVIČKOU | 179 Kč |
Čtvrtek 24. 6. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKAČKA S CHLEBOVÝMI KRUTONY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
LASAGNE BOLOGNESE S MASOVÝM RAGÚ A KOŘENOVOU ZELENINOU, SYPANÉ SÝREM GRANA | 169 Kč |
MENU 1 | |
DRŮBEŽÍ RIZOTO SE ZELENINOU, SÝREM EIDAM A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
ČEVABČIČI S VAŘENÝMI BRAMBORY, HOŘČICÍ A CIBULOVÝM SALÁTKEM S PETRŽELKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÝ PSTRUH NA MÁSLE SE ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY A RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A PETRŽELI S LIMETKOVÝM DRESINKEM A ŘEDKVIČKOU | 179 Kč |
Pátek 25. 6. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KRŮTÍ PRSO NA KRÉMOVÉM RIZOTU S KAROTKOU, CHERRY RAJČATY, RUKOLOU A PARMEZÁNEM | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ S MÁSLEM A OKURKOVÝM SALÁTEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY S KYSANÝM SUDOVÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÝ PSTRUH NA MÁSLE SE ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY A RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A PETRŽELI S LIMETKOVÝM DRESINKEM A ŘEDKVIČKOU | 179 Kč |