| Pondělí 21. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| RYBÍ KRÉM S BYLINKOVÝMI KRUTONY A MUŠKÁTOVÝM OŘÍŠKEM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY S CUKETOU, BAREVNOU PAPRIKOU, CIBULÍ, HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEAK S PAŽITKOVOU OMÁČKOU, MAČKANÉ BRAMBORY S MÁSLEM | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| HALUŠKY S MORAVSKÝM UZENÝM, BRYNDZOU A CIBULKOU | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| FLANK STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝM FONDÁNEM | 199 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A PETRŽELI S LIMETKOVÝM DRESINKEM A ŘEDKVIČKOU | 179 Kč |
| Úterý 22. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| Květákový krém s pažitkou | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| BUTTERFISH FILET S GRILOVANOU CUKETOU, ŠALOTKOVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU BAGETKOU | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| GRILOVANÝ KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK NA BAREVNÉM PEPŘI S GRATINOVANÝMI SMETANOVÝMI BRAMBORY | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| KOPROVÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM, VEJCEM A VAŘENÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| FLANK STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝM FONDÁNEM | 199 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A PETRŽELI S LIMETKOVÝM DRESINKEM A ŘEDKVIČKOU | 179 Kč |
| Středa 23. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| FRANKFURTKSKÁ POLÉVKA S PÁRKEM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ČERSTVÉ TĚSTOVINY S PLÁTKY HOVĚZÍHO MASA, SUŠENÝMI TOMATY, RUKOLOVÝM PESTEM A SÝREM GRANA | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ SMĚS S ČERSTVOU ZELENINOU A SMAŽENÝMI BRAMBORÁČKY | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ S BRAMBOROVOU KAŠÍ A ZELENÝM HRÁŠKEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| FLANK STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝM FONDÁNEM | 199 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A PETRŽELI S LIMETKOVÝM DRESINKEM A ŘEDKVIČKOU | 179 Kč |
| Čtvrtek 24. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ČESNEKAČKA S CHLEBOVÝMI KRUTONY | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| LASAGNE BOLOGNESE S MASOVÝM RAGÚ A KOŘENOVOU ZELENINOU, SYPANÉ SÝREM GRANA | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| DRŮBEŽÍ RIZOTO SE ZELENINOU, SÝREM EIDAM A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| ČEVABČIČI S VAŘENÝMI BRAMBORY, HOŘČICÍ A CIBULOVÝM SALÁTKEM S PETRŽELKOU | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| GRILOVANÝ PSTRUH NA MÁSLE SE ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY A RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU | 179 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A PETRŽELI S LIMETKOVÝM DRESINKEM A ŘEDKVIČKOU | 179 Kč |
| Pátek 25. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| KRŮTÍ PRSO NA KRÉMOVÉM RIZOTU S KAROTKOU, CHERRY RAJČATY, RUKOLOU A PARMEZÁNEM | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ S MÁSLEM A OKURKOVÝM SALÁTEM | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÉ VÝPEČKY S KYSANÝM SUDOVÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| GRILOVANÝ PSTRUH NA MÁSLE SE ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY A RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU | 179 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S GRILOVANÝMI KREVETAMI NA ČESNEKU A PETRŽELI S LIMETKOVÝM DRESINKEM A ŘEDKVIČKOU | 179 Kč |
