Pondělí 21. 2. | |
---|---|
Polévka | |
MRKVOVÁ POLÉVKA SE ZÁZVOREM A CHILLI | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
THAJSKÉ HOVĚZÍ NUDLIČKY NA ZELENINĚ S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 179 Kč |
MENU 1 | |
GNOCCHI S RAJČATOVOU OMÁČKOU, KUŘECÍM MASEM, BYLINKAMI A MOZZARELLOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ ŽAMPIONY OBALENÉ V TROJOBALU S MAČKANÝM BRAMBOREM S PAŽITKOU A TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO S ČERVENÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALADE NIÇOISE NEBOLI SALÁT Z NICE – TUŇÁK, ZELENÉ FAZOLKY, ČERNÉ OLIVY, SALÁT, VEJCE, HOŘČIČNÝ DRESINK | 149 Kč |
Úterý 22. 2. | |
---|---|
Polévka | |
UZENÝ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A KROUPAMI | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
NUDLIČKY Z PANENKY V HOŘČIČNÉ OMÁČCE SE SMETANOU A BRAMBOROVÝMI KROKETAMI | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSNÍ STEAK NA MEDOVÉ KUKUŘICI S CHILLI PAPRIČKOU, PEČENÉ BRAMBORY S ČESNEKEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ Z TRESKY S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A JABLKOVÝM KOMPOTEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ PRSO S ČERVENÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALADE NIÇOISE NEBOLI SALÁT Z NICE – TUŇÁK, ZELENÉ FAZOLKY, ČERNÉ OLIVY, SALÁT, VEJCE, HOŘČIČNÝ DRESINK | 149 Kč |
Středa 23. 2. | |
---|---|
Polévka | |
ITALSKÁ MINESTRONE S BAZALKOVÝM PESTEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KRÉMOVÉ ITALSKÉ RISOTTO SE ŠPENÁTEM, FILOVANÝM KRŮTÍM PRSEM A PARMAZÁNEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ČTVRTKA NA MÁSLE S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA SE ŠUNKOU A VEJCEM, HRANOLKY A NAŠE TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO S ČERVENÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALADE NIÇOISE NEBOLI SALÁT Z NICE – TUŇÁK, ZELENÉ FAZOLKY, ČERNÉ OLIVY, SALÁT, VEJCE, HOŘČIČNÝ DRESINK | 149 Kč |
Čtvrtek 24. 2. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ FLANK STEAK NA RESTOVANÝCH ZELENÝCH FAZOLKÁCH S ANGLICKOU SLANINOU, PEPŘOVOU OMÁČKOU A BAGETKOU | 199 Kč |
MENU 1 | |
GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO S VIŠŇOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI PLACKAMI | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ KRKOVICE Z GRILU S CIBULOVÝMI KROUŽKY, OPÉKANÝM BRAMBOREM A ČESNEKOVOU MAJONÉZOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO S ČERVENÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALADE NIÇOISE NEBOLI SALÁT Z NICE – TUŇÁK, ZELENÉ FAZOLKY, ČERNÉ OLIVY, SALÁT, VEJCE, HOŘČIČNÝ DRESINK | 149 Kč |
Pátek 25. 2. | |
---|---|
Polévka | |
DRŠŤKOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TELECÍ SEKANÝ ŘÍZEK SE SÝREM, S DÝŇOVÝM PYRÉM A RESTOVANÝM HRÁŠKEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SOTÉ S ŽAMPIONY, PÓRKEM A KURKUMOU, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE | 139 Kč |
MENU 2 | |
KONFITOVANÝ BŮČEK V TYMIÁNOVÉM SÁDLE S ČERVENÝM ZELÍM A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO S ČERVENÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALADE NIÇOISE NEBOLI SALÁT Z NICE – TUŇÁK, ZELENÉ FAZOLKY, ČERNÉ OLIVY, SALÁT, VEJCE, HOŘČIČNÝ DRESINK | 149 Kč |