Pondělí 20. 9. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ KOTLETA S FAZOLOVÝMI LUSKY SE SLANINOU A PEČENÝMI BRAMBORY GRENAILE | 149 Kč |
MENU 1 | |
GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK S BRETAŇSKOU ZELENINOU, BAZALKOVOU OMÁČKOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
MENU 2 | |
ŠPAGETY CARBONARA S ITALSKOU PANCETOU, ŽLOUTKY A SÝREM GRANA | 139 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PEPŘOVOU OMÁČKOU A AMERICKÝMI BRAMBORY | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU, POMERANČEM, MODRÝM SÝREM, LISTY SALÁTU, VLAŠSKÝMI OŘECHY A OLIVOVÝM OLEJEM | 159 Kč |
Úterý 21. 9. | |
---|---|
Polévka | |
DRŠŤKOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ LÍČKA NA BRAMBOROVÉM PYRÉ S RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
PŮLKA PEČENÉHO KUŘETE NA MÁSLE S BRAMBOROVÝMI HRANOLKY JULIENNE A SALÁTEM COLESLAW | 149 Kč |
MENU 2 | |
TRESKA TMAVÁ NA ČESNEKU A CHILLI PODÁVANÁ S DÝŇOVO BRAMBOROVÝM PYRÉ | 149 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PEPŘOVOU OMÁČKOU A AMERICKÝMI BRAMBORY | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU, POMERANČEM, MODRÝM SÝREM, LISTY SALÁTU, VLAŠSKÝMI OŘECHY A OLIVOVÝM OLEJEM | 159 Kč |
Středa 22. 9. | |
---|---|
Polévka | |
ZELENINOVÝ KRÉM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY S KLOBÁSOU, CIBULÍ A, KÁPIÍ SE SMAŽENÝMI HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ CORDON BLEU S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A TOMATOVÝM SALÁTKEM S ČERVENOU CIBULÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
ŠUNKOFLEKY S UZENÝM MASEM, VEJCEM A HRÁŠKEM, KYSELÁ OKURKA | 139 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PEPŘOVOU OMÁČKOU A AMERICKÝMI BRAMBORY | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU, POMERANČEM, MODRÝM SÝREM, LISTY SALÁTU, VLAŠSKÝMI OŘECHY A OLIVOVÝM OLEJEM | 159 Kč |
Čtvrtek 23. 9. | |
---|---|
Polévka | |
BORŠČ SE ZAKYSANOU SMETANOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
JELENÍ RAGÚ NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ S BRAMBOROVÝMI ŠIŠKAMI | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SOTÉ SE ŽAMPIONY A ZELENINOU, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE | 139 Kč |
MENU 2 | |
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ SPECIÁL S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU, POMERANČEM, MODRÝM SÝREM, LISTY SALÁTU, VLAŠSKÝMI OŘECHY A OLIVOVÝM OLEJEM | 159 Kč |
Pátek 24. 9. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIONOVÝ KRÉM S PETRŽELÍ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GNOCHI S LOSOSEM, HRÁŠKEM A SMETANOVOU OMÁČKOU S LIMETOU | 199 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KRŮTÍ ŘÍZEK S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKOVÝM SALÁTEM SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE S KAROTKOVÝM ZELÍM A MAČKANÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
MENU 3 | |
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU, POMERANČEM, MODRÝM SÝREM, LISTY SALÁTU, VLAŠSKÝMI OŘECHY A OLIVOVÝM OLEJEM | 159 Kč |