Pondělí 20. 2. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIONOVÝ KRÉM S ČERSTVOU BAZALKOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
THAJSKÉ NUDLE SE ZELENINOU, KUŘECÍ MASO SE SOJOVÝM GLAZÉ, SEZAM | 169 Kč |
MENU 1 | |
GNOCCHI, SÝROVÁ OMÁČKA S OŘECHY, RUCOLA, GRILOVANÉ CHERRY RAJČATA | 149 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY V GYROS KOŘENÍ, GRILOVANÉ PAPRIKY, HRANOLKY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
MENU 3 | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKY, SMETANA | 209 Kč |
MENU 6 | |
ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA, KYSELÝ OKUREK | 259 Kč |
Úterý 21. 2. | |
---|---|
Polévka | |
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KUŘECÍ ŠPÍZ SOUVLAKI V ŘECKÉM KOŘENÍ, HRANOLKY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA, ZELENINOVÝ SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PLÁTEK NA GRILU, PAPRIKOVÁ OMÁČKA SE SMETANOU A BAREVNÝM PEPŘEM, TAGLIATELLE | 149 Kč |
MENU 2 | |
GRILOVANÁ KRKOVIČKA S VÍDEŇSKOU CIBULKOU, ČESNEKOVÁ OMÁČKA, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S PETRŽELÍ | 149 Kč |
MENU 3 | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKY, SMETANA | 209 Kč |
MENU 6 | |
ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA, KYSELÝ OKUREK | 259 Kč |
Středa 22. 2. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ITALSKÉ RISSOTO S LESNÍMI HŘÍBKY, BÍLÝM VÍNEM A PARMEZÁNEM, RAJČATOVÝ SALÁT S BAZALKOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S BRAMBOROVOU KRUSTOU S BYLINKAMI A SUŠENÝMI TOMATY, LISTOVÝ SALÁTEK S KEDLUBNOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
LISOVANÝ VEPŘOVÝ BOK, DUŠENÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKY, SMETANA | 209 Kč |
MENU 6 | |
PORTHAUS Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ OCHUCENÝ ČESNEKEM, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OKURKOVÝ SALÁT S CHILLI –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 329 Kč |
Čtvrtek 23. 2. | |
---|---|
Polévka | |
BROKOLICOVÁ SE ZELENÝM CURRY A KOKOSOVÝM MLÉKEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
QUESADILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, PIKANTNÍ SALÁT, LIMETKOVÁ MAJONÉZA | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSA S OMÁČKOU Z NIVY, PEČENÁ PRASKLÁ BRAMBORA, BYLINKY, MÁSLO, BRUSINKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
DRŮBEŽÍ JÁTRA SE SLANINOU A JABLKY NA ČERVENÉM VÍNĚ, RÝŽE S KOUSKY CHILLI | 149 Kč |
MENU 3 | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
SMUHA KRÁLOVSKÁ (OMBRINA), GRILOVANÁ ZELENINA S OPEČENÝM BRAMBOREM, CITRÓNOVÝ DIP S KOPREM | 249 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
Pátek 24. 2. | |
---|---|
Polévka | |
BATÁTOVÁ SE ŠPENÁTEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
CELOZRNNÁ BAGETA PLNĚNÁ HOVĚZÍM ROASTBEEFEM, FRESH ZELENINOU, GLAZOVANÁ CIBULKA, REMULÁDA | 179 Kč |
MENU 1 | |
GNOCCHI AGLIO OLIO PEPERONCINO, SMAŽENÁ RUCOLA, PARMEZÁN | 149 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK V RAJSKÉ OMÁČCE Z DRCENÝCH RAJČAT S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKY, SMETANA | 209 Kč |
MENU 6 | |
VÍDEŇSKÝ ŘÍZEK VAŘENÝ BRAMBOR RESTOVANÝ NA MÁSLE S PAŽITKOU, POŠÍROVANÁ HRUŠKA V ČERVENÉM VÍNĚ S BRUSINKAMI–DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 279 Kč |