Pondělí 20. 12. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ ZELENINOVÁ POLÉVKA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SEKANÝ TELECÍ BIFTEK S VEJCEM, HOŘČICOVOU OMÁČKOU, OPÉKANÝMI BRAMBORY A LISTOVÝM SALÁTKEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY S KRŮTÍM PRSEM, PESTEM Z RUCOLY A SUŠENÝCH TOMAT, SYPANÉ SÝREM GRANA | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ ŽAMPIONY S VAŘENÝMI BRAMBORAMI A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF SE SALÁTEM Z BRAMBOR GRENAILLE, POLNÍČKU A HRUBOZRNÉ HOŘČICE | 199 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR S HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S KUŘECÍMI STRIPSY V PANKO STROUHANCE-VARIACE LISTOVÝCH SALÁTŮ S ČERSTVOU ZELENINOU, FRANCOUZSKÝM DRESINKEM A PLÁTKY BAGETY | 149 Kč |
Úterý 21. 12. | |
---|---|
Polévka | |
FAZOLOVÁ POLÉVKA S KOŘENOVOU ZELENINOU A MAJORÁNKOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUŘECÍ SUPREME NA HOUBOVÉM RISOTU S CHERRY RAJČATY, RUKOLOU A ITALSKÝM SÝREM | 189 Kč |
MENU 1 | |
GRILOVANÉ NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY S PAPRIČKAMI JALAPENO RESTOVANÉ NA CIBULI, BAREVNÉ PAPRICE, PÓRKU A KAROTCE, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY SE ZELÍM, UZENÝM ŠPEKEM, VÍDEŇSKOU CIBULKOU, ZJEMNĚNÉ KYSANOU SMETANOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF SE SALÁTEM Z BRAMBOR GRENAILLE, POLNÍČKU A HRUBOZRNÉ HOŘČICE | 199 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR S HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S KUŘECÍMI STRIPSY V PANKO STROUHANCE-VARIACE LISTOVÝCH SALÁTŮ S ČERSTVOU ZELENINOU, FRANCOUZSKÝM DRESINKEM A PLÁTKY BAGETY | 149 Kč |
Středa 22. 12. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM, ZELENINOU A NUDLEMI | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TRHANÝ HAMBURGER S HUSÍM MASEM, KŘUPAVÝM ZELÍM, ZELENINOU A HRANOLKY S HOŘČICOVOU MAJONÉZOU | 189 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY SE SÝROVOU OMÁČKOU, KUŘECÍM PRSEM A RUCOLOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA NA SLANINOVÝCH FAZOLKÁCH S AMERICKÝMI BRAMBORY A SÝROVÝM DIPEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF SE SALÁTEM Z BRAMBOR GRENAILLE, POLNÍČKU A HRUBOZRNÉ HOŘČICE | 199 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR S HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S KUŘECÍMI STRIPSY V PANKO STROUHANCE-VARIACE LISTOVÝCH SALÁTŮ S ČERSTVOU ZELENINOU, FRANCOUZSKÝM DRESINKEM A PLÁTKY BAGETY | 149 Kč |
Čtvrtek 23. 12. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ KYSELICE | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PANEKA ŠPIKOVANÁ ANGLICKOU SLANINOU PODAVANÁ NA ŠVESTKOVÉ OMAČCE S BRAMBOROVYMI ŠIŠKAMI | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŘÍZEČKY S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A RAJČATOVO-OKURKOVÝM SALÁTEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
PŠENIČKÁ TORTILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, HRANOLKY A MAJONÉZOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF SE SALÁTEM Z BRAMBOR GRENAILLE, POLNÍČKU A HRUBOZRNÉ HOŘČICE | 199 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR S HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S KUŘECÍMI STRIPSY V PANKO STROUHANCE-VARIACE LISTOVÝCH SALÁTŮ S ČERSTVOU ZELENINOU, FRANCOUZSKÝM DRESINKEM A PLÁTKY BAGETY | 149 Kč |
Pátek 24. 12. |
---|