Pondělí 2. 5. | |
---|---|
Polévka | |
MAĎARSKÁ ZELNÁ S UZENINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BYLINKOVÁ KOTLETA, KRÉMOVÉ RISSOTO S PIRI PIRI ZELENINOU, SMETANA | 159 Kč |
MENU 1 | |
GRATINOVANÝ KUŘECÍ STEAK SE SLANINOU A SÝREM, RESTOVANÉ BRAMBORY S PAŽITKOU A CIBULÍ | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KVĚTÁK, MÁSLOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ STEAK SE ZELENÝM CHŘESTEM, BERNSKÁ OMÁČKA, OPEČENÝ BRAMBOR | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
DUŠENÝ ŘÍMSKÝ SALÁT S TRESKOU, HRÁŠKOVÝ KRÉM, MLADÉ RAJČÁTKA | 179 Kč |
Úterý 3. 5. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM S BAZALKOU, KRUTONY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÝ STEAK, BATÁTOVÉ PYRÉ, RESTOVANÉ MUNGO KLÍČKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
TOMATOVÉ STROZZAPRETI S PARMSKOU ŠUNKOU, FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO | 149 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, HRÁŠKEM A VEJCEM, OKUREK | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ STEAK SE ZELENÝM CHŘESTEM, BERNSKÁ OMÁČKA, OPEČENÝ BRAMBOR | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
DUŠENÝ ŘÍMSKÝ SALÁT S TRESKOU, HRÁŠKOVÝ KRÉM, MLADÉ RAJČÁTKA | 179 Kč |
Středa 4. 5. | |
---|---|
Polévka | |
KVĚTÁKOVÁ S ČERVENÝM CURRY, PETRŽELKOU A CHILLI | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z KRKOVIČKY, DIJONSKÝ KRÉM S GLAZOVANÝMI CIBULOVÝMI PERLIČKAMI, OPÉKANÝ BRAMBOR | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ KOUSKY S CIBULÍ A ŽAMPIÓNY, BRAMBOROVÉ PLACIČKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
ZÁVITEK Z MLETÉHO MASA, BALENÝ VE SLANINĚ, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, DUŠENÁ KAPUSTA. | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ STEAK SE ZELENÝM CHŘESTEM, BERNSKÁ OMÁČKA, OPEČENÝ BRAMBOR | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
DUŠENÝ ŘÍMSKÝ SALÁT, FILET ZE PSTRUHA, HRÁŠKOVÝ KRÉM, MLADÉ RAJČÁTKA | 179 Kč |
Čtvrtek 5. 5. | |
---|---|
Polévka | |
JARNÍ ZELENINOVÁ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KULIČKY Z KRŮTÍHO MASA S ČERVENOU KARI OMÁČKOU, ZÁZVOR, KORIANDR, INDICKÁ PLACKA | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, PEČENÁ HRUŠKA, BRUSINKY, VAŘENÝ BRAMBOR, SMETANOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, SMETANOVÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
Pátek 6. 5. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT, KARAMELIZOVANÝ CITRON | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ VE SLADKOKYSELÉ OMÁČCE S ANANASEM, FEFERONKOVÁ RÝŽE SE SEZAMEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
MANDLOVÉ LÍVANCE, JAHODOVÉ COULIS, KARAMEL, VANILKOVÝ TVAROH | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ STEAK SE ZELENÝM CHŘESTEM, BERNSKÁ OMÁČKA, OPEČENÝ BRAMBOR | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |