Pondělí 2. 1. | |
---|---|
Polévka | |
MEXICKÁ FAZOLOVÁ S TORTILLOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA Z GRILU, BRAMBOROVÉ GNOCCHI, ZELENINA PIRI PIRI, PARMEZÁN | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK SE SLANINOU, GRATINOVANÝ GOUDOU, PEČENÉ BRAMBORY SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÝ GULÁŠ, STROUHANÝ KŘEN, ČERVENÁ CIBULKA, FEFERONKA, KVÁSKOVÝ CHLÉB | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KUŘE TIKKA MASALA, BASMATI RÝŽE (JOGURT, CITRÓN, TANDORI, CURY, KORIANDR, TOMATY, CHILLI | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT S ČEKANKOU, FETA SÝREM, ČERNÝMI OLIVAMI, SUŠENÝMI RAJČATY, VAŘENÝM VEJCEM | 169 Kč |
Úterý 3. 1. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
PARMEZÁNOVÉ RISSOTO S BÍLÝM, VÍNEM, RAJČATOVÝ TATARÁK S ČERNÝMI OLIVAMI, RUCOLOVÉ PESTO | 159 Kč |
MENU 1 | |
MARINOVANÝ KUŘECÍ STEAK, DIP Z PEČENÉ CIBULE A PAPRIKY, PEČENÁ POLENTA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, DUŠENÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, RESTOVANÁ CIBULE | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KUŘE TIKKA MASALA, BASMATI RÝŽE (JOGURT, CITRÓN, TANDORI, CURY, KORIANDR, TOMATY, CHILLI | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT S ČEKANKOU, FETA SÝREM, ČERNÝMI OLIVAMI, SUŠENÝMI RAJČATY, VAŘENÝM VEJCEM | 169 Kč |
Středa 4. 1. | |
---|---|
Polévka | |
PIKANTNÍ SLEPIČÍ SE ZELÍM A FEFERONKOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KUŘECÍ PRSÍČKO Z GRILU, REDUKCE Z PORTSKÉHO VÍNA SE SUŠENÝMI ŠVESTKAMI, KAROTKOVÉ PYRÉ S BATÁTY | 159 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBORÁK PLNĚNÝ MASOVOU SMĚSÍ (KATŮV ŠLEH), ZELENINOIVÁ OBLOHA | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK, KYSANÉ ZELÍ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KUŘE TIKKA MASALA, BASMATI RÝŽE (JOGURT, CITRÓN, TANDORI, CURY, KORIANDR, TOMATY, CHILLI | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT S ČEKANKOU, FETA SÝREM, ČERNÝMI OLIVAMI, SUŠENÝMI RAJČATY, VAŘENÝM VEJCEM | 169 Kč |
Čtvrtek 5. 1. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR, NUDLE, ZELENINA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
VEPŘOVÝ STEAK, RESTOVANÉ FAZOLKY SE SLANINOU, SÁZENÉ VEJCE, HRANOLKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
STROZZAPRETI VE ŠPENÁTOVÉ OMÁČCE S KUŘECÍMI KOUSKY, SMAŽENÁ BAZALKA, PARMEZÁN | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KVĚTÁK VE STROUHANCE S KOKOSEM, VAŘENÝ BRAMBOR S PAŽITKOU, HOLANDSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
GRILOVANÝ LOSOS, ČOČKOVÉ RIZOTO, GRILOVANÁ ZELENINA, CITRÓNOVÁ MAJONÉZA | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT S ČEKANKOU, FETA SÝREM, ČERNÝMI OLIVAMI, SUŠENÝMI RAJČATY, VAŘENÝM VEJCEM | 169 Kč |
Pátek 6. 1. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
RÝŽOVÝ SALÁT S ČOČKOU BELUGA, ZELENINA, KOUSKY UZENÉHO LOSOSA, JAPONSKÁ MAJONÉZA, KORIANDR, SMAŽENÉ KREVETY | 209 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KRŮTÍ ŘÍZEK MARINOVANÝ V JOGURTU, S ČESNEKEM, OBALENÝ V PANKO STROUHANCE, BRAMBOROVÁ KAŠE, GRILOVANÝ ANANASOVÝ KOMPOT SE ZÁZVOREM A CHILLI | 159 Kč |
MENU 2 | |
UZENÁ KRKOVIČKA, HRACHOVÁ KAŠE S PEČENÝM ČESNEKEM A MAJORÁNKOU, KVÁSKOVÝ CHLÉB | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KUŘE TIKKA MASALA, BASMATI RÝŽE (JOGURT, CITRÓN, TANDORI, CURY, KORIANDR, TOMATY, CHILLI | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT S ČEKANKOU, FETA SÝREM, ČERNÝMI OLIVAMI, SUŠENÝMI RAJČATY, VAŘENÝM VEJCEM | 169 Kč |