Pondělí 19. 6. | |
---|---|
Polévka | |
ASIJSKÁ PIKANTNÍ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
CHILLI CON CARNE S MLETÝM HOVĚZÍM RAGÚ, SÁZENÉ VEJCE, ZAKYSANÁ SMETANA, PITA CHLÉB | 169 Kč |
MENU 1 | |
GRILOVANÉ KRŮTÍ PRSO S BAZALKOVÝM PESTEM, TĚSTOVINY PENNE | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK SE SÝREM GOUDA, MAČKANÉ BRAMBORY S MÁSLEM, NAKLÁDANÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT S BULGUREM, SUŠENÝMI RAJČATY, PESTO, PAPRIKA, GRILOVANÝ HERMELÍN | 169 Kč |
MENU 4 | |
ROASTBEEF, STEAKOVÉ HRANOLKY, PEPŘOVÁ MAJONÉZA, OMÁČKA DEMI GLACE | 199 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK, BRUSINKY, OPÉKANÝ BRAMBOR –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 219 Kč |
MENU 6 | |
KUŘECÍ KŘÍDLA BBQ, SALÁT COLESLAW, OPEČENÁ BAGETKA –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 219 Kč |
Úterý 20. 6. | |
---|---|
Polévka | |
UZENÝ VÝVAR S BRAMBORY, KROUPY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ŽAMPIÓNY PLNĚNÉ MASOVOU SMĚSÍ, GRATINOVANÉ PARMEZÁNEM, BRAMBOROVÁ KAŠE | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ GYROS, HRANOLKY, TZATZIKY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT S BULGUREM, SUŠENÝMI RAJČATY, PESTO, PAPRIKA, GRILOVANÝ HERMELÍN | 169 Kč |
MENU 4 | |
ROASTBEEF, STEAKOVÉ HRANOLKY, PEPŘOVÁ MAJONÉZA, OMÁČKA DEMI GLACE | 199 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK, BRUSINKY, OPÉKANÝ BRAMBOR –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 219 Kč |
MENU 6 | |
KUŘECÍ KŘÍDLA BBQ, SALÁT COLESLAW, OPEČENÁ BAGETKA –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 219 Kč |
Středa 21. 6. | |
---|---|
Polévka | |
TOSKÁNSKÁ TOMATOVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ITALSKÉ GNOCCHI V ŽAMPIONOVÉ OMÁČCE, FILÍROVANÁ PANENKA Z GRILU | 189 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ MEDAILONKY, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, BROSKVOVÝ KOMPOT | 149 Kč |
MENU 2 | |
ZAPEČENÉ ŠUNKOFLEKY, UZENÉ, HRÁŠEK, VEJCE, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT S BULGUREM, SUŠENÝMI RAJČATY, PESTO, PAPRIKA, GRILOVANÝ HERMELÍN | 169 Kč |
MENU 4 | |
ROASTBEEF, STEAKOVÉ HRANOLKY, PEPŘOVÁ MAJONÉZA, OMÁČKA DEMI GLACE | 199 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK, BRUSINKY, OPÉKANÝ BRAMBOR | 219 Kč |
MENU 6 | |
KUŘECÍ KŘÍDLA BBQ, SALÁT COLESLAW, OPEČENÁ BAGETKA –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 219 Kč |
Čtvrtek 22. 6. | |
---|---|
Polévka | |
KUŘECÍ KALDOUN | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KUŘECÍ GRILOVANÉ PRSO, RESTOVANÁ KOŘENOVÁ ZELENINA, BRAMBOROVO DÝŇOVÉ PYRÉ | 169 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ JÁTRA NA ČERVENÉM VÍNĚ S JABLKY, VÍDEŇSKÁ CIBULKA, OPÉKANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
MENU 2 | |
UZENÁ KRKOVIČKA, KŘENOVÁ OMÁČKA, SÁZENÉ VEJCE, VAŘENÝ RAMBOR | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT S BULGUREM, SUŠENÝMI RAJČATY, PESTO, PAPRIKA, GRILOVANÝ HERMELÍN | 169 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
MOŘSKÝ VLK, GRILOVANÁ ZELENINA, ROZPEČENÁ BAGETKA | 269 Kč |
MENU 5 | |
ROASTBEEF, STEAKOVÉ HRANOLKY, PEPŘOVÁ MAJONÉZA, OMÁČKA DEMI GLACE | 219 Kč |
Pátek 23. 6. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ ŠPALÍKY V PANKO STROUHANCE, SWEET CHILLI OMÁČKA, ZELENINOVÁ RÝŽE | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY PĚTI VŮNÍ, CIBULE, ŽAMPIÓNY, FAZOLKY, SMAŽENÉ STROUHANÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 2 | |
FARMÁŘSKÉ HALUŠKY, SE SLOVENSKOU BRYNZOU, SLANINA, PEČENÁ CIBULKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT S BULGUREM, SUŠENÝMI RAJČATY, PESTO, PAPRIKA, GRILOVANÝ HERMELÍN | 169 Kč |
MENU 4 | |
ROASTBEEF, STEAKOVÉ HRANOLKY, PEPŘOVÁ MAJONÉZA, OMÁČKA DEMI GLACE | 199 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK, BRUSINKY, OPÉKANÝ BRAMBOR –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 219 Kč |
MENU 6 | |
KUŘECÍ KŘÍDLA BBQ, SALÁT COLESLAW, OPEČENÁ BAGETKA –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 219 Kč |