Pondělí 19. 12. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIONOVÝ KRÉM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY V OMÁČCE Z PEČENÝCH PAPRIK, FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA Z GRILU, SMAŽENÁ RUCOLA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S BYLINKOVÝM MÁSLEM, KUKUŘIČNÝ KLAS, JACKET POTATO SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ NA ČERNÉM PIVU, ČERVENÁ CIBULKA, KŘEN, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ PRSO, ZELÍ Z ČERVENÉ ŘEPY, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 269 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MEDOVÝ DRESING S FRANCOUZSKOU HOŘČICÍ, GRILOVANÝ HERMELÍN, BRAMBOROVÉ CHIPSY, SUŠENÉ BRUSINKY V RUMU | 159 Kč |
Úterý 20. 12. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKOVÝ KRÉM S CHLEBOVÝMI KRUTÓNY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE, RAJČATOVÝ SALÁT | 159 Kč |
MENU 1 | |
ŘECKÝ GYROS Z KUŘECÍCH STEHEN, TZATZIKY SALÁT, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ SÝR PROKLÁDANÝ ŠUNKOU, PAŽITKOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ PRSO, ZELÍ Z ČERVENÉ ŘEPY, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 269 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MEDOVÝ DRESING S FRANCOUZSKOU HOŘČICÍ, GRILOVANÝ HERMELÍN, BRAMBOROVÉ CHIPSY, SUŠENÉ BRUSINKY V RUMU | 159 Kč |
Středa 21. 12. | |
---|---|
Polévka | |
KUKUŘIČNÁ KRÉMOVÁ S CORN FLAKES | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ PEČENĚ, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 159 Kč |
MENU 1 | |
ŠPIKOVANÉ KUŘECÍ PRSO ANGLICKOU SLANINOU, TĚSTOVINY S PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT A CHILLI, PARMEZÁN | 149 Kč |
MENU 2 | |
ČEVABČIČI VE SLANINĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT Z PEČENÉ CIBULE A KYSELÉHO OKURKU | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ PRSO, ZELÍ Z ČERVENÉ ŘEPY, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 269 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MEDOVÝ DRESING S FRANCOUZSKOU HOŘČICÍ, GRILOVANÝ HERMELÍN, BRAMBOROVÉ CHIPSY, SUŠENÉ BRUSINKY V RUMU | 159 Kč |
Čtvrtek 22. 12. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR, PETRŽELKOVÉ NUDLE, MASO ZELENINA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z MARINOVANÉ KRKOVIČKY, SMETANOVÁ OMÁČKA S LESNÍMI HŘÍBKY, TYMIÁNOVÉ PEČÁKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŠVEJ-ČU-ŽOU, SEČUÁNSKÝ PEPŘ, ZÁZVOROVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
ŠPAGETY AGLIO OLIO S ČESNEKEM A OLIVOVÝM OLEJEM, PARMAZÁN, TRHANÉ LISTY S VINAIGRETTE | 149 Kč |
KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
NILSKÝ OKOUN, PARMEZÁNOVÉ RISSOTO, GRILOVANÁ ZELENINA | 249 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MEDOVÝ DRESING S FRANCOUZSKOU HOŘČICÍ, GRILOVANÝ HERMELÍN, BRAMBOROVÉ CHIPSY, SUŠENÉ BRUSINKY V RUMU | 159 Kč |
Pátek 23. 12. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STROZZAPRETI BOLOGNESE, PARMEZÁN, RUCOLA | 179 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V ZAKYSANÉ SMETANĚ, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY S ORAVSKOU BRYNZOU A RESTOVANOU SLANINOU, STROUHANÝ UZENÝ SÝR | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO, ZELÍ Z ČERVENÉ ŘEPY, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 269 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MEDOVÝ DRESING S FRANCOUZSKOU HOŘČICÍ, GRILOVANÝ HERMELÍN, BRAMBOROVÉ CHIPSY, SUŠENÉ BRUSINKY V RUMU | 159 Kč |