Pondělí 18. 7. | |
---|---|
Polévka | |
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÁ KRKOVIČKA, PIKANTNÍ OMÁČKA S CHORIZEM, ŠALOTKOU A SMETANOU, PEČENÉ BRAMBORY | 179 Kč |
MENU 1 | |
GRATINOVANÝ KUŘECÍ STEAK SE SLANINOU A CAMEMBERTEM, DEMI GLACE, HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ HALUŠKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM, PEČENÁ CIBULKA | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
MARINOVANÉ ŽEBÍRKO TEXAS, PEČENÁ BRAMBORA S ČESNEKOVÝM DIPEM– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |
Úterý 19. 7. | |
---|---|
Polévka | |
ITALSKÁ ZELENINOVÁ S BAZALKOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF, GRILOVANÁ ZELENINA, PEČÁKY, SAUCE REMOULADE | 179 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÉ MEDAILONKY, FRANCOUZSKÁ OMÁČKA SE SLANINOU, ČESNEKEM A ŽAMPIONY, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
MENU 2 | |
ITALSKÉ RISSOTO NEGRO S GRILOVANÝMI KALAMÁRY, PARMEZÁN, BAZALKOVÉ PESTO | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
MARINOVANÉ ŽEBÍRKO TEXAS, PEČENÁ BRAMBORA S ČESNEKOVÝM DIPEM– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |
Středa 20. 7. | |
---|---|
Polévka | |
BORŠČ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
MIX GRIL – KUŘECÍ PRSO, KOTLETA, MLETÝ HOVĚZÍ STEAK, ŽAMPIÓNY NA MÁSLE, JACKET POTATOES | 169 Kč |
MENU 1 | |
PENNE AMATRICIANA S RAJČATY, PEČENÝ ČESNEK, RUCOLA, SÝR GRANA | 139 Kč |
MENU 2 | |
FILÍROVANÝ VEPŘOVÝ BŮČEK MACEROVANÝ V ZÁZVORU A SOJOVÉ OMÁČCE, THAJSKÝ SALÁT S RÝŽÍ A NUDLEMI | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
MARINOVANÉ ŽEBÍRKO TEXAS, PEČENÁ BRAMBORA S ČESNEKOVÝM DIPEM– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |
Čtvrtek 21. 7. | |
---|---|
Polévka | |
MRKVOVÁ POLÉVKA S KURKUMOU A PEČENÝM ČESNEKEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŠPAGETY BOLOGNESE Z DRCENÝCH TOMAT, MOZZARELLA, BAZALKA | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK, BULGUR S FRESH ZELENINOU A BAZALKOVÝM PESTEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
PIKANTNÍ MASOVÁ SMĚS SE ZELENINOU, BRAMBORÁČKY, ZELNÝ SALÁT | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
TILÁPIE VE VINNÉM TĚSTÍČKU, NAŠE HRANOLKY, CITRÓNOVÝ TVAROH | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |
Pátek 22. 7. | |
---|---|
Polévka | |
MAĎARSKÁ ZELNÁ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK NA GRILU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S MRKVÍ, KONFITOVANÝ ČESNEK, ŠPENÁTOVÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
PALAČINKY CRÊPES SUZETTE, CITRÓNOVÁ ZMRZLINA, ŠLEHAČKA | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
MARINOVANÉ ŽEBÍRKO TEXAS, PEČENÁ BRAMBORA S ČESNEKOVÝM DIPEM– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 179 Kč |