| Pondělí 18. 4. | |
|---|---|
| Polévka | |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| MENU 1 | |
| MENU 2 | |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| SALÁT TÝDNE | |
| Úterý 19. 4. | |
|---|---|
| Polévka | |
| INDICKÁ ČOČKOVÁ S CURRY A PETRŽELÍ | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY, RESTOVANÁ SLANINA S CIBULÍ, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÝ DIP - bez lepek | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ RAGÚ S PASÍROVANÝMI TOMATY, ZÁZVOREM A KURKUMOU, BRAMBOROVÉ NOČKY | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| PLNĚNÉ ŽAMPIONY MASOVÝM RAGÚ, GRATINOVANÉ SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, LISTOVÝ SALÁT | 139 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| KUŘECÍ SUPREME, ZÁMECKÉ BRAMŮRKY, HOUBOVÁ OMÁČKA - bez lepek | 179 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| GLAZOVANÉ KAPUSTIČKY, POLNÍČEK, MLADÉ RAJČÁTKA, ŘEDKVIČKY, ZELENÝ CHŘEST, MÁTOVÁ EMULZE, SLANINOVÝ CHIPS - bez lepek | 159 Kč |
| Středa 20. 4. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HOVĚZÍ VÝVAR, LIBEČKOVÉ NUDLE | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| TORTILLA PLNĚNÁ FRESH ZELENINOU, KUŘECÍ MASO, BLUE CHEESE DIP, HRANOLKY | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| LIBOVÉ VÝPEČKY, ČERVENÉ MEDOVÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK SE ŠKVARKAMA | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| TRHANÉ VEPŘOVÉ, OMÁČKA S JEMNÝM CHILLI, HŘÍBKOVÉ RISOTO- bez lepek | 139 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| KUŘECÍ SUPREME, ZÁMECKÉ BRAMŮRKY, HOUBOVÁ OMÁČKA - bez lepek | 179 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| GLAZOVANÉ KAPUSTIČKY, POLNÍČEK, MLADÉ RAJČÁTKA, ŘEDKVIČKY, ZELENÝ CHŘEST, MÁTOVÁ EMULZE, SLANINOVÝ CHIPS- bez lepek | 159 Kč |
| Čtvrtek 21. 4. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ŠPENÁTOVÁ BÍLÁ - KRUTONKY Z HOUSKY | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| PEČENÁ PRASKLÁ BRAMBORA, PLNĚNÁ UZENÝM LOSOSEM, KOPROVÝ DIP S PEČENÝM ČESNEKEM- bez lepek | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| ITALSKÉ TĚSTOVINY S BAZALKOVÝM PESTEM, KUŘECÍ STRIPSY Z GRILU, RUCOLA, PARMEZÁN | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| HOVĚZÍ PEČENĚ, KOPROVÁ OMÁČKAM BRAMBOROVÝ DORT, VAŘENÉ VEJCE | 159 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
| FILETKY ZE PSTRUHA VE VINNÉM TĚSTÍČKU, MAJONÉZA Z PEČENÝCH BYLINEK, HRANOLKY | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| GLAZOVANÉ KAPUSTIČKY, POLNÍČEK, MLADÉ RAJČÁTKA, ŘEDKVIČKY, ZELENÝ CHŘEST, MÁTOVÁ EMULZE, SLANINOVÝ CHIPS- bez lepek | 159 Kč |
| Pátek 22. 4. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KULAJDA | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| KUŘECÍ STEAK, RESTOVANÉ MLADÉ ZELÍ S OLIVAMI A SUŠENÝMI RAJČATY, PITA CHLÉB | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE SE ZELENÝM HRÁŠKEM, ŘEDKVIČKOVÝ SALÁT | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| DRŮBEŽÍ JÁTRA SE SOJOVOU OMÁČKOU, PEČENÝM SALÁTEM A PAPRIKAMI, FENYKLOVÁ RÝŽE | 139 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| KUŘECÍ SUPREME, ZÁMECKÉ BRAMŮRKY, HOUBOVÁ OMÁČKA - bez lepek | 179 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| GLAZOVANÉ KAPUSTIČKY, POLNÍČEK, MLADÉ RAJČÁTKA, ŘEDKVIČKY, ZELENÝ CHŘEST, MÁTOVÁ EMULZE, SLANINOVÝ CHIPS- bez lepek | 159 Kč |
