Pondělí 18. 4. | |
---|---|
Polévka | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
MENU 1 | |
MENU 2 | |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
SALÁT TÝDNE | |
Úterý 19. 4. | |
---|---|
Polévka | |
INDICKÁ ČOČKOVÁ S CURRY A PETRŽELÍ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY, RESTOVANÁ SLANINA S CIBULÍ, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÝ DIP - bez lepek | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ RAGÚ S PASÍROVANÝMI TOMATY, ZÁZVOREM A KURKUMOU, BRAMBOROVÉ NOČKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÉ ŽAMPIONY MASOVÝM RAGÚ, GRATINOVANÉ SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, LISTOVÝ SALÁT | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KUŘECÍ SUPREME, ZÁMECKÉ BRAMŮRKY, HOUBOVÁ OMÁČKA - bez lepek | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
GLAZOVANÉ KAPUSTIČKY, POLNÍČEK, MLADÉ RAJČÁTKA, ŘEDKVIČKY, ZELENÝ CHŘEST, MÁTOVÁ EMULZE, SLANINOVÝ CHIPS - bez lepek | 159 Kč |
Středa 20. 4. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR, LIBEČKOVÉ NUDLE | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TORTILLA PLNĚNÁ FRESH ZELENINOU, KUŘECÍ MASO, BLUE CHEESE DIP, HRANOLKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
LIBOVÉ VÝPEČKY, ČERVENÉ MEDOVÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK SE ŠKVARKAMA | 149 Kč |
MENU 2 | |
TRHANÉ VEPŘOVÉ, OMÁČKA S JEMNÝM CHILLI, HŘÍBKOVÉ RISOTO- bez lepek | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KUŘECÍ SUPREME, ZÁMECKÉ BRAMŮRKY, HOUBOVÁ OMÁČKA - bez lepek | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
GLAZOVANÉ KAPUSTIČKY, POLNÍČEK, MLADÉ RAJČÁTKA, ŘEDKVIČKY, ZELENÝ CHŘEST, MÁTOVÁ EMULZE, SLANINOVÝ CHIPS- bez lepek | 159 Kč |
Čtvrtek 21. 4. | |
---|---|
Polévka | |
ŠPENÁTOVÁ BÍLÁ - KRUTONKY Z HOUSKY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÁ PRASKLÁ BRAMBORA, PLNĚNÁ UZENÝM LOSOSEM, KOPROVÝ DIP S PEČENÝM ČESNEKEM- bez lepek | 189 Kč |
MENU 1 | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY S BAZALKOVÝM PESTEM, KUŘECÍ STRIPSY Z GRILU, RUCOLA, PARMEZÁN | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ PEČENĚ, KOPROVÁ OMÁČKAM BRAMBOROVÝ DORT, VAŘENÉ VEJCE | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
FILETKY ZE PSTRUHA VE VINNÉM TĚSTÍČKU, MAJONÉZA Z PEČENÝCH BYLINEK, HRANOLKY | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
GLAZOVANÉ KAPUSTIČKY, POLNÍČEK, MLADÉ RAJČÁTKA, ŘEDKVIČKY, ZELENÝ CHŘEST, MÁTOVÁ EMULZE, SLANINOVÝ CHIPS- bez lepek | 159 Kč |
Pátek 22. 4. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUŘECÍ STEAK, RESTOVANÉ MLADÉ ZELÍ S OLIVAMI A SUŠENÝMI RAJČATY, PITA CHLÉB | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE SE ZELENÝM HRÁŠKEM, ŘEDKVIČKOVÝ SALÁT | 139 Kč |
MENU 2 | |
DRŮBEŽÍ JÁTRA SE SOJOVOU OMÁČKOU, PEČENÝM SALÁTEM A PAPRIKAMI, FENYKLOVÁ RÝŽE | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KUŘECÍ SUPREME, ZÁMECKÉ BRAMŮRKY, HOUBOVÁ OMÁČKA - bez lepek | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
GLAZOVANÉ KAPUSTIČKY, POLNÍČEK, MLADÉ RAJČÁTKA, ŘEDKVIČKY, ZELENÝ CHŘEST, MÁTOVÁ EMULZE, SLANINOVÝ CHIPS- bez lepek | 159 Kč |