Pondělí 18. 10. | |
---|---|
Polévka | |
KVĚTÁKOVÁ S PAŽITKOU A VEJCI | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY V HOŘČIČNÉ OMÁČCE SE SMETANOU, AMERICKÉ BRAMBORY | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO V ITALSKÉ ŠUNCE NA TOMATOVÉM RISSOTU SE SNÍTKY RUCOLY | 139 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA MARINOVANÁ V CHILLI OMÁČCE S PAŽITKOVÝMI BRAMBORY A ZELENINOVÝM SALÁTKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ STEAK S GRILOVANÝMI ŽAMPIONY PORTOBELLO, LISTOVÝM SALÁTKEM A BAGETKOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Úterý 19. 10. | |
---|---|
Polévka | |
INDICKÁ TOMATOVÁ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ GNOCCHI S VEPŘOVOU PANENKOU, TOMATOVO SMETANOVOU OMÁČKOU A RUKOLOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ČTVRTKA NA MEDU A CHILLI S DUŠENOU RÝŽÍ A OKURKOVÝM SALÁTEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÝ VEPŘOVÝ BOK SE ZELÍM A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ STEAK S GRILOVANÝMI ŽAMPIONY PORTOBELLO, LISTOVÝM SALÁTKEM A BAGETKOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Středa 20. 10. | |
---|---|
Polévka | |
RYBÍ KRÉM S MUŠKÁTOVÝM OŘÍŠKEM A BYLINKOVÝMI KRUTONY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
WRAP S MLETÝM HOVĚZÍM MASEM, ČEDAREM, AMERICKÝMI BRAMBORY A KORIANDROVOU MAJONÉZOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ STEHNA BEZ KOSTI PEČENÁ NA ZELENINĚ S MÁSLEM A BATÁTY | 149 Kč |
MENU 2 | |
MORAVSKÝ VRABEC SE ŠPENÁTEM, SMAŽENOU CIBULKOU A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ STEAK S GRILOVANÝMI ŽAMPIONY PORTOBELLO, LISTOVÝM SALÁTKEM A BAGETKOU | 209 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Čtvrtek 21. 10. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY, ZELENINOU A NUDLEMI | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
LOSOSOVÉ LASAGNE SE ŠPENÁTEM A SÝREM GRANA | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘE PO SEČUÁNSKU S JARNÍ CUBULKOU A SMAŽENÝMI BRAMBORÁČKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
VAŘENÉ HOVĚZÍ MASO S KOPROVOU OMÁČKOU A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
FILET Z TUŇÁKA S JEMNOU SMETANOVOU OMÁČKOU S PARMEZÁNEM, BRAMBOROVÉ SUFLÉ | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Pátek 22. 10. | |
---|---|
Polévka | |
DÝŇOVÝ KRÉM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ČERSTVÉ TĚSTOVINY S HOVĚZÍMI NUDLIČKAMI, ČESNEKEM, CHERRY TOMATY, ŠPENÁTOVÝM PESTEM A SÝREM GRANA | 179 Kč |
MENU 1 | |
1. KRŮTÍ ŘÍZEK V KUKUŘIČNÉ KRUSTĚ S BRAMBOROVÝM SALÁTEM S MAJONÉZOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
JITRNICOVÝ A JELÍTKOVÝ PREJT SE ZELÍM, MAČKANÉ BRAMBORY S CIBULKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
FILET Z TUŇÁKA S JEMNOU SMETANOVOU OMÁČKOU S PARMEZÁNEM, BRAMBOROVÉ SUFLÉ | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |