Pondělí 17. 5. | |
---|---|
Polévka | |
HRACHOVÁ POLÉVKA S KLOBÁSOU A KRUTONY | 25 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ FLANK STEAK NA LISTOVÉM SALÁTKU S PEČENOU BRAMBOROU A PAŽITKOVÝM DIPEM | 179 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KRŮTÍ ŘÍZEČKY S VÍDEŇSKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
LEHCE PIKANTNÍ VEPŘOVÁ SMĚS S ČERSTVOU ZELENINOU A SMAŽENÝMI HRANOLKY | 129 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA NA BRAMBOROVO HRÁŠKOVÉM PYRÉ S GRILOVANÝMI CHERRY TOMATY | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM S HRANOLY A TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, SÝROVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Úterý 18. 5. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM NUDLEMI A ZELENINOU | 25 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GNOCCHI S RAJČATOVOU OMÁČKOU, VEPŘOVOU PANENKOU, KAPKOU SMETANY, ČERSTVOU BAZALKOU A TRHANOU MOZZARELLOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÁ ¼ KUŘETE S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A JABLKOVÝM KOMPOTEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
ŠPAGETY BOLOGNESE – Z HOVĚZÍHO MASA S OMÁČKOU Z DRCENÝCH RAJČAT A ČERSTVÉ BAZALKY SYPANÉ SÝREM GRANA | 139 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA NA BRAMBOROVO HRÁŠKOVÉM PYRÉ S GRILOVANÝMI CHERRY TOMATY | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM S HRANOLY A TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, SÝROVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Středa 19. 5. | |
---|---|
Polévka | |
BROKOLICOVÝ KRÉM | 25 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V UPRAVĚ SOUS ViDE S KRÉMOVOU HOUBOVOU OMÁČKOU A AMERICKÝMI BRAMBORY | 169 Kč |
MENU 1 | |
TORTILLA MEXICAN STYLE- PŠENIČNÁ TORTILLA PLNĚNÁ GRILOVANÝM KUŘETEM, RAJČATOVOU SALSOU, ČEDAREM, ZAKYSANOU SMETANOU, KORIANDREM A LISTOVÝM SALÁTEM S CHERRY TOMATY | 139 Kč |
MENU 2 | |
DOMÁCÍ SEKANÁ PEČENĚ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA NA BRAMBOROVO HRÁŠKOVÉM PYRÉ S GRILOVANÝMI CHERRY TOMATY | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM S HRANOLY A TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, SÝROVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Čtvrtek 20. 5. | |
---|---|
Polévka | |
ZELENINOVÁ POLÉVKA S KRUPICOVÝMI NOKY | 25 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KACHNÍ PRSO PO PEKINGSKU S HLÁVKOVÝM ZELÍM, CUKETOU, KAROTKOU, SOJOVOU OMÁČKOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S BRAMBORORVO DÝŇOVÝM PYRÉ, LISTY ČERVENÉ ŘEPY, DÝŇOVÝM OLEJEM A SEMÍNKY | 129 Kč |
MENU 2 | |
PEČENĚ Z HOVĚZÍ VRCHNÍ KÝTY S RAJSKOU OMÁČKOU, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY | 139 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA NA BRAMBOROVO HRÁŠKOVÉM PYRÉ S GRILOVANÝMI CHERRY TOMATY | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM S HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, SÝROVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Pátek 21. 5. | |
---|---|
Polévka | |
RUSKÝ BORŠČ | 25 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S BELGICKÝMI HRANOLKAMI A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU (MASO JE PODÁVÁNO ZA STUDENA) | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SATAY S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ A KORIANDREM | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKOVÝM SALÁTKEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA NA BRAMBOROVO HRÁŠKOVÉM PYRÉ S GRILOVANÝMI CHERRY TOMATY | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM S HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, SÝROVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Sobota 22. 5. | |
---|---|
POLÉVKA | |
TOMATOVÝ KRÉM | 59 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÁ SMĚS V BRAMBORÁKU SE ZELNÝM SALÁTKEM S KOPREM | 149 Kč |
MENU 2 | |
KUŘECÍ PRSO S RESTOVANU ZELENINOU A CIZRNOVÝM PYRÉ | 159 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÉ KOLENO SE SUDOVÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 159 Kč |
MENU 4 | |
LOSOS NA ČOČCE BELLUGA S KOŘENOVOU ZELENINU A CHERRY TOMATY | 199 Kč |
MENU 5 | |
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
Neděle 23. 5. | |
---|---|
POLÉVKA | |
TOMATOVÝ KRÉM | 59 Kč |
MENU 1 | |
TELECÍ KÝTA S PARMSKOU ŠUNKOU S LISTY ČERSTVÉHO ŠPENÁTU A BRAMBORORVO HRÁŠKOVÝM PYRÉ | 179 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ SMĚS S ČERSTVOU ZELENINOU A SMAŽENÝMI BRAMBORÁČKY, ZELNÝ SALÁTEK S KOPREM | 149 Kč |
MENU 3 | |
KUŘECÍ PRSO S RESTOVANU ZELENINOU A BRAMBOROVOU KAŠÍ S CIZRNOU | 159 Kč |
MENU 4 | |
FILET Z LOSOSA S GRILOVANOU ZELENINOU | 199 Kč |
MENU 5 | |
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNENÉ UZENÝM MASEM S KYSANÝM ZELÍM A VÍDEŇSKOU CIBULKOU | 149 Kč |
MENU 6 | |
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |