Pondělí 17. 4. | |
---|---|
Polévka | |
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
GRILOVANÁ KRKOVIČKA, PIKANTNÍ OMÁČKA S CHORIZEM, ŠALOTKOU A SMETANOU, PEČENÉ BRAMBORY | 159 Kč |
MENU 1 | |
GRATINOVANÝ KUŘECÍ STEAK SE SLANINOU A CAMEMBERTEM, OMÁČKA DEMI GLACE, HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ HALUŠKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM, PEČENÁ CIBULKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 189 Kč |
MENU 4 | |
MASO DVOU BAREV, BRAMBOROVÉ RÖSTI – VEPŘOVÁ KÝTA, VEPŘOVÁ JÁTRA, JIDÁŠOVO UCHO, PAPRIKA, ČESNEK, ŽAMPIONY, SOJOVÁ OMÁČKA, CHILLI | 179 Kč |
MENU 5 | |
KRÁLÍK NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 269 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
Úterý 18. 4. | |
---|---|
Polévka | |
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF, GRILOVANÁ ZELENINA, PEČENÉ BRAMBORY, SAUCE REMOULADE | 189 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ JÁTRA NA SMETANĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE, BROKOLICE NA PÁŘE | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ MEDAILONKY, FRANCOUZSKÁ OMÁČKA SE SLANINOU, ČESNEKEM A ŽAMPIÓNY, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 189 Kč |
MENU 4 | |
MASO DVOU BAREV, BRAMBOROVÉ RÖSTI – VEPŘOVÁ KÝTA, VEPŘOVÁ JÁTRA, JIDÁŠOVO UCHO, PAPRIKA, ČESNEK, ŽAMPIONY, SOJOVÁ OMÁČKA, CHILLI | 169 Kč |
MENU 5 | |
KRÁLÍK NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 269 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
Středa 19. 4. | |
---|---|
Polévka | |
MRKVOVÁ S KURKUMOU A PEČENÝM ČESNEKEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
MIX GRILL – KUŘECÍ PRSO, KOTLETA, MLETÝ HOVĚZÍ STEAK, ŽAMPIONY NA MÁSLE, BRAMBORY JACKET POTATO, PIKANTNÍ DIP | 179 Kč |
MENU 1 | |
¼ PEČENÉHO KUŘETE, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE, SALÁT COLESLAW | 149 Kč |
MENU 2 | |
PIKANTNÍ MASOVÁ SMĚS SE ZELENINOU, BRAMBORÁČKY, ZELNÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 189 Kč |
MENU 4 | |
MASO DVOU BAREV, BRAMBOROVÉ RÖSTI – VEPŘOVÁ KÝTA, VEPŘOVÁ JÁTRA, JIDÁŠOVO UCHO, PAPRIKA, ČESNEK, ŽAMPIONY, SOJOVÁ OMÁČKA, CHILLI | 179 Kč |
MENU 5 | |
KRÁLÍK NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 269 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
Čtvrtek 20. 4. | |
---|---|
Polévka | |
ITALSKÁ ZELENINOVÁ S BAZALKOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ŠPAGETY BOLOGNESE, OMÁČKA Z DRCENÝCH RAJČAT, MOZZARELLA, BAZALKA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ STEAK, BULGUR S FRESH ZELENINOU A BAZALKOVÝM PESTEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK NA GRILU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S MRKVÍ, KONFITOVANÝ ČESNEK, ŠPENÁTOVÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 189 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
ITALSKÉ RISSOTO S KREVETAMI, HRÁŠKEM, BÍLÝM VÍNEM, RUCOLA, PARMEZÁN-DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 209 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
Pátek 21. 4. | |
---|---|
Polévka | |
BORŠČ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
FILÍROVANÝ VEPŘOVÝ BŮČEK MACEROVANÝ V ZÁZVORU A SOJOVÉ OMÁČCE, THAJSKÝ SALÁT S RÝŽOVÝMI NUDLEMI (THAJSKÝ SALÁT JE PODÁVÁN ZA STUDENA) | 189 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
PALAČINKY CREPES SUZETTE, CITRÓNOVÁ ZMRZLINA, ŠLEHAČKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 189 Kč |
MENU 4 | |
MASO DVOU BAREV, BRAMBOROVÉ RÖSTI – VEPŘOVÁ KÝTA, VEPŘOVÁ JÁTRA, JIDÁŠOVO UCHO, PAPRIKA, ČESNEK, ŽAMPIONY, SOJOVÁ OMÁČKA, CHILLI | 179 Kč |
MENU 5 | |
KRÁLÍK NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 269 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |