Pondělí 17. 10. | |
---|---|
Polévka | |
MAĎARSKÁ ZELNÁ S UZENINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KRÉMOVÉ RIZOTO S PIRI PIRI ZELENINOU. SMETANOVÁ BYLINKOVÁ KOTLETA | 149 Kč |
MENU 1 | |
GRATINOVANÝ KUŘECÍ STEAK SE SLANINOU A SÝREM, RESTOVANÉ BRAMBORY S PAŽITKOU A CIBULÍ | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KVĚTÁK, MÁSLOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KANČÍ ŘÍZEK, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT, SUŠENÉ BRUSINKY | 249 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
NICOISE S TUŇÁKEM, VAŘENÝM VEJCEM, OLIVAMI, BRAMBOREM, ZELENÉ FAZOLKY | 169 Kč |
Úterý 18. 10. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM S BAZALKOU A KRUTÓNY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TOMATOVÉ STROZZAPRETI (ČERSTVÉ ITALSKÉ TĚSTOVINY) S PARMSKOU ŠUNKOU, FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKO | 159 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÝ STEAK, BATÁTOVÉ PYRÉ, RESTOVANÉ MUNGO KLÍČKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, HRÁŠKEM A VEJCEM, OKUREK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
DANČÍ HŘBET, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA, PEČENÁ ČERVENÁ ŘEPA, BRAMBOROVÁ KROKETA | 329 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
NICOISE S TUŇÁKEM, VAŘENÝM VEJCEM, OLIVAMI, BRAMBOREM, ZELENÉ FAZOLKY | 169 Kč |
Středa 19. 10. | |
---|---|
Polévka | |
KVĚTÁKOVÁ S ČERVENÝM CURRY, PETRŽELKOU A CHILLI | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z KRKOVIČKY, DIJÓNSKÝ KRÉM S GLAZOVANÝMI CIBULOVÝMI PERLIČKAMI, OPÉKANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ KOUSKY S CIBULÍ A ŽAMPIÓNY, BRAMBOROVÉ PLACIČKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
ZÁVITEK Z MLETÉHO MASA, BALENÝ VE SLANINĚ, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, DUŠENÁ KAPUSTA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
JELENÍ KÝTA NA SMETANĚ, KARLOVARSKÝ KNEDLÍK, BRUSINKOVÁ ŠLEHAČKA | 249 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
NICOISE S TUŇÁKEM, VAŘENÝM VEJCEM, OLIVAMI, BRAMBOREM, ZELENÉ FAZOLKY | 169 Kč |
Čtvrtek 20. 10. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÁ SE SMETANOU A BAZALKU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, PEČENÁ HRUŠKA, BRUSINKY, VAŘENÝ BRAMBOR, SMETANOVÁ MAJONÉZA | 159 Kč |
MENU 1 | |
KULIČKY Z KRŮTÍHO MASA S ČERVENOU KARI OMÁČKOU, ZÁZVOR, KORIANDR, INDICKÁ PLACKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, SMETANOVÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
STEAK Z LOSOSA, BRAMBORY GRENAILLE, KOPROVÝ DIP, GRILOVANÁ PAPRIKA – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
NICOISE S TUŇÁKEM, VAŘENÝM VEJCEM, OLIVAMI, BRAMBOREM, ZELENÉ FAZOLKY | 169 Kč |
Pátek 21. 10. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z FALEŠNÉ SVÍČKOVÉ, SÁZENÉ VEJCE, OMÁČKA DEMI GLACE, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 169 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KOLENO NA JABLEČNÉM CIDERU, KEDLUBNOVÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ UZENÁ KRKOVIČKA, KŘENOVÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, RAJČATOVÝ SALÁT S JARNÍ CIBULKOU | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KANČÍ ŘÍZEK, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT, SUŠENÉ BRUSINKY– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 249 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
NICOISE S TUŇÁKEM, VAŘENÝM VEJCEM, OLIVAMI, BRAMBOREM, ZELENÉ FAZOLKY | 169 Kč |