| Pondělí 17. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| MAĎARSKÁ ZELNÁ S UZENINOU | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| KRÉMOVÉ RIZOTO S PIRI PIRI ZELENINOU. SMETANOVÁ BYLINKOVÁ KOTLETA | 149 Kč |
| MENU 1 | |
| GRATINOVANÝ KUŘECÍ STEAK SE SLANINOU A SÝREM, RESTOVANÉ BRAMBORY S PAŽITKOU A CIBULÍ | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÝ KVĚTÁK, MÁSLOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| KANČÍ ŘÍZEK, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT, SUŠENÉ BRUSINKY | 249 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| NICOISE S TUŇÁKEM, VAŘENÝM VEJCEM, OLIVAMI, BRAMBOREM, ZELENÉ FAZOLKY | 169 Kč |
| Úterý 18. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HRÁŠKOVÝ KRÉM S BAZALKOU A KRUTÓNY | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| TOMATOVÉ STROZZAPRETI (ČERSTVÉ ITALSKÉ TĚSTOVINY) S PARMSKOU ŠUNKOU, FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKO | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| VEPŘOVÝ STEAK, BATÁTOVÉ PYRÉ, RESTOVANÉ MUNGO KLÍČKY | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, HRÁŠKEM A VEJCEM, OKUREK | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| DANČÍ HŘBET, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA, PEČENÁ ČERVENÁ ŘEPA, BRAMBOROVÁ KROKETA | 329 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| NICOISE S TUŇÁKEM, VAŘENÝM VEJCEM, OLIVAMI, BRAMBOREM, ZELENÉ FAZOLKY | 169 Kč |
| Středa 19. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KVĚTÁKOVÁ S ČERVENÝM CURRY, PETRŽELKOU A CHILLI | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| STEAK Z KRKOVIČKY, DIJÓNSKÝ KRÉM S GLAZOVANÝMI CIBULOVÝMI PERLIČKAMI, OPÉKANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ KOUSKY S CIBULÍ A ŽAMPIÓNY, BRAMBOROVÉ PLACIČKY | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| ZÁVITEK Z MLETÉHO MASA, BALENÝ VE SLANINĚ, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, DUŠENÁ KAPUSTA | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| JELENÍ KÝTA NA SMETANĚ, KARLOVARSKÝ KNEDLÍK, BRUSINKOVÁ ŠLEHAČKA | 249 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| NICOISE S TUŇÁKEM, VAŘENÝM VEJCEM, OLIVAMI, BRAMBOREM, ZELENÉ FAZOLKY | 169 Kč |
| Čtvrtek 20. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| TOMATOVÁ SE SMETANOU A BAZALKU | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| SMAŽENÝ HERMELÍN, PEČENÁ HRUŠKA, BRUSINKY, VAŘENÝ BRAMBOR, SMETANOVÁ MAJONÉZA | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KULIČKY Z KRŮTÍHO MASA S ČERVENOU KARI OMÁČKOU, ZÁZVOR, KORIANDR, INDICKÁ PLACKA | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÉ VÝPEČKY, SMETANOVÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
| STEAK Z LOSOSA, BRAMBORY GRENAILLE, KOPROVÝ DIP, GRILOVANÁ PAPRIKA – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 229 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| NICOISE S TUŇÁKEM, VAŘENÝM VEJCEM, OLIVAMI, BRAMBOREM, ZELENÉ FAZOLKY | 169 Kč |
| Pátek 21. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| GULÁŠOVÁ | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| STEAK Z FALEŠNÉ SVÍČKOVÉ, SÁZENÉ VEJCE, OMÁČKA DEMI GLACE, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| PEČENÉ KOLENO NA JABLEČNÉM CIDERU, KEDLUBNOVÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÁ UZENÁ KRKOVIČKA, KŘENOVÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, RAJČATOVÝ SALÁT S JARNÍ CIBULKOU | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| KANČÍ ŘÍZEK, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT, SUŠENÉ BRUSINKY– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 249 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| NICOISE S TUŇÁKEM, VAŘENÝM VEJCEM, OLIVAMI, BRAMBOREM, ZELENÉ FAZOLKY | 169 Kč |
