Pondělí 17. 1. | |
---|---|
Polévka | |
KAPUSTOVÁ POLÉVKA S VALAŠSKOU KLOBÁSOU A BRAMBOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PENNE ARABIATA S PROSCUITTEM, DRCENÝMI TOMATY A SÝREM GRANA PADANO | 149 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ SOTÉ SE ŽAMPIONY A KOŘENOVOU ZELENINOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 139 Kč |
MENU 2 | |
HUSARSKÁ ROLÁDA, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 3 | |
BURGUNDSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ S BYLINKOVÝMI BRAMBOROVÝMI NOKY | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S BYLINKOVÝM DRESINKEM, GRILOVANÝ HERMELÍN, BAGETKA | 159 Kč |
Úterý 18. 1. | |
---|---|
Polévka | |
RYBÍ KRÉM S KRUTONY A MUŠKÁTOVÝM OŘÍŠKEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KONFITOVANÁ KRKOVICE S LISTOVÝM ŠPENÁTEM, BRAMBOROVO HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 159 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ PALIČKY NA TOMATOVÉ SALSE, PODÁVANÉ NA ŠPEKOVÉ TARHONI | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ UZENÝ SÝR, DOMÁCÍ HRANOLKY, MAJONÉZA S PEČENÝM ČESNEKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
BURGUNDSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ S BYLINKOVÝMI BRAMBOROVÝMI NOKY | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S BYLINKOVÝM DRESINKEM, GRILOVANÝ HERMELÍN, BAGETKA | 159 Kč |
Středa 19. 1. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KANČÍ RAGÚ SE SMAŽENÝMI BRAMBORÁČKY | 169 Kč |
MENU 1 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY NA OMÁČCE Z PRAVÝCH HŘÍBKŮ S PEČENÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ JÁTRA NA CIBULCE A SLANINĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE, RAJČATOVÝ SALÁT | 139 Kč |
MENU 3 | |
BURGUNDSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ S BYLINKOVÝMI BRAMBOROVÝMI NOKY | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S BYLINKOVÝM DRESINKEM, GRILOVANÝ HERMELÍN, BAGETKA | 159 Kč |
Čtvrtek 20. 1. | |
---|---|
Polévka | |
CIZRNOVÁ S BRAMBOREM A ANGLICKOU SLANINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
FILET Z ALJAŠSKÉ TRESKY S GRILOVANÝMI KEŘÍKOVÝMI RAJČATY, BATÁTOVÉ PYRÉ | 189 Kč |
MENU 1 | |
TRHANÁ SLEPICE NA SMETANĚ S PETRŽELKOVÝMI TĚSTOVINAMI | 139 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÝ BŮČEK, MORAVSKÉ ZELÍ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
BURGUNDSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ S BYLINKOVÝMI BRAMBOROVÝMI NOKY | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S BYLINKOVÝM DRESINKEM, GRILOVANÝ HERMELÍN, BAGETKA | 159 Kč |
Pátek 21. 1. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUŘECÍ PRSNÍ STEAK PROTKNUTÝ CHŘESTEM NA HOLANDSKÉ OMÁČCE, ZÁMECKÉ BRAMBŮRKY S PAŽITKOU | 149 Kč |
MENU 1 | |
TELECÍ KOSTKY NA PORTSKÉM VÍNĚ A KOŘENOVÉ ZELENINĚ, BASMATI RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE S PASTINÁKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
BURGUNDSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ S BYLINKOVÝMI BRAMBOROVÝMI NOKY | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S BYLINKOVÝM DRESINKEM, GRILOVANÝ HERMELÍN, BAGETKA | 159 Kč |