Pondělí 16. 8. | |
---|---|
Polévka | |
JARNÍ ZELENINOVÁ S BRAMBOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ FLANK STEAK S GLAZÍROVANOU CIBULKOU, LISTOVÝM SALÁTKEM S TOMATY A PLÁTKY BAGETY (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 15 MIN.) | 199 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY BOLOGNESE S OMÁČKOU Z DRCENÝCH RAJČAT A ČERSTVÉ BAZALKY, SYPANÉ SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 2 | |
PŠENIČNÁ TORTILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, KORIANDROVOU MAJONÉZOU, ZELENINOVÝM SALÁTKEM A HRANOLKY | 139 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V BYLINKOVÉ KRUSTĚ S ESTRAGONOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝM SUFLÉ (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 10 MIN.) | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GORGONZOLOU, TRHANÝMI SALÁTKY S MEDOVO-HOŘČIČNÝM DRESINKEM, CHERRY RAJČÁTKY, VEJCEM A BYLINKOVÝMI KRUTONY | 159 Kč |
Úterý 17. 8. | |
---|---|
Polévka | |
KAROTKOVÝ KRÉM S KOKOSOVÝM MLÉKEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
FILET Z LOSOSA NA ČOČCE BELUGA S KOŘENOVOU ZELENINOU A CHERRY TOMATY (MIN DOBA PŘÍPRAVY 15 MIN.) | 229 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA MÁSLE S KOŘENOVOU ZELENINOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
TRHANÉ VEPŘOVÉ KOLENO S ČERVENÝM ZELÍM, BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM A VÍDEŇSKOU CIBULKOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V BYLINKOVÉ KRUSTĚ S ESTRAGONOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝM SUFLÉ (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 10 MIN.) | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GORGONZOLOU, TRHANÝMI SALÁTKY S MEDOVO-HOŘČIČNÝM DRESINKEM, CHERRY RAJČÁTKY, VEJCEM A BYLINKOVÝMI KRUTONY | 159 Kč |
Středa 18. 8. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÁ S BAZALKOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TORTELLI PLNĚNÉ RUKOLOU A RICOTTOU, GORGONZOLOVÁ OMÁČKA, RESTOVANÉ VLAŠSKÉ OŘÍŠKY A SNÍTKY RUKOLY | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ A SALÁTEM COLESLAW | 139 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK V RAJSKÉ OMÁČCE S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V BYLINKOVÉ KRUSTĚ S ESTRAGONOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝM SUFLÉ (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 10 MIN.) | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GORGONZOLOU, TRHANÝMI SALÁTKY S MEDOVO-HOŘČIČNÝM DRESINKEM, CHERRY RAJČÁTKY, VEJCEM A BYLINKOVÝMI KRUTONY | 159 Kč |
Čtvrtek 19. 8. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
FILÁTKO Z TRESKY TMAVÉ V BYLINKOVÉ KRUSTĚ S BRAMBOROVO MRKVOVÝM PYRÉ PESTEM (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 15 MIN.) | 169 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ GNOCCHI S KRŮTÍMI PRSEM, TOMATOVO-SMETANOVOU OMÁČKOU A PARMAZÁNEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ, CHILLI PAPRIČKOU A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GORGONZOLOU, TRHANÝMI SALÁTKY S MEDOVO-HOŘČIČNÝM DRESINKEM, CHERRY RAJČÁTKY, VEJCEM A BYLINKOVÝMI KRUTONY | 159 Kč |
Pátek 20. 8. | |
---|---|
Polévka | |
KUŘECÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY, NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ BURGER S ČERSTVOU ZELENINOU, HRANOLKY A MAJONÉZOU (MIN DOBA PŘÍPRAVY 15 MIN.) | 169 Kč |
MENU 1 | |
LINGUINE S PARMSKOU ŠUNKOU, SUŠENÝMI TOMATY A PARMEZÁNEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
PIKANTNÍ KATŮV ŠLEH Z VEPŘOVÉ KÝTY SE ZELENINOU A AMERICKÝMI BRAMBORY | 139 Kč |
MENU 3 | |
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GORGONZOLOU, TRHANÝMI SALÁTKY S MEDOVO-HOŘČIČNÝM DRESINKEM, CHERRY RAJČÁTKY, VEJCEM A BYLINKOVÝMI KRUTONY | 159 Kč |