Pondělí 16. 5. | |
---|---|
Polévka | |
PÓRKOVÁ SE ZAŠLEHANÝM VEJCEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z MARINOVANÉ KOTLETY, PIKANTNÍ MEXICKÉ FAZOLE S KUKUŘICÍ A PAPRIKOU, KOŘENĚNÉ PEČÁKY | 149 Kč |
MENU 1 | |
THAJSKÉ NUDLE SE ZELENINOU, KUŘECÍ MASO SE SOJOVÝM GLAZÉ, SEZAM | 149 Kč |
MENU 2 | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK, SE SÝREM GOUDA, MAČKANÉ BRAMBORY, ZELNÝ SALÁT | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
TELECÍ RAGŮ NA ČERVENÉM VÍNĚ A HOUBÁCH, JEMNÁ BRAMBOROVÁ KAŠE | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
CHEF´S SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, TRAHANÉ LISTY SALÁTU, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 189 Kč |
Úterý 17. 5. | |
---|---|
Polévka | |
ITALSKÁ ZELENINOVÁ S BAZALKOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUŘECÍ NUDLIČKY S BYLINKAMI, HŘÍBKOVÉ RISSOTO, PEČENÉ CHERRY TOMATY, RUCOLA, PARMEZÁN | 159 Kč |
MENU 1 | |
QUESADILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, PIKANTNÍ SALÁT, LIMETKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ KRKOVICE NA ČESNEKU, HLÁVKOVÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, KARAMELIZOVANÁ CIBULKA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
TELECÍ RAGŮ NA ČERVENÉM VÍNĚ A HOUBÁCH, JEMNÁ BRAMBOROVÁ KAŠE | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
CHEF´S SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, TRAHANÉ LISTY SALÁTU, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 189 Kč |
Středa 18. 5. | |
---|---|
Polévka | |
BORŠČ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
CELOZRNÁ BAGETA PLNĚNÁ HOVĚZÍM RASTBEEFEM, FRESH ZELENINOU, GLAZOVANÁ CIBULKA, REMULÁDA | 159 Kč |
MENU 1 | |
ŘECKÝ GYROS Z KUŘECÍCH STEHEN, MÁTOVÉ TZATZIKY, ČESNEKOVÝ PITA CHÉB | 149 Kč |
MENU 2 | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY AMATRICIANA S RAJČATY, PEČENÝM ČESNEKEM NA ŠALVĚJI, RUCOLA, SÝR GRANA | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
TELECÍ RAGŮ NA ČERVENÉM VÍNĚ A HOUBÁCH, JEMNÁ BRAMBOROVÁ KAŠE | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
CHEF´S SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, TRAHANÉ LISTY SALÁTU, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 189 Kč |
Čtvrtek 19. 5. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S KAPÁNÍM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SEKANÁ PAČENĚ PLNĚNÁ VEPŘOVOU PANENKOU, BRAMBOROVÁ KAŠE S ČERVENOU ŘEPOU, SALÁTEK | 159 Kč |
MENU 1 | |
CITRÓNOVÉ LINGUINE S BAZALKOU A SMETANOU, GRILOVANÉ KUŘECÍ KOUSKY, SMAŽENÁ RUCOLA | 149 Kč |
MENU 2 | |
DEBRECÍNSKÝ GULÁŠ Z VEPŘOVÉ PLECE, S GRILOVANOU KLOBÁSOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
TRESKA TMAVÁ CITRÓNOVÁ OMÁČKA SE ŠPENÁTEM, ZÁMECKÉ BRAMBŮRKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
CHEF´S SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, TRAHANÉ LISTY SALÁTU, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 189 Kč |
Pátek 20. 5. | |
---|---|
Polévka | |
BATÁTOVÁ SE ŠPENÁTEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
NAKLÁDANÝ BŮČEK V HOISIN OMÁČCE S JEMNÝM CHILLI, DRCENÉM PEPŘI, LIMETA, ASIJSKÝ NUDLOVÝ SALÁT S RÝŽÍ | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSA S OMÁČKOU Z NIVY, PEČENÁ PRASKLÁ BRAMBORA, BYLINKY, MÁSLO, BRUSINKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY SE ZELÍM A RESTOVANÝM UZENÝM MASEM A PEČENOU CIBULKOU | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
TELECÍ RAGŮ NA ČERVENÉM VÍNĚ A HOUBÁCH, JEMNÁ BRAMBOROVÁ KAŠE | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
CHEF´S SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, TRAHANÉ LISTY SALÁTU, CHERRY TOMATY, SÝROVÝ CHIPS | 189 Kč |