Pondělí 15. 8. | |
---|---|
Polévka | |
BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ S KRUTÓNEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŠPANĚLSKÁ PAELLA, OLIVY, CHORIZO, KOUSKY RYB, GRILOVANÉ KREVETY | 189 Kč |
MENU 1 | |
STEAK Z MARINOVANÉ KOTLETY, OMÁČKA S HRUBOZRNOU HOŘČICÍ, RESTOVANÉ BRAMBORY S CIBULÍ, RAJČATOVÝ SALÁTEK | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ SÝR PLNĚNÝ KRŮTÍ ŠUNKOU, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
FISH & CHIPS – FILÁTKO ZE PSTRUHA V TĚSTÍČKU, STEAKOVÉ HRANOLKY S PANČETOU A ČEDAROVÝM DIPEM, HRÁŠKOVÉ PYRÉ | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S MEDOVÝM DRESINKEM, ROZPÉKANÝ CAMEMBERT, ČERVENÁ ŘEPA, ŘECKÝ CHLÉB, ČESNEK | 169 Kč |
Úterý 16. 8. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ ČESNEKAČKA, PEČENÁ SLANINA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ GNOCCHI POMODORO V OMÁČCE Z PASÍROVANÝCH RAJČAT S BAZALKOU A PARMEZÁNEM, KUŘECÍ STRIPSY | 159 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÝ STEAK V HOUBOVÉ OMÁČCE SE SMETANOU A PETRŽELKOU, BRAMBOROVÉ HALUŠKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT Z KYSELÝCH OKUREK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
FISH & CHIPS – FILÁTKO ZE PSTRUHA V TĚSTÍČKU, STEAKOVÉ HRANOLKY S PANČETOU A ČEDAROVÝM DIPEM, HRÁŠKOVÉ PYRÉ | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S MEDOVÝM DRESINKEM, ROZPÉKANÝ CAMEMBERT, ČERVENÁ ŘEPA, ŘECKÝ CHLÉB, ČESNEK | 169 Kč |
Středa 17. 8. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, DUŠENÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÉ PLACIČKY | 149 Kč |
MENU 1 | |
CHILLI KUŘECÍ KOUSKY, KUS – KUS SALÁT S PEČENOU ZELENINOU, CITRONOVÝ JOGURT | 149 Kč |
MENU 2 | |
ŠUNKOFLEKY S UZENÝM MASEM A RAJČATY, SALÁTOVÝ OKUREK, ZAKYSANÁ SMETANA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
FISH & CHIPS – FILÁTKO ZE PSTRUHA V TĚSTÍČKU, STEAKOVÉ HRANOLKY S PANČETOU A ČEDAROVÝM DIPEM, HRÁŠKOVÉ PYRÉ | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S MEDOVÝM DRESINKEM, ROZPÉKANÝ CAMEMBERT, ČERVENÁ ŘEPA, ŘECKÝ CHLÉB, ČESNEK | 169 Kč |
Čtvrtek 18. 8. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM S MÁTOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BBQ ŽEBÍRKA, JACKET POTATO S ČESNEKOVOU MAJONÉZOU, CIBULOVÉ KROUŽKY | 209 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŘÍZEČKY S OPÉKANÝM BRAMBOREM, ZELENÁ CIBULKA, SALÁT COLESLAW | 149 Kč |
MENU 2 | |
ZELENINOVÉ CURRY S KOKOSOVÝM MLÉKEM, RÝŽE BASMATI SE SUŠENÝMI MERUŇKAMI | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
HEJK NA MÁSLE, SMETANOVÉ RISSOTO, KOPROVÁ ZÁKYSKA, GLAZOVANÁ MRKEV, KOPROVÝ OLEJ | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S MEDOVÝM DRESINKEM, ROZPÉKANÝ CAMEMBERT, ČERVENÁ ŘEPA, ŘECKÝ CHLÉB, ČESNEK | 169 Kč |
Pátek 19. 8. | |
---|---|
Polévka | |
RYBÍ KULAJDA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BURGER – MLETÝ VEPŘOVÝ PLÁTEK, KŘUPAVÁ SLANINA, SALÁTEK, NAŠE HRANOLKY | 179 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŠPÍZ PROKLÁDANÝ SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, ČEDAROVÝ DIP | 149 Kč |
MENU 2 | |
NUDLOVÝ SALÁT Z RÝŽOVÝCH NUDLÍ, BŮČEK S KOUSKY CHILLI A CURRY, SEZAM, STROUHANÝ KOKOS | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
FISH & CHIPS – FILÁTKO ZE PSTRUHA V TĚSTÍČKU, STEAKOVÉ HRANOLKY S PANČETOU A ČEDAROVÝM DIPEM, HRÁŠKOVÉ PYRÉ | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S MEDOVÝM DRESINKEM, ROZPÉKANÝ CAMEMBERT, ČERVENÁ ŘEPA, ŘECKÝ CHLÉB, ČESNEK | 169 Kč |