Pondělí 15. 3. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM S BYLINKOVÝM PESTEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ LÍČKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S KOŘENOVOU ZELENINOU A BRAMBOROVÝM PYRÉ | 179 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ CORDON BLEU S PAŽITKOVÝMI BRAMBORY A ZELNÝM SALÁTKEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
PŠENIČNÁ TORTILLA S RESTOVANÝM VEPŘOVÝM MASEM, CIBULÍ, TOMATOVOU SALSOU, ZELÍM, TORTILLA CHIPS A MAJONÉZOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
SMAŽENÝ SÝR SE ŠUNKOU, HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÁ PANENKA S HŘÍBKOVOU OMÁČKOU A ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY | 199 Kč |
MENU 5 | |
NUGÁTOVÉ KNEDLÍČKY BALENÉ VE STROUHANÉM PERNÍKU SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT NICOISE - MIX TRHANÝCH SALÁTŮ S PEČENÝMI BRAMBŮRKAMI GRENAILLE, FAZOLOVÝMI LUSKY, VEJCEM, OLIVAMI, TUŇÁKEM A FRANCOUZSKÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Úterý 16. 3. | |
---|---|
Polévka | |
ITALSKÁ ZELENINOVÁ MINESTRONE | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GNOCCHI DI PATATE S KOUSKY VEPŘOVÉ PANENKY A PERKELTEM Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ, PŘIPRAVENÝ SE SMETANOU A ŠALOTKOU, SE SÝREM GRANA | 169 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA SLANINĚ A SMETANĚ S PEČENÝMI BRAMBORY S CIBULÍ A SLANINOU | 129 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ PEČENĚ S KOPROVOU OMÁČKOU, VEJCEM A NAŠÍM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
SMAŽENÝ SÝR SE ŠUNKOU, HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÁ PANENKA S HŘÍBKOVOU OMÁČKOU A ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY | 199 Kč |
MENU 5 | |
NUGÁTOVÉ KNEDLÍČKY BALENÉ VE STROUHANÉM PERNÍKU SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT NICOISE - MIX TRHANÝCH SALÁTŮ S PEČENÝMI BRAMBŮRKAMI GRENAILLE, FAZOLOVÝMI LUSKY, VEJCEM, OLIVAMI, TUŇÁKEM A FRANCOUZSKÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Středa 17. 3. | |
---|---|
Polévka | |
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ BIFTEČKY S CIBULOVOU MARMELÁDOU, RESTOVANOU SLANINOU, VEJCEM A BRAMBOROVOU KAŠÍ | 149 Kč |
MENU 1 | |
ASIJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY SE SHITAKE HOUBAMI A ZELENINOU, JASMÍNOVÁ RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ „SPECIÁL“ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
SMAŽENÝ SÝR SE ŠUNKOU, HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÁ PANENKA S HŘÍBKOVOU OMÁČKOU A ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY | 199 Kč |
MENU 5 | |
NUGÁTOVÉ KNEDLÍČKY BALENÉ VE STROUHANÉM PERNÍKU SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT NICOISE - MIX TRHANÝCH SALÁTŮ S PEČENÝMI BRAMBŮRKAMI GRENAILLE, FAZOLOVÝMI LUSKY, VEJCEM, OLIVAMI, TUŇÁKEM A FRANCOUZSKÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Čtvrtek 18. 3. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
CANDÁT NA ROZMARÝNU S KVĚTÁKOVÝM PYRÉ A GLAZOVANOU BABY KAROTKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
LASAGNE S KUŘECÍM MASEM, RAJČATY A MOZZARELLOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU S HRANOLKY, NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU A ČERVENOU CIBULKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ PRSO S ČERVENÝM ZELÍ A RESTOVANÝMI BRAMBOROVÝMI NOKY S PETRŽELKOU | 189 Kč |
MENU 4 | |
KACHNÍ PRSO S BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ, RESTOVANÝM CUKROVÝM HRÁŠKEM A OMÁČKOU DEMI GLACE | 189 Kč |
MENU 5 | |
KACHNÍ STEHNO S VOŇAVÝM ČERVENÝM ZELÍM A VARIACÍ KNEDLÍKŮ | 209 Kč |
MENU 6 | |
SALÁT Z PEČENÝCH PAPRIK S POMALU PEČENÝMI KACHNÍ ŠKVARKY, ŘAPÍKATÝM CELEREM, ČERVENOU CIBULÍ, ČESNEKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETY | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT NICOISE - MIX TRHANÝCH SALÁTŮ S PEČENÝMI BRAMBŮRKAMI GRENAILLE, FAZOLOVÝMI LUSKY, VEJCEM, OLIVAMI, TUŇÁKEM A FRANCOUZSKÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Pátek 19. 3. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ HOUBOVÉ RISSOTO S FILÍROVANOU VEPŘOVOU PANENKOU A SNÍTKY RUCOLY | 179 Kč |
MENU 1 | |
ŠPÍZ Z KRUTÍHO MASA SE SLANINOU, CIBULÍ, AMERICKÝMI BRAMBORAMI A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOLANDSKÝ SEKANÝ ŘÍZEK SE SÝREM, BRAMBOROVOU KAŠÍ A TOMATOVÝM SALÁTKEM S ČERVENOU CIBULÍ | 129 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ PRSO S ČERVENÝM ZELÍ A RESTOVANÝMI BRAMBOROVÝMI NOKY S PETRŽELKOU | 189 Kč |
MENU 4 | |
KACHNÍ PRSO S BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ, RESTOVANÝM CUKROVÝM HRÁŠKEM A OMÁČKOU DEMI GLACE | 189 Kč |
MENU 5 | |
KACHNÍ STEHNO S VOŇAVÝM ČERVENÝM ZELÍM A VARIACÍ KNEDLÍKŮ | 209 Kč |
MENU 6 | |
SALÁT Z PEČENÝCH PAPRIK S POMALU PEČENÝMI KACHNÍ ŠKVARKY, ŘAPÍKATÝM CELEREM, ČERVENOU CIBULÍ, ČESNEKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETY | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT NICOISE - MIX TRHANÝCH SALÁTŮ S PEČENÝMI BRAMBŮRKAMI GRENAILLE, FAZOLOVÝMI LUSKY, VEJCEM, OLIVAMI, TUŇÁKEM A FRANCOUZSKÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Sobota 20. 3. | |
---|---|
POLÉVKA | |
BRAMBORAČKA | 45 Kč |
MENU 1 | |
KACHNÍ PRSO S ČERVENÝM ZELÍ A RESTOVANÝMI BRAMBOROVÝMI NOKY S PETRŽELKOU | 189 Kč |
MENU 2 | |
KACHNÍ PRSO S BATÁTOVÝM PYRÉ, RESTOVANÝM CUKOVÝM HRÁŠKEM A OMÁČKOU DEMI GLACE | 189 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ STEHNO S VOŇAVÝM ČERVENÝM ZELÍM A VARIACÍ KNEDLÍKŮ | 209 Kč |
MENU 4 | |
SALÁT Z PEČENÝCH PAPRIK S POMALU PEČENÝMI KACHNÍ ŠKVARKY, ŘAPÍKATÝM CELEREM, ČERVENOU CIBULÍ, ČESNEKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETY | 179 Kč |
MENU 5 | |
STEAK Z LOSOSA S JEMNOU CITRÓNOVOU OMÁČKOU, GRILOVANÝMI CHERRY TOMATY A ZÁMECKÝMU BRAMBŮRKY | 219 Kč |
MENU 6 | |
ČERSTVÉ TĚSTOVINY TAGLIATELLE S PLÁTKY HOVĚZÍHO FLANK STEAKU, SUŠENÝMI TOMATY, ŠALOTKOU, ČESNEKEM A SÝREM GRANA | 199 Kč |
MENU 7 | |
VEPŘOVÁ PANENKA S PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU A ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY | 179 Kč |
MENU 8 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
MENU 9 | |
SALÁT NICOISE - MIX TRHANÝCH SALÁTŮ S PEČENÝMI BRAMBŮRKAMI GRENAILLE, FAZOLOVÝMI LUSKY, VEJCEM, OLIVAMI, TUŇÁKEM A FRANCOUZSKÝM DRESINKEM | 149 Kč |
MENU 10 | |
NUGÁTOVÉ KNEDLÍČKY BALENÉ VE STROUHANÉM PERNÍKU SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
Neděle 21. 3. | |
---|---|
POLÉVKA | |
BRAMBORAČKA | 45 Kč |
MENU 1 | |
KACHNÍ PRSO S ČERVENÝM ZELÍ A RESTOVANÝMI BRAMBOROVÝMI NOKY S PETRŽELKOU | 189 Kč |
MENU 2 | |
KACHNÍ PRSO S BATÁTOVÝM PYRÉ, RESTOVANÝM CUKOVÝM HRÁŠKEM A OMÁČKOU DEMI GLACE | 189 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ STEHNO S VOŇAVÝM ČERVENÝM ZELÍM A VARIACÍ KNEDLÍKŮ | 209 Kč |
MENU 4 | |
SALÁT Z PEČENÝCH PAPRIK S POMALU PEČENÝMI KACHNÍ ŠKVARKY, ŘAPÍKATÝM CELEREM, ČERVENOU CIBULÍ, ČESNEKEM A PLÁTKY OPEČENÉ BAGETY | 179 Kč |
MENU 5 | |
STEAK Z LOSOSA S JEMNOU CITRÓNOVOU OMÁČKOU, GRILOVANÝMI CHERRY TOMATY A ZÁMECKÝMU BRAMBŮRKY | 219 Kč |
MENU 6 | |
ČERSTVÉ TĚSTOVINY TAGLIATELLE S PLÁTKY HOVĚZÍHO FLANK STEAKU, SUŠENÝMI TOMATY, ŠALOTKOU, ČESNEKEM A SÝREM GRANA | 199 Kč |
MENU 7 | |
VEPŘOVÁ PANENKA S PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU A ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY | 179 Kč |
MENU 8 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
MENU 9 | |
SALÁT NICOISE - MIX TRHANÝCH SALÁTŮ S PEČENÝMI BRAMBŮRKAMI GRENAILLE, FAZOLOVÝMI LUSKY, VEJCEM, OLIVAMI, TUŇÁKEM A FRANCOUZSKÝM DRESINKEM | 149 Kč |
MENU 10 | |
NUGÁTOVÉ KNEDLÍČKY BALENÉ VE STROUHANÉM PERNÍKU SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |