Pondělí 14. 6. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA S HOUBAMI, VEJCEM A BRAMBOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ NUDLIČKY S THAJSKOU BAZALKOU, CHILLI A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 169 Kč |
MENU 1 | |
TĚSTOVINY PENNE SE ŠPENÁTEM SE SMETANOU, KUŘECÍM MASEM A SÝREM GRANA | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOLANDSKÝ SEKANÝ ŘÍZEK SE SÝREM, ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO S ČERVENÝM ZELÍM, VARIACÍ KNEDLÍKŮ A SMAŽENOU CIBULKOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Úterý 15. 6. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S FAZOLOVÝMI LUSKY SE SLANINOU, PEPŘOVOU OMÁČKOU A AMERICKÝMI BRAMBORY | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SOTÉ S PÓRKEM, ŽAMPIONY A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN S VAŘENÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO S ČERVENÝM ZELÍM, BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM A SMAŽENOU CIBULKOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Středa 16. 6. | |
---|---|
Polévka | |
ITALSKÁ MINESTRONE S BAZALKOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE NA ITALSKÉM KRÉMOVÉM RISOTTU S RUKOLOVÝM PESTEM A SÝREM GRANA | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ROLÁDA SE SUŠENÝMI TOMATY S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A TOMATOVÝM SALÁTKEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
HRACHOVÁ KAŠE S UZENÝM MASEM, KLOBÁSOU, NAKLÁDANÝM OKURKEM, SMAŽENOU CIBULKOU A CHLEBEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO S ČERVENÝM ZELÍM, BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM A SMAŽENOU CIBULKOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Čtvrtek 17. 6. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z LOSOSA SE SMETANOVÝM ŠPENÁTEM A ČERSTVÝMI TĚSTOVINAMI | 209 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO CAPRESE S BRAMBOROVÝMI KROKETAMI A TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ ZAPEČENÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, ZELENINOU A KYSELOU OKURKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Pátek 18. 6. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ RIB-EYE STEAK Z VYSOKÉHO ROŠTĚNCE S PEČENOU BRAMBOROU VE SLUPCE S BYLINKOVÝM DIPEM | 199 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY S HOUBAMI, RESTOVANOU BAREVNOU PAPRIKOU, HLÁVKOVÝM ZELÍM, BAMBUSOVÝMI VÝHONKY, KAROTKOU A DUŠENOU RÝŽÍ S KORIANDREM | 129 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK S RAJSKOU OMÁČKOU A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |