| Pondělí 14. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| GNOCHI AGLIO OLIO E PEPERONCINO – ČESNEK, SUŠENÉ TOMATY, ČERSTVÉ FEFERONKY | 149 Kč |
| MENU 1 | |
| KRŮTÍ PLÁTEK NA TYMIÁNU, BRAMBOROVÁ KAŠE, LISTOVÝ SALÁTEK | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÁ SÝROVÁ JEHLA, OPÉKANÉ BRAMBORY, BRUSINKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, ZELENINOVÁ REMULÁDA, BATÁTOVÉ HRANOLKY | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| TĚSTOVINOVÝ SALÁT S ČERSTVOU ZELENINOU A KUŘECÍMI KOUSKY | 149 Kč |
| Úterý 15. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| GULÁŠOVÁ | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| FILÁTKO ZE PSTRUHA V BYLINKOVÉM TĚSTÍČKU, CITRÓNOVÝ TVAROH, ZÁMECKÉ BRAMBŮRKY | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO V BBQ OMÁČCE, GRILOVANÉ PŮLKY BRAMBOR SE ZAKYSANOU SMETANOU, SALÁT COLESLAW | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÉ SOTÉ S HOUBAMI A SLANINOU, SMAŽENÉ BRAMBORÁČKY | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, ZELENINOVÁ REMULÁDA, BATÁTOVÉ HRANOLKY | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| TĚSTOVINOVÝ SALÁT S ČERSTVOU ZELENINOU A KUŘECÍMI KOUSKY | 149 Kč |
| Středa 16. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| MRKVOVÁ S PEČENÝM ČESNEKEM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| HOVĚZÍ PLÁTEK SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU, BRAMBOROVÉ NOČKY | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| ŘÍZEK Z PANENKY V KUKUŘIČNÝCH LUPÍNCÍCH, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| UZENÁ KRKOVIČKA, SMETANOVÁ OMÁČKA S KŘENEM, VAŘENÝ BRAMBOR | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, ZELENINOVÁ REMULÁDA, BATÁTOVÉ HRANOLKY | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| GRILOVANÁ ZELENINA S KUŘECÍM PLÁTKEM, RUCOLOVÉ PESTO | 159 Kč |
| Čtvrtek 17. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ITALSKÁ ZELENINOVÁ | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ŠPAGETY BOLOGNESE – Z HOVĚZÍHO MASA S OMÁČKOU Z DRCENÝCH RAJČAT, RUCOLA, SÝR GRANA | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ PRSA NA GRILU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S MRKVÍ A KONFITOVANÝM ČESNEKEM, ŠPENÁTOVÁ OMÁČKA | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, ZAKYSANÁ SMETANA, ŠPEKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, ZELENINOVÁ REMULÁDA, BATÁTOVÉ HRANOLKY | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| GRILOVANÁ ZELENINA S TRHANOU BUVOLÍ MOZZARELLOU, RUCOLOVÉ PESTO | 169 Kč |
| Pátek 18. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HŘÍBKOVÝ KRÉM, ZAKYSANÁ SMETANA, SLANINOVÝ PRACH | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| GRILOVANÝ KOTLET, KUKUŘIČNÝ KLAS, MED A CHILLI, HRANOLKY, ČESNEKOVÝ DIP | 149 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEAK S BRAMBOROVOU KRUSTOU A BYLINKAMI, LISTOVÝ SALÁTEK S ŘEDKVIČKOU | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| ŘECKÝ GYROS Z KUŘECÍCH STEHEN, ZELENINOVÝ SALÁT SE SLANINOU, RUCOLOU, NAKLÁDANÁ FETA, MÁTOVÉ TZATZIKY, PITA CHLÉB | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, ZELENINOVÁ REMULÁDA, BATÁTOVÉ HRANOLKY | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| GRILOVANÁ ZELENINA S TRHANOU BUVOLÍ MOZZARELLOU, RUCOLOVÉ PESTO | 169 Kč |
