Pondělí 14. 2. | |
---|---|
Polévka | |
POLÉVKA Z DRCENÝCH TOMAT | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A TOMATOVÝM SALÁTEM | 179 Kč |
MENU 1 | |
TRHANÉ KUŘE NA PAPRICE S BRAMBOROVÝMI ŠPECLEMI | 139 Kč |
MENU 2 | |
ZAPÉKANÉ FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM A VEJCI, OKURKOVÝ SALÁT | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S DOMÁCÍM KYNUTÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKAMI SE ŠLEHAČKOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TEPLÝ SALÁT Z ČOČKY BELUGA S ČERVENOU CIBULKOU A CHERRY RAJČATY SYPANÉ BALKÁNSKÝM SÝREM, ROZPEČENÝ TOAST | 149 Kč |
Úterý 15. 2. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VÍDEŇSKÉ ROŠTĚNKY SE SMAŽENOU CIBULKOU A JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 189 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY CARBONARA S ITALSKOU PANCETOU, ŽLOUTKY A SÝREM PECORINO | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK SE SÝREM, BRAMBOROVOU KAŠÍ A SALÁTEM COLESLAW | 149 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S DOMÁCÍM KYNUTÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKAMI SE ŠLEHAČKOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TEPLÝ SALÁT Z ČOČKY BELUGA S ČERVENOU CIBULKOU A CHERRY RAJČATY SYPANÉ BALKÁNSKÝM SÝREM, ROZPEČENÝ TOAST | 149 Kč |
Středa 16. 2. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ POLÉVKA Z ČERVENÉ ŘEPY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUŘECÍ PRSO SUPREME S BRAMBOROVÝMI NOKY S HŘÍBKY A SMETANOU | 189 Kč |
MENU 1 | |
LASAGNE BOLOGNESE SYPANÉ SÝREM GRANA S RUKOLOVÝM SALÁTKEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY NA ZELENÝCH FAZOLKÁCH, SLANINĚ, S PEČENOU BRAMBOROU A SÝROVÝM DIPEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S DOMÁCÍM KYNUTÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKAMI SE ŠLEHAČKOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TEPLÝ SALÁT Z ČOČKY BELUGA S ČERVENOU CIBULKOU A CHERRY RAJČATY SYPANÉ BALKÁNSKÝM SÝREM, ROZPEČENÝ TOAST | 149 Kč |
Čtvrtek 17. 2. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ SE SLANINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ TOMATOVÉ RISSOTO S PLÁTKY HOVĚZÍ ROŠTĚNKY A RUCOLOU | 189 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ PRSO NA GRILU S JEMNÝM BRAMBOROVÝM PYRÉ A GRILOVANÝMI ŽAMPIONY | 149 Kč |
MENU 2 | |
GULÁŠ V CHLEBOVÉM BOCHNÍKU – BRAMBOROVÝ GULÁŠ S MORAVSKOU KLOBÁSOU, ČERSTVOU MAJORÁNKOU A ČERVENOU CIBULÍ | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S DOMÁCÍM KYNUTÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKAMI SE ŠLEHAČKOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT WALDORF S GRILOVANÝM KUŘECÍM MASEM, JABLKY, CELEREM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 149 Kč |
Pátek 18. 2. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ POLÉVKA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KRŮTÍ PRSO S HOLANDSKOU OMÁČKOU, RESTOVANÝM ZELENÝM CHŘESTEM A MALÝMI BRAMBŮRKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ CORDON BLEU SE ŠUNKOU A SÝREM, BRAMBOROVOU KAŠÍ S MÁSLEM A MRKVOVÝM SALÁTEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ JÁTRA S ČERVENOU CIBULKOU, HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S DOMÁCÍM KYNUTÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKAMI SE ŠLEHAČKOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT WALDORF S GRILOVANÝM KUŘECÍM MASEM, JABLKY, CELEREM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 149 Kč |