Pondělí 14. 12. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
ČESNEKAČKA S OPRAŽENÝM CHLEBEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÝ FLANK STEAK NA ITASLKÉM KRÉMOVÉM RISSOTU SE ŠALOTKOU A SÝREM GRANA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY PŘIPRAVENÉ NA RAJČATOVÉM PROTLAKU S ČERVENÝM VÍNEM, RESTOVANOU PAPRIKOU, CIBULÍ A ŽAMPIONY, SMAŽENÉ BRAMBORÁČKY | 129 Kč |
MENU 2 | |
ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENOU KRKOVIČKOU A HRÁŠKEM, NAKLÁDANÝ OKUREK | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKOVOU REDUKCÍ A ROZPEČENOU BAGETOU | 149 Kč |
Úterý 15. 12. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA NA GRILU, KARAMELIZOVANOU ČERVENOU CIBULÍ, AMERICKÝMI BRAMBORY A OMÁČKOU BBQ | 169 Kč |
MENU 1 | |
PŠENIČNÁ TORTILLA S KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU, ZELENINOVÝMI ŠPALÍKY A ZAKYSANOU SMETANOU | 129 Kč |
MENU 2 | |
SRBSKÉ VEPŘOVÉ RIZOTO SE SÝREM EIDAM A NAKLÁDANOU OKOURKOU | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
SALÁT S GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKOVOU REDUKCÍ A ROZPEČENOU BAGETOU | 149 Kč |
Středa 16. 12. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
ZABIJAČKOVÁ S KROUPAMI | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŠPENÁTOVÉ LASAGNE S KUŘECÍM MASEM A MOZZARELLOU | 149 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSA NA MEDU S KRÉMOVOU OMÁČKOU Z PEČENÝCH PAPRIK, MAČKANÉ BRAMBORY | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KVĚTÁK S VAŘENÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU 300g 129,- | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
SALÁT S GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKOVOU REDUKCÍ A ROZPEČENOU BAGETOU | 149 Kč |
Čtvrtek 17. 12. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KACHNÍ PRSA PEČENÁ DO RŮŽOVA S GLAZOVANOU ŠALOTKOU A BRAMBOROVÝM PYRÉ | 169 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STEHENNÍ ŘÍZKY V PARMAZÁNOVÉM TĚSTÍČKU S MÁSLOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A MALÝM TOMATOVÝM SALÁTEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
SALÁT S GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKOVOU REDUKCÍ A ROZPEČENOU BAGETOU | 149 Kč |
Pátek 18. 12. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
VALAŠSKÁ KYSELICE | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BURGER S ANGLICKÝM ROASTBEEFEM, ZELENINOU, CIBULOVOU MAJONÉZOU A HRANOLKY | 169 Kč |
MENU 1 | |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S POLONÉZOU, MÁSLEM A ZAKYSANOU SMETANOU | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM S MAJONÉZOU | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
SALÁT S GRILOVANÝM HERMELÍNEM, BRUSINKOVOU REDUKCÍ A ROZPEČENOU BAGETOU | 149 Kč |