Pondělí 14. 11. | |
---|---|
Polévka | |
MAĎARSKÁ FAZOLOVÁ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ NOKY S LISTOVÝM ŠPENÁTEM, MODRÝM SÝREM A SMETANOU, KUŘECÍ PRSA Z GRILU | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ SÝR PROKLÁDANÝ ŠUNKOU, PAŽITKOVÉ BRAMBORY, NAŠE TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ STEAK, SMETANOVÁ OMÁČKA S PIKANTNÍM CHORIZEM, CIBULÍ, RESTOVANÉ BRAMBORY | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
BRAMBOROVÁ LOKŠE PLNĚNÁ TRHANÝM HUSÍM MASEM, SMAŽENÁ CIBULKA, PEČENÉ ČERVENÉ ZELÍ SE ŠPEKEM – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 329 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANOU HRUŠKOU, VLAŠSKÝMI OŘECHY, MEDOVÝ DRESINK, ROZPEČENÁ BAGETA | 169 Kč |
Úterý 15. 11. | |
---|---|
Polévka | |
SILNÝ VÝVAR Z UZENÝCH ŽEBER S KROUPAMI A BRAMBOREM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÁ KRKOVICE NA MEDU A HOŘČICI SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM S CIBULKOU | 159 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, REDUKCE Z ČERVENÉHO VÍNA SE SUŠENÝMI ŠVESTKAMI, BRAMBOROVÁ KROKETA | 149 Kč |
MENU 2 | |
ČOČKA NA KYSELO, GRILOVANÁ KLOBÁSA, SÁZENÉ VEJCE, OKUREK, ČERSTVÝ CHLÉB | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
BRAMBOROVÁ LOKŠE PLNĚNÁ TRHANÝM HUSÍM MASEM, SMAŽENÁ CIBULKA, PEČENÉ ČERVENÉ ZELÍ SE ŠPEKEM – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 329 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANOU HRUŠKOU, VLAŠSKÝMI OŘECHY, MEDOVÝ DRESINK, ROZPEČENÁ BAGETA | 169 Kč |
Středa 16. 11. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKOVÝ KRÉM S CHLEBOVÝMI KRUTÓNY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z MARINOVANÉ KRKOVICE, PEPŘOVÁ OMÁČKA, RESTOVANÉ BRAMBORY S ČESNEKEM A FAZOLOVÝMI LUSKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
KROUPETO S ČERSTVOU ZELENINOU, MAJORÁNKOU A BÍLÝM VÍNEM, KUŘECÍMI STRIPSY Z GRILU, SKLENĚNÁ FEFERONKOVÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
ČEVABČIČI VE SLANINĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT Z PEČENÉ CIBULE A KYSELÉHO OKURKU | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
BRAMBOROVÁ LOKŠE PLNĚNÁ TRHANÝM HUSÍM MASEM, SMAŽENÁ CIBULKA, PEČENÉ ČERVENÉ ZELÍ SE ŠPEKEM – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 329 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANOU HRUŠKOU, VLAŠSKÝMI OŘECHY, MEDOVÝ DRESINK, ROZPEČENÁ BAGETA | 169 Kč |
Čtvrtek 17. 11. | |
---|---|
Polévka | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
MENU 1 | |
MENU 2 | |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
SALÁT TÝDNE | |
Pátek 18. 11. | |
---|---|
Polévka | |
INDICKÁ ČOČKOVÁ S KURKUMOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMAŽENÁ KUŘECÍ KAPSA PLNĚNÁ SÝREM A ŠUNKOU, SLANINOVÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, CIBULOVÝ SALÁTEK | 159 Kč |
MENU 1 | |
HALUŠKY S ORAVSKOU BRYNZOU A RESTOVANOU SLANINOU, STROUHANÝ UZENÝ SÝR | 149 Kč |
MENU 2 | |
JABLKA V ŽUPANU, JAHODOVÝ ŽAHOUR, PRAŽENÉ OŘÍŠKY, VANILKOVÝ PUDINK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
¼ KONFITOVANÁ HUSA, ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI, VARIACE KNEDLÍKŮ – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 529 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANOU HRUŠKOU, VLAŠSKÝMI OŘECHY, MEDOVÝ DRESINK, ROZPEČENÁ BAGETA | 169 Kč |