Pondělí 13. 9. | |
---|---|
Polévka | |
ITALSKÁ CIBULOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA S OMÁČKOU Z HŘÍBKŮ A BRAMBOROVÝMI KROKETAMI | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ KOUSKY S PIKANTNÍ MEDOVOU OMÁČKOU, ČESNEKEM, SEZAMEM A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
SEKANÁ PEČENĚ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA S HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT – RAJČATA, OKUREK, ČERVENÁ CIBULE, ČERNÉ OLIVY, SÝR FETA | 159 Kč |
Úterý 14. 9. | |
---|---|
Polévka | |
RAJČATOVÁ POLÉVKA S TARHOŇOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU, KORIANDROVOU MAJONÉZOU A RUSTIKÁLNÍMI HRANOLKY | 169 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ SMĚS SE ZELENINOU, BAMBUSOVÝMI VÝHONKY A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 149 Kč |
MENU 2 | |
DUŠENÉ HOVĚZÍ NA SLANINĚ S RESTOVANOU KAPUSTOU A VAŘENÝMI BRAMBORAM | 139 Kč |
MENU 3 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA S HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT – RAJČATA, OKUREK, ČERVENÁ CIBULE, ČERNÉ OLIVY, SÝR FETA | 159 Kč |
Středa 15. 9. | |
---|---|
Polévka | |
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ BIFTEČKY S CIBULOVOU MARMELÁDOU, RESTOVANOU SLANINOU, VEJCEM A BRAMBOROVOU KAŠÍ | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PŘÍRODNÍ PLÁTEK ZAPEČENÝ MOZZARELOU A RAJČATY S HOLANDSKOU OMÁČKOU A VAŘENÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY S UZENÝM MASEM, ČERVENÝM ZELÍM A RESTOVANOU CIBULKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA S AMERICKÝMI BRAMBORY A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT – RAJČATA, OKUREK, ČERVENÁ CIBULE, ČERNÉ OLIVY, SÝR FETA | 159 Kč |
Čtvrtek 16. 9. | |
---|---|
Polévka | |
BÍLÁ ZELNÁ S KLOBÁSOU A BRAMBOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERNÉM PIVU A ZÁZVORU S BRAMBOROVOU KAŠÍ A RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PALIČKY S PEČENÝMI ROZMARÝNOVÝMI BRAMBORAMI, SÝROVÝM DIPEM A ZELENINOVÝMI ŠPALÍKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA S BYLINKOVÝM MÁSLEM A NAŠÍM BRAMBOROVÝM SALÁTEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
TELECÍ NA PAPRCICE SE SMETANOU A RESTOVNÝMI BRAMBOROVÝMI ŠIŠKAMI S PETRŽELKOU | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT – RAJČATA, OKUREK, ČERVENÁ CIBULE, ČERNÉ OLIVY, SÝR FETA | 159 Kč |
Pátek 17. 9. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY, NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ NOKY S PLÁTKY VEPŘOVÉ PANENKY, ŠPENÁTEM A SMETANOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÁ SÝROVÁ VARIACE S MAČKANÝM BRAMBOREM S JARNÍ CIBULKOU A TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘO – KNEDLO-ZELO ,ŠŤAVNATÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA S KYSANÝM ZELÍM, HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A SMAŽENOU CIBULKOU | 159 Kč |
MENU 3 | |
TELECÍ NA PAPRCICE SE SMETANOU A RESTOVNÝMI BRAMBOROVÝMI ŠIŠKAMI S PETRŽELKOU | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT – RAJČATA, OKUREK, ČERVENÁ CIBULE, ČERNÉ OLIVY, SÝR FETA | 159 Kč |