Pondělí 13. 6. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ KYSELICE | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TORTILLA PLNĚNÁ TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, FRESH ZELENINOU A BLUE CHEESE DIPEM, KOŘENĚNÉ BRAMBOROVÉ ČTVRTKY | 149 Kč |
MENU 1 | |
INDICKÉ KUŘECÍ CURRY S KOKOSOVÝM MLÉKEM, BAMBUSOVÉ VÝHONKY, ZÁZVOR, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ GNOCCHI, SÝROVÁ OMÁČKA S OŘECHY, RUCOLA, GRILOVANÉ CHERRY RAJČÁTKA | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, KUŘECÍ STRIPSY VE SWEET CHILLI OMÁČCE, BRAMBOROVÉ KRUTÓNY, ŽLOUTKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
Úterý 14. 6. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBEŽÍ VÝVAR S RÝŽÍ A HRÁŠKEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ČERSTVÉ ITALSKÉ TĚSTOVINY STROZZAPRETI S LOSOSEM A BROKOLICÍ, SMETANA, ČESNEK, RUCOLA | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŠPÍZ SOUVLAKI V ŘECKÉM KOŘENÍ, HRANOLKY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA, ZELENINOVÝ SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM | 149 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ PLÁTEK VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ, SÁZENÉ VEJCE SE ŠUNKOU, BRAMBOROVÉ PYRÉ | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, KUŘECÍ STRIPSY VE SWEET CHILLI OMÁČCE, BRAMBOROVÉ KRUTÓNY, ŽLOUTKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
Středa 15. 6. | |
---|---|
Polévka | |
NORSKÁ RYBÍ POLÉVKA S ČERSTVÝM KOPREM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TRHANÝ HOVĚZÍ KRK PEČENÝ V HRUBOZRNNÉ HOŘČICI, JEMNÝ STUDENÝ KŘENOVÝ KRÉM, ZAPEČENÁ PARMEZÁNOVÁ KAŠE | 159 Kč |
MENU 1 | |
MARINOVANÝ KOTLET Z GRILU, PIKANTNÍ OMÁČKA SE SALÁMEM VENTRICINA, MAČKANÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 2 | |
ITALSKÉ RISSOTO S LESNÍMI HŘÍBKY, BÍLÝM VÍNEM A PARMEZÁNEM, RAJČATOVÝ SALÁT S BAZALKOU | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, KUŘECÍ STRIPSY VE SWEET CHILLI OMÁČCE, BRAMBOROVÉ KRUTÓNY, ŽLOUTKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
Čtvrtek 16. 6. | |
---|---|
Polévka | |
FAZOLOVÁ S UZENINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BLANŠÍROVANÝ ČESKÝ CHŘEST, VAŘENÁ PRAŽSKÁ ŠUNKA, HOLANDSKÁ OMÁČKA, GRENAILLE | 189 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ ŘÍZEČKY V KUKUŘIČNÉ STROUHANCE, HRANOLKY, SALÁT COLESLAW, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
ŠPAGETY BOLOGNESE, TRHANÝ SALÁT S VINAIGRETTE | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
GRILOVANÁ CHOBOTNICE NA LISTECH SALÁTU S CHIA SEMÍNKY, BRAMBOROVÝMI KRUTÓNY A JAPONSKOU MAJONÉZOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, KUŘECÍ STRIPSY VE SWEET CHILLI OMÁČCE, BRAMBOROVÉ KRUTÓNY, ŽLOUTKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
Pátek 17. 6. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKAČKA S LOŠTICKÝM SYREČKEM A KŘUPAVÝM CHLEBEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ KRKOVIČKA Z GRILU, KRÉMOVÁ OMÁČKA SE ZELENÝM PEPŘEM, LUSK PAPRIKY SE SLANINOU, PEČENÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 1 | |
TRADIČNÍ KUŘECÍ RIZOTO S HRÁŠKEM A STROUHANÝM SÝREM, KYSELÝ OKUREK | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ KRŮTÍ KULIČKY V PANKO STROUHANCE, PEČENÁ ZELENINA, STUDENÝ NUDLOVÝ SALÁT S KORIANDREM | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, KUŘECÍ STRIPSY VE SWEET CHILLI OMÁČCE, BRAMBOROVÉ KRUTÓNY, ŽLOUTKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |