Pondělí 13. 3. | |
---|---|
Polévka | |
FAZOLOVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
THAJSKÉ NUDLE RESTOVANÉ SE STIR FRY ZELENINOU, KUŘECÍMI KOUSKY A SOJOVÝM GLAZÉ | 159 Kč |
MENU 1 | |
SEKANÁ PEČENĚ Z GRILU, SÁZENÉ VEJCE, SELSKÉ HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ STEAK ZAPEČENÝ S PARMSKOU ŠUNKOU A SÝREM, OPÉKANÝ BRAMBOR, GRILOVANÉ ŽAMPIONY | 149 Kč |
MENU 3 | |
ŘECKÝ SALÁT S ČERNÝMI OLIVAMI, VAŘENÝM VEJCEM, SUŠENÝMI RAJČATY, OVČÍM SÝREM A BAZALKOVÝM PESTEM | 179 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÉ CHOP SUEY, BASMATI RÝŽE (VEPŘOVÉ NUDLIČKY, BAMBUS, ŽAMPIÓNY, CIBULE, ZELÍ, FAZOLE, ZELENÉ FAZOLKY, JIDÁŠOVO UCHO) | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÉ OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY, HRANOLKY, MAJONÉZA S JARNÍ CIBULKOU A PAPRIKOU | 159 Kč |
MENU 6 | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA, SALÁT COLESLAW, OPEČENÁ BAGETKA | 189 Kč |
Úterý 14. 3. | |
---|---|
Polévka | |
KVĚTÁKOVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
TORTILLA PLNĚNÁ ŘECKÝM GYROSEM A ČERSTVOU ZELENINOU, TZATZIKY, HRANOLKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ SÝR PROKLÁDANÝ ŠUNKOU, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
KOTLÍKOVÝ GULÁŠ Z VEPŘOVÉ KRKOVICE, STROUHANÝ KŘEN, GRILOVANÁ PAPRIKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
ŘECKÝ SALÁT S ČERNÝMI OLIVAMI, VAŘENÝM VEJCEM, SUŠENÝMI RAJČATY, OVČÍM SÝREM A BAZALKOVÝM PESTEM | 179 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÉ CHOP SUEY, BASMATI RÝŽE (VEPŘOVÉ NUDLIČKY, BAMBUS, ŽAMPIÓNY, CIBULE, ZELÍ, FAZOLE, ZELENÉ FAZOLKY, JIDÁŠOVO UCHO) | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÉ OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY, HRANOLKY, MAJONÉZA S JARNÍ CIBULKOU A PAPRIKOU | 159 Kč |
MENU 6 | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA, SALÁT COLESLAW, OPEČENÁ BAGETKA | 189 Kč |
Středa 15. 3. | |
---|---|
Polévka | |
KAPUSTOVÁ S UZENINOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, DIJÓNSKÝ KRÉM S KONFITOVANOU CIBULÍ, OPÉKANÝ BRAMBOR | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ MEDAILONKY S BAZALKOVOU OMÁČKOU SE SUŠENÝMI RAJČATY, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 159 Kč |
MENU 2 | |
TRADIČNÍ DRŮBEŽÍ RIZOTO S HRÁŠKEM A STROUHANÝM SÝREM, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
ŘECKÝ SALÁT S ČERNÝMI OLIVAMI, VAŘENÝM VEJCEM, SUŠENÝMI RAJČATY, OVČÍM SÝREM A BAZALKOVÝM PESTEM | 179 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÉ CHOP SUEY, BASMATI RÝŽE (VEPŘOVÉ NUDLIČKY, BAMBUS, ŽAMPIÓNY, CIBULE, ZELÍ, FAZOLE, ZELENÉ FAZOLKY, JIDÁŠOVO UCHO) | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÉ OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY, HRANOLKY, MAJONÉZA S JARNÍ CIBULKOU A PAPRIKOU | 159 Kč |
MENU 6 | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA, SALÁT COLESLAW, OPEČENÁ BAGETKA | 189 Kč |
Čtvrtek 16. 3. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ŠPIKOVANÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ, ŠÍPKOVÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 169 Kč |
MENU 1 | |
CHILLI CON CARNE, TRHANÉ VEPŘOVÉ A HOVĚZÍ MASO, SÁZENÉ VEJCE, ZAKYSANÁ SMETANA, PITA CHLÉB | 149 Kč |
MENU 2 | |
ŠPENÁT SE SMETANOU, ZASTŘENÉ VEJCE, OPEČENÝ BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, VÍDEŇSKÁ CIBULKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
ŘECKÝ SALÁT S ČERNÝMI OLIVAMI, VAŘENÝM VEJCEM, SUŠENÝMI RAJČATY, OVČÍM SÝREM A BAZALKOVÝM PESTEM | 179 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
THILÁPIE NA MÁSLE, GRILOVANÉ CHERRY RAJČATA SE ZÁMECKÝM BRAMBOREM, BYLINKOVÝ PŘELIV | 209 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÉ CHOP SUEY, BASMATI RÝŽE (VEPŘOVÉ NUDLIČKY, BAMBUS, ŽAMPIÓNY, CIBULE, ZELÍ, FAZOLE, ZELENÉ FAZOLKY, JIDÁŠOVO UCHO) | 189 Kč |
Pátek 17. 3. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKAČKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ROASTBEEF S PEČENOU BRAMBOROU, OMÁČKA Z PEČENÝCH PAPRIK, PIKLOVANÁ ČERVENÁ CIBULE | 189 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, KYSANÉ ZELÍ, RESTOVANÁ CIBULKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ ŘÍZEK, JAGER SAUCE, OPÉKANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
MENU 3 | |
ŘECKÝ SALÁT S ČERNÝMI OLIVAMI, VAŘENÝM VEJCEM, SUŠENÝMI RAJČATY, OVČÍM SÝREM A BAZALKOVÝM PESTEM | 179 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÉ CHOP SUEY, BASMATI RÝŽE (VEPŘOVÉ NUDLIČKY, BAMBUS, ŽAMPIÓNY, CIBULE, ZELÍ, FAZOLE, ZELENÉ FAZOLKY, JIDÁŠOVO UCHO) | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÉ OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY, HRANOLKY, MAJONÉZA S JARNÍ CIBULKOU A PAPRIKOU | 159 Kč |
MENU 6 | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA, SALÁT COLESLAW, OPEČENÁ BAGETKA | 189 Kč |