Pondělí 13. 2. | |
---|---|
Polévka | |
POLÉVKA Z DRCENÝCH TOMAT | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY, RESTOVANÉ FAZOLKY S CIBULÍ A SLANINOU, PEČENÁ BRAMBORA SE SÝROVÝM DIPEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SOTÉ SE ŽAMPIONY, PÓRKEM A KURKUMOU, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE - bez lepek | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ ŽAMPIONY, MAČKANÝ BRAMBOR S PAŽITKOU, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, KUŘECÍ STRIPSY VE SWEET CHILLI OMÁČCE, BRAMBOROVÉ KRUTÓNY, ŽLOUTKOVÁ MAJONÉZA | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, KYSANÉ ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
Úterý 14. 2. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
LASAGNE BOLOGNESE SYPANÉ SÝREM GRANA , RUKOLOVÝ SALÁTEK | 179 Kč |
MENU 1 | |
GNOCCHI S RAJČATOVOU OMÁČKOU, KUŘECÍM MASEM, BYLINKAMI A MOZZARELLOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA SE ŠUNKOU A VEJCEM, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA -bez lepek | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, KUŘECÍ STRIPSY VE SWEET CHILLI OMÁČCE, BRAMBOROVÉ KRUTÓNY, ŽLOUTKOVÁ MAJONÉZA | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, KYSANÉ ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
Středa 15. 2. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ SE SLANINOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KRŮTÍ PRSO NA GRILU S JEMNÝM BRAMBOROVÝM PYRÉ A GRILOVANÝMI ŽAMPIONY | 169 Kč |
MENU 1 | |
KOUSKY KUŘETE S ANANASEM VE ŽLUTÉM KARI, JASMÍNOVÁ RÝŽE - bez lepek | 149 Kč |
MENU 2 | |
ZAPEČENÉ ŠUNKOFLEKY S UZENÝM MASEM, VEJCEM, HRÁŠKEM A KYSELOU OKURKOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, KUŘECÍ STRIPSY VE SWEET CHILLI OMÁČCE, BRAMBOROVÉ KRUTÓNY, ŽLOUTKOVÁ MAJONÉZA | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, KYSANÉ BÍLÉ ZELÍ S BRUSINKAMI, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
Čtvrtek 16. 2. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ POLÉVKA Z ČERVENÉ ŘEPY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KUŘECÍ PRSO SUPREME S BRAMBOROVÝMI NOKY S HŘÍBKY A SMETANOU | 219 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSNÍ STEAK NA MEDOVÉ KUKUŘICI S CHILLI PAPRIČKOU, PEČENÉ BRAMBORY S ČESNEKEM - bez lepek | 149 Kč |
MENU 2 | |
KONFITOVANÝ BŮČEK V TYMIÁNOVÉM SÁDLE S ČERVENÝM ZELÍM A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, KUŘECÍ STRIPSY VE SWEET CHILLI OMÁČCE, BRAMBOROVÉ KRUTÓNY, ŽLOUTKOVÁ MAJONÉZA | 169 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 229 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
Pátek 17. 2. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
THAJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY NA ZELENINĚ S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ - bez lepek | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŠPALÍKY PO PROVENSÁLSKU, PEČENÉ BRAMBORY, LISTOVÝ SALÁTEK - bez lepek | 149 Kč |
MENU 2 | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK SE SÝREM, BRAMBOROVOU KAŠÍ A SALÁTEM COLESLAW | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, KUŘECÍ STRIPSY VE SWEET CHILLI OMÁČCE, BRAMBOROVÉ KRUTÓNY, ŽLOUTKOVÁ MAJONÉZA | 169 Kč |
MENU 4 | |
. SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, KYSANÉ ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |