Pondělí 12. 9. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIONOVÁ S BRAMBOREM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
FILÍROVANÁ PANENKA NA OMÁČCE ZE ZAUZENÉ PAPRIKY, PEČENÉ BRAMBORY | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ASIJSKOU ZELENINOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY SE SLANINOU, SLOVENSKOU BRYNZOU A UZENÝM SÝREM | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
PEČENÉ KOLENO, DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ SE SLANINOU, VARIACE KNEDLÍKŮ | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANÝMI HRUŠKAMI, VLAŠÁKY S MEDOVÝM DRESINKEM, DOMÁCÍ FOCCACCIA | 149 Kč |
Úterý 13. 9. | |
---|---|
Polévka | |
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF S CHIMICHURY SALZOU, KUKUŘIČNÝ KLAS, PEČENÉ BRAMBORY SE ZÁKYSKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
HŘÍBKOVÉ RISSOTO S BÍLÝM VÍNEM A SLANINOU, KUŘECÍ PRSO, RUCOLA, PARMEZÁN | 149 Kč |
MENU 2 | |
ZÁVITKY Z MLETÉHO MASA VE SLANINĚ, FAZOLKY NA KYSELO, MAČKANÉ BRAMBORY | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
PEČENÉ KOLENO, DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ SE SLANINOU, VARIACE KNEDLÍKŮ | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANÝMI HRUŠKAMI, VLAŠÁKY S MEDOVÝM DRESINKEM, DOMÁCÍ FOCCACCIA | 149 Kč |
Středa 14. 9. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BAO BUNS – VIETNAMSKÉ TORTILLY PLNĚNÉ TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM S PIKANTNÍM SALÁTEM | 149 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO Z GRILU, SMETANOVÁ OMÁČKA S CHORIZEM A KAPARY, PEČENÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM, HLÁVKOVÉ ZELÍ SE SLANINOU, RESTOVANÁ CIBULE | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KOUSKY PŘEDNÍHO VEPŘOVÉHO KOLENA, SPRITE, ČESNEK, ŠALOTKA, ZÁZVOR, CITRÓNOVÁ TRÁVA, LIMETA, CHILLI, SOJOVÁ OMÁČKA, RÝŽE | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANÝMI HRUŠKAMI, VLAŠÁKY S MEDOVÝM DRESINKEM, DOMÁCÍ FOCCACCIA | 149 Kč |
Čtvrtek 15. 9. | |
---|---|
Polévka | |
KOPROVÁ S BRAMBOREM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERNÉM PIVU A ZELENINĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, ŽAMPIÓNY | 159 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY BOLOGNESE, BAZALKOVÉ PESTO, SMAŽENÁ RUCOLA | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KARBANÁTEK, ZELENINOVÁ REMULÁDA, PEČENÉ BRAMBORY | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
FILÁTKA ZE PSTRUHA V TĚSTÍČKU, ČÍNSKÁ ZELENINA, SOJOVÉ GLAZÉ, RÝŽE, ČERNÁ ČOČKA, JAPONSKÁ MAJONÉZA-DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANÝMI HRUŠKAMI, VLAŠÁKY S MEDOVÝM DRESINKEM, DOMÁCÍ FOCCACCIA | 149 Kč |
Pátek 16. 9. | |
---|---|
Polévka | |
ZELŇAČKA S UZENÝM MASEM A SUŠENÝMI ŠVESTKAMI | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUŘECÍ ŘÍZEK PLNĚNÝ ŠUNKOU A HERMELÍNEM, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÝ GULÁŠ, STROUHANÝ KŘEN, JEMNÉ FEFERONKY, ZELENÁ CIBULKA, ČERSTVÝ CHLÉB | 139 Kč |
MENU 2 | |
PALAČINKY PLNĚNÉ TVAROHEM S MÁTOU A VANILKOVÝM CUKREM, JAHODOVÁ OMÁČKA, ČERSTVÉ OVOCE, CREME FRAICHE | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KOUSKY PŘEDNÍHO VEPŘOVÉHO KOLENA, SPRITE, ČESNEK, ŠALOTKA, ZÁZVOR, CITRÓNOVÁ TRÁVA, LIMETA, CHILLI, SOJOVÁ OMÁČKA, RÝŽE | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANÝMI HRUŠKAMI, VLAŠÁKY S MEDOVÝM DRESINKEM, DOMÁCÍ FOCCACCIA | 149 Kč |