Pondělí 12. 7. | |
---|---|
Polévka | |
JARNÍ ZELENINOVÁ S BRAMBOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ FLANK STEAK S GRILOVANOU ZELENINOU, ROZPEČENÁ BYLINKOVÁ BAGETKA | 199 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY S PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT A RUCOLY S KUŘECÍM PRSEM A PARMAZÁNEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
PEKINGSKÉ VEPŘOVÉ KOTLETY S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 3 | |
OKURKOVÝ TARATOR, STUDENÁ OKURKOVÁ POLÉVKA S ČESNEKEM, KOPREM, JOGURTEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 69 Kč |
MENU 4 | |
PEČENÉ KACHNÍ PRSO S BATÁTOVÉM PYRÉ, COULIS Z LESNÍHO OVOCE A BRUSELSKOU KAPUSTOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S MELOUNEM A FETOU – RUCOLA, ŠPENÁT, SALÁTOVÉ LÍSTKY, SLUNEČNICOVÁ SEMÍNKA, CITRUSOVÝ DRESINK | 159 Kč |
Úterý 13. 7. | |
---|---|
Polévka | |
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA SE SÝROVÝM KRUTONEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
DÝŇOVÉ RISOTTO S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM A BRUSINKAMI | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSA S RESTOVANÝM HRÁŠKEM, KAROTKOU A KUKUŘICÍ SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
MENU 2 | |
GRILOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S BRAMBOROVÝM SALÁTEM S OKURKOU A KOPREM (SALÁT PODÁVÁN ZA STUDENA) | 139 Kč |
MENU 3 | |
OKURKOVÝ TARATOR, STUDENÁ OKURKOVÁ POLÉVKA S ČESNEKEM, KOPREM, JOGURTEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 69 Kč |
MENU 4 | |
PEČENÉ KACHNÍ PRSO S BATÁTOVÉM PYRÉ, COULIS Z LESNÍHO OVOCE A BRUSELSKOU KAPUSTOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S MELOUNEM A FETOU – RUCOLA, ŠPENÁT, SALÁTOVÉ LÍSTKY, SLUNEČNICOVÁ SEMÍNKA, CITRUSOVÝ DRESINK | 159 Kč |
Středa 14. 7. | |
---|---|
Polévka | |
BROKOLICOVÝ KRÉM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KRŮTÍ MEDAILONKY NA KARI S KOKOSOVÝM MLÉKEM, CHILLI PAPRIČKOU, KORIANDREM A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 149 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S KOUSKY VEPŘOVÉ PANENKY, RAJČATOVOU OMÁČKOU, SMETANOU A SNÍTKY RUCOLY | 149 Kč |
MENU 2 | |
TRHANÉ HOVĚZÍ MASO S KOPROVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝM GRATINEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
OKURKOVÝ TARATOR, STUDENÁ OKURKOVÁ POLÉVKA S ČESNEKEM, KOPREM, JOGURTEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 69 Kč |
MENU 4 | |
PEČENÉ KACHNÍ PRSO S BATÁTOVÉM PYRÉ, COULIS Z LESNÍHO OVOCE A BRUSELSKOU KAPUSTOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S MELOUNEM A FETOU – RUCOLA, ŠPENÁT, SALÁTOVÉ LÍSTKY, SLUNEČNICOVÁ SEMÍNKA, CITRUSOVÝ DRESINK | 159 Kč |
Čtvrtek 15. 7. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA V BBQ OMÁČCE S ČERVENOU CIBULÍ, NAKLÁDANOU ZELENINOU, HOŘČICÍ, A HRANOLKY | 189 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ CORDON BLEU S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ S MÁSLEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 3 | |
FILET Z TUŇÁKA V SEZAMOVÉ KRUSTĚ S PEČENOU ZELENINOU S BATÁTY | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S MELOUNEM A FETOU – RUCOLA, ŠPENÁT, SALÁTOVÉ LÍSTKY, SLUNEČNICOVÁ SEMÍNKA, CITRUSOVÝ DRESINK | 159 Kč |
Pátek 16. 7. | |
---|---|
Polévka | |
KUŘECÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TRHANÉ KACHNÍ MASO V BRAMBOROVÉ PLACCE NA ČERVENÉM ZELÍM | 199 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ARAŠÍDY A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ CUKETA S VAŘENÝM PAŽITKOVÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
FILET Z TUŇÁKA V SEZAMOVÉ KRUSTĚ S PEČENOU ZELENINOU S BATÁTY | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S MELOUNEM A FETOU – RUCOLA, ŠPENÁT, SALÁTOVÉ LÍSTKY, SLUNEČNICOVÁ SEMÍNKA, CITRUSOVÝ DRESINK | 159 Kč |