Pondělí 12. 6. | |
---|---|
Polévka | |
JARNÍ BRAMBORAČKA S ŽAMPIÓNY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, FEFERONKOVÉ PESTO, BRAMBOROVÉ ROSTI, OMÁČKA DEMI GLACE | 189 Kč |
MENU 1 | |
DRŮBEŽÍ KARBANÁTEK S BYLINKAMI, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELNÝ SALÁTEK | 149 Kč |
MENU 2 | |
TRADIČNÍ VEPŘOVÉ RIZOTO S HRÁŠKEM, STROUHANÝM SÝREM, NAKLÁDANÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, TZATZIKY DRESING, ČERNÉ OLIVY, SUŠENÉ RAJČATA, KUŘECÍ KOUSKY, KRUTÓNY | 189 Kč |
MENU 4 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY S ANANASEM, SOJOVÉ GLAZÉ, BASMATI RÝŽE | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, OPÉKANÉ GRENAILLE, TATARSKÁ OMÁČKA–DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 179 Kč |
MENU 6 | |
BBQ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA, STEAKOVÉ HRANOLKY, ZELÝ SALÁT –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 269 Kč |
Úterý 13. 6. | |
---|---|
Polévka | |
KUKUŘIČNÁ POLÉVKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KUŘECÍ ŠPÍZ, PAPRIKOVÁ OMÁČKA, BASMATI RÝŽE | 169 Kč |
MENU 1 | |
ČOČKA NA KYSELO, BAVORSKÁ KLOBÁSA, SÁZENÉ VEJCE, KYSELÝ OKUREK, ČERSTVÝ CHLÉB | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ SÝR, OPÉKANÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, TZATZIKY DRESING, ČERNÉ OLIVY, SUŠENÉ RAJČATA, KUŘECÍ KOUSKY, KRUTÓNY | 189 Kč |
MENU 4 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY S ANANASEM, SOJOVÉ GLAZÉ, BASMATI RÝŽE | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, OPÉKANÉ GRENAILLE, TATARSKÁ OMÁČKA–DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 179 Kč |
MENU 6 | |
BBQ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA, STEAKOVÉ HRANOLKY, ZELÝ SALÁT –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 269 Kč |
Středa 14. 6. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KRŮTÍ STEAK, ŽAMPIÓNOVÉ RAGŮ, RÝŽE S HRÁŠKEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
PENNE ALL´ ARABBIATA (ČESNEK, RAJČATA, CHILLI PAPRIČKY), PARMEZÁN, RUKOLOVÉ PESTO | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ GULÁŠ, ČERVENÁ CIBULE, KŘEN, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, TZATZIKY DRESING, ČERNÉ OLIVY, SUŠENÉ RAJČATA, KUŘECÍ KOUSKY, KRUTÓNY | 189 Kč |
MENU 4 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY S ANANASEM, SOJOVÉ GLAZÉ, BASMATI RÝŽE | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, OPÉKANÉ GRENAILLE, TATARSKÁ OMÁČKA–DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 179 Kč |
MENU 6 | |
BBQ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA, STEAKOVÉ HRANOLKY, ZELÝ SALÁT –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 269 Kč |
Čtvrtek 15. 6. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKAČKA S OPEČENÝM CHLEBEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ZAPEČENÝ KUŘECÍ STEAK S RAJČATY A SÝREM, SMETANOVÁ OMÁČKA, KROKETY | 169 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY SE ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, HRÁŠEK, UZENÉ MASO, OKURKOVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, TZATZIKY DRESING, ČERNÉ OLIVY, SUŠENÉ RAJČATA, KUŘECÍ KOUSKY, KRUTÓNY | 189 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
SUMEČEK AMERICKÝ, ITALSKÉ RISSOTO, GRILOVANÁ CUKETA–DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 219 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, OPÉKANÉ GRENAILLE, TATARSKÁ OMÁČKA–DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 179 Kč |
Pátek 16. 6. | |
---|---|
Polévka | |
MAĎARSKÁ ZELNÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KALAMÁRY V TĚSTÍČKU, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA, STEAKOVÉ HRANOLKY | 189 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V SEZAMOVÉ STROUHANCE, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÝ BŮČEK, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBORY S PAŽITKOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, TZATZIKY DRESING, ČERNÉ OLIVY, SUŠENÉ RAJČATA, KUŘECÍ KOUSKY, KRUTÓNY | 189 Kč |
MENU 4 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY S ANANASEM, SOJOVÉ GLAZÉ, BASMATI RÝŽE | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, OPÉKANÉ GRENAILLE, TATARSKÁ OMÁČKA–DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 179 Kč |
MENU 6 | |
BBQ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA, STEAKOVÉ HRANOLKY, ZELÝ SALÁT –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 269 Kč |