Pondělí 12. 4. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEČKA S VEJCEM A BRAMBOREM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ KRKOVICE Z GRILU S CIBULOVÝMI KROUŽKY, HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
MENU 1 | |
MEXICKÁ TORTILLA S KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU, SÝREM CHEDAR A ZELENINOVÝMI ŠPALÍKY | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN S VAŘENÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO S VARIACÍ KNEDLÍKŮ, VOŇAVÝM ČERVENÝM ZELÍM S JABLKY A SMAŽENOU CIBULKOU | 219 Kč |
MENU 4 | |
CANDÁT NA MÁSLE S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 179 Kč |
MENU 5 | |
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM PŘELIVEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU SE SUŠENÝMI RAJČATY, VEPŘOVOU PANENKOU A OPEČENÝMI PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
Úterý 13. 4. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÁ S TĚSTOVINOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TELECÍ OSOBUCCO NA HOUBÁCH A KOŘENOVÉ ZELENINĚ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 189 Kč |
MENU 1 | |
CITRONOVÉ KUŘE S ESTRAGONOVOU OMÁČKOU A GRATINOVANÝMI BRAMBORAMI | 129 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA V BBQ MARINÁDĚ SE SÁZENÝM VEJCEM A AMERICKÝMI BRAMBORY | 129 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO S VARIACÍ KNEDLÍKŮ, VOŇAVÝM ČERVENÝM ZELÍM S JABLKY A SMAŽENOU CIBULKOU | 219 Kč |
MENU 4 | |
CANDÁT NA MÁSLE S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 179 Kč |
MENU 5 | |
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM PŘELIVEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU SE SUŠENÝMI RAJČATY, VEPŘOVOU PANENKOU A OPEČENÝMI PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
Středa 14. 4. | |
---|---|
Polévka | |
BORŠČ S VEPŘOVÝM MASEM, ČERVENOU ŘEPOU A BRAMBORAMI | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TAGLIATELLE S VEPŘOVOU PANENKOU, RUKOLOVÝM PESTEM, SUŠENÝMI TOMATY, PLÁTKY ČESNEKU A PARMAZÁNEM | 179 Kč |
MENU 1 | |
RESTOVANÉ KUŘECÍ NUDLIČKY S BAMBUSOVÝMI PLÁTKY, PÓRKEM, CIBULÍ A PAPRIKOU, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE | 129 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ VEPŘOVÁ KÝTA SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU A PEČENÝMI BRAMBORY S ROZMARÝNEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO S VARIACÍ KNEDLÍKŮ, VOŇAVÝM ČERVENÝM ZELÍM S JABLKY A SMAŽENOU CIBULKOU | 219 Kč |
MENU 4 | |
CANDÁT NA MÁSLE S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 179 Kč |
MENU 5 | |
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM PŘELIVEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU SE SUŠENÝMI RAJČATY, VEPŘOVOU PANENKOU A OPEČENÝMI PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
Čtvrtek 15. 4. | |
---|---|
Polévka | |
HRACHOVÁ S PÁRKEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GNOCCHI S PLÁTKY HOVĚZÍHO MASA, CHERRY TOMATY, PESTEM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A SÝREM GRANA | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S BYLINKOVOU OMÁČKOU SE SMAŽENÝMI BRAMBOROVÝMI KROKETAMI | 129 Kč |
MENU 2 | |
MORAVSKÉ HALUŠKY S UZENÝM MASEM RESTOVANÝM NA CIBULCE S KYSANÝM SUDOVÝM ZELÍM, ZDOBENÉ SMAŽENOU VÍDEŇSKOU CIBULKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO S VARIACÍ KNEDLÍKŮ, VOŇAVÝM ČERVENÝM ZELÍM S JABLKY A SMAŽENOU CIBULKOU | 219 Kč |
MENU 4 | |
CANDÁT NA MÁSLE S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 179 Kč |
MENU 5 | |
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM PŘELIVEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU SE SUŠENÝMI RAJČATY, VEPŘOVOU PANENKOU A OPEČENÝMI PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
Pátek 16. 4. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S HOLANDSKOU OMÁČKOU A VAŘENÝMI BRAMBORAMI S PAŽITKOU | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSA V CORN FLAKES S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A RAJČATOVÝM SALÁTEK | 129 Kč |
MENU 2 | |
PENNE S BOLOŇSKÝM RAGÚ (HOVĚZÍ) A ŽAMPIONY, ZJEMNĚNÉ SMETANOU A SYPANÉ PARMEZÁNEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO S VARIACÍ KNEDLÍKŮ, VOŇAVÝM ČERVENÝM ZELÍM S JABLKY A SMAŽENOU CIBULKOU | 219 Kč |
MENU 4 | |
CANDÁT NA MÁSLE S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 179 Kč |
MENU 5 | |
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM PŘELIVEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU SE SUŠENÝMI RAJČATY, VEPŘOVOU PANENKOU A OPEČENÝMI PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
Sobota 17. 4. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ | 49 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÁ PANENKA WELINGTON S VÍNOVOU OMÁČKOU A DÝŇOVÝM PYRÉ | 179 Kč |
MENU 2 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S HOLANDSKOU OMÁČKOU A VAŘENÝMI BRAMBORAMI S PAŽITKOU | 189 Kč |
MENU 3 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍČKY S NUGÁTOVOU NÁPLNÍ SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
MENU 4 | |
GNOCCHI S PLÁTKY HOVĚZÍHO MASA, CHERRY TOMATY, PESTEM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A SÝREM GRANA | 189 Kč |
MENU 5 | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU SE SUŠENÝMI RAJČATY, VEPŘOVOU PANENKOU A OPEČENÝMI PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
MENU 6 | |
KUŘECÍ TORTILLA S ČERSTVOU ZELENINOU A BATÁTOVÝMI HRANOLKY A BLUE CHEESE OMÁČKOU | 179 Kč |
MENU 7 | |
KACHNÍ STEHNO S VARIACÍ KNEDLÍKŮ, VOŇAVÝM ČERVENÝM ZELÍM S JABLKY A SMAŽENOU CIBULKOU | 219 Kč |
MENU 8 | |
CANDÁT V MANDLOVÉ KRUSTĚ S BYLINKOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 189 Kč |
MENU 9 | |
SMAŽENÝ SÝR S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
Neděle 18. 4. | |
---|---|
Polévka | |
HRACHOVÁ | 39 Kč |
MENU1 | |
VEPŘOVÁ PANENKA WELINGTON S VÍNOVOU OMÁČKOU A DÝŇOVÝM PYRÉ | 179 Kč |
MENU 2 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S HOLANDSKOU OMÁČKOU A VAŘENÝMI BRAMBORAMI S PAŽITKOU | 189 Kč |
MENU 3 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍČKY S NUGÁTOVOU NÁPLNÍ SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
MENU 4 | |
GNOCCHI S PLÁTKY HOVĚZÍHO MASA, CHERRY TOMATY, PESTEM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A SÝREM GRANA | 189 Kč |
MENU 5 | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU SE SUŠENÝMI RAJČATY, VEPŘOVOU PANENKOU A OPEČENÝMI PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
MENU 6 | |
KUŘECÍ TORTILLA S ČERSTVOU ZELENINOU A BATÁTOVÝMI HRANOLKY A BLUE CHEESE OMÁČKOU | 179 Kč |
MENU 7 | |
KACHNÍ STEHNO S VARIACÍ KNEDLÍKŮ, VOŇAVÝM ČERVENÝM ZELÍM S JABLKY A SMAŽENOU CIBULKOU | 219 Kč |
MENU 8 | |
CANDÁT V MANDLOVÉ KRUSTĚ S BYLINKOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 189 Kč |
MENU 9 | |
SMAŽENÝ SÝR S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |