Pondělí 19. 4. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR SE ZELENINOU A BYLINKOVÝMI NOKY | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ NOKY V SÝROVÉ OMÁČCE S KRŮTÍM PRSEM A PARMAZÁNEM | 149 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO S BROSKVÍ, SÝREM A BRAMBOROVÝMI KROKETAMI | 129 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ LOUPANÁ PLEC NA PEPŘI SE ŠPENÁTEM, VÍDEŇSKOU CIBULKOU A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ HOUBOVÉ RIZOTO SE SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
JABLEČNÝ ZÁVIN S ROZINKAMI, OŘECHY A VANILKOVÝM PŘELIVEM | 69 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT WALDORF S KUŘECÍM MASEM (ŘAPÍKATÝ CELER, JABLKA, VLAŠSKÉ OŘECHY, LEDOVÝ SALÁT, JOGURT) | 149 Kč |
Úterý 20. 4. | |
---|---|
Polévka | |
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA S VEJCEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TAGLIATELLE S KOUSKY LOSOSA V KRÉMOVÉ OMÁČCE S ČERSTVÝM KOPREM, VÍNEM, CHERRY RAJČATY A SNÍTKY RUKOLY | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY NA THAJSKÉ BAZALCE S CHILLI A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
HRACHOVÁ KAŠE S GRILOVANOU KLOBÁSOU, VEJCEM RESTOVANOU CIBULKOU A CHLEBEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ HOUBOVÉ RIZOTO SE SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
JABLEČNÝ ZÁVIN S ROZINKAMI, OŘECHY A VANILKOVÝM PŘELIVEM | 69 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT WALDORF S KUŘECÍM MASEM (ŘAPÍKATÝ CELER, JABLKA, VLAŠSKÉ OŘECHY, LEDOVÝ SALÁT, JOGURT) | 149 Kč |
Středa 21. 4. | |
---|---|
Polévka | |
PÓRKOVÝ KRÉM S VEJCI | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÉ NUDLIČKY Z PANENKY S ČERSTVOU ZELENINOU, ČERVENOU CIBULÍ A SMAŽENÝMI BRAMBORÁČKY | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PALIČKY NA ROZMARÝNU S PEČENOU MRKVÍ, POMERANČEM A ŘÍMSKÝM KMÍNEM, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR | 129 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ PEČENĚ S KOPROVOU OMÁČKOU, VEJCEM A VAŘENÝM BRAMBOREM | 129 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ HOUBOVÉ RIZOTO SE SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
JABLEČNÝ ZÁVIN S ROZINKAMI, OŘECHY A VANILKOVÝM PŘELIVEM | 69 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT WALDORF S KUŘECÍM MASEM (ŘAPÍKATÝ CELER, JABLKA, VLAŠSKÉ OŘECHY, LEDOVÝ SALÁT, JOGURT) | 149 Kč |
Čtvrtek 22. 4. | |
---|---|
ZAVŘENO - ODSTÁVKA ELEKTRICKÉ ENERGIE | |
Pátek 23. 4. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÁ Z DRCENÝCH RAJČAT | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KRŮTÍ GULÁŠ NA HOUBÁCH – KRŮTÍ PRSA V CIBULOVÉM ZÁKLADU S HŘÍBKY A ŽAMPIONY, VARIACE HOUSKOVÝCH A KARLOVARSKÝCH KNEDLÍKŮ | 179 Kč |
MENU 1 | |
ŠPECLE S RESTOVANÝMI KOUSKY KUŘECÍCH PRSOU, ANGLICKÉ SLANINY A ČESNEKU, SYPANÉ SÝREM CHEDDAR A SUŠENOU CIBULKOU | 129 Kč |
MENU 2 | |
TAGLIATELLE POMODORO S MASOVÝMI KULIČKAMI, PANCETTOU A PARMAZÁNEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ HOUBOVÉ RIZOTO SE SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
JABLEČNÝ ZÁVIN S ROZINKAMI, OŘECHY A VANILKOVÝM PŘELIVEM | 69 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT WALDORF S KUŘECÍM MASEM (ŘAPÍKATÝ CELER, JABLKA, VLAŠSKÉ OŘECHY, LEDOVÝ SALÁT, JOGURT) | 149 Kč |
Sobota 24. 4. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÁ Z DRCENÝCH RAJČAT S NOKEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY | 45 Kč |
MENU 1 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 189 Kč |
MENU 2 | |
KRŮTÍ GULÁŠ NA HOUBÁCH – KRŮTÍ STEHNA V CIBULOVÉM ZÁKLADU S HŘÍBKY A ŽAMPIONY, VARIACE HOUSKOVÝCH A KARLOVARSKÝCH KNEDLÍKŮ | 159 Kč |
MENU 3 | |
FILET MAHI MAHI NA ČOČKOVÉM RAGÚ S KOŘENOVOU ZELENINOU A SEKANOU PETRŽELKOU | 169 Kč |
MENU 4 | |
FLANK STEAK S GRILOVANOU ZELENINOU A KŘUPAVOU BYLINKOVOU BAGETKOU | 199 Kč |
MENU 5 | |
TORTILLA S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU, BRAMBOROVÝMI CHIPSY A OMÁČKOU BLUE CHEESE | 189 Kč |
MENU 6 | |
KUKUŘIČNÉ KUŘÁTKO S JARNÍ NÁDIVKOU A HRÁŠKOVÝM PYRÉ | 179 Kč |
MENU 7 | |
VEPŘOVÁ PANENKA VE SLANINĚ S LIŠKOVÝM RAGÚ A PEČENÝMI BRAMBORY S ROZMARÝNEM | 189 Kč |
MENU 8 | |
SMAŽENÝ SÝR S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
MENU 9 | |
SALÁT WALDORF S KUŘECÍM MASEM (ŘAPÍKATÝ CELER, JABLKA, VLAŠSKÉ OŘECHY, LEDOVÝ SALÁT, JOGURT) | 149 Kč |
MENU 10 | |
ITALSKÉ HOUBOVÉ RIZOTO SE SÝREM GRANA | 159 Kč |
MENU 11 | |
TAŠTIČKY PLNĚNÉ POVIDLY S KŘUPAVOU SLADKOU DROBENKOU | 139 Kč |
Neděle 25. 4. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÁ Z DRCENÝCH RAJČAT S NOKEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY | 45 Kč |
MENU 1 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 189 Kč |
MENU 2 | |
KRŮTÍ GULÁŠ NA HOUBÁCH – KRŮTÍ STEHNA V CIBULOVÉM ZÁKLADU S HŘÍBKY A ŽAMPIONY, VARIACE HOUSKOVÝCH A KARLOVARSKÝCH KNEDLÍKŮ | 159 Kč |
MENU 3 | |
FILET MAHI MAHI NA ČOČKOVÉM RAGÚ S KOŘENOVOU ZELENINOU A SEKANOU PETRŽELKOU | 169 Kč |
MENU 4 | |
FLANK STEAK S GRILOVANOU ZELENINOU A KŘUPAVOU BYLINKOVOU BAGETKOU | 199 Kč |
MENU 5 | |
TORTILLA S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU, BRAMBOROVÝMI CHIPSY A BLUE CHEESE OMÁČKOU | 189 Kč |
MENU 6 | |
KUKUŘIČNÉ KUŘÁTKO S JARNÍ NÁDIVKOU A HRÁŠKOVÝM PYRÉ | 179 Kč |
MENU 7 | |
VEPŘOVÁ PANENKA VE SLANINĚ S LIŠKOVÝM RAGÚ A PEČENÝMI BRAMBORY S ROZMARÝNEM | 189 Kč |
MENU 8 | |
SMAŽENÝ SÝR S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
MENU 9 | |
SALÁT WALDORF S KUŘECÍM MASEM (ŘAPÍKATÝ CELER, JABLKA, VLAŠSKÉ OŘECHY, LEDOVÝ SALÁT, JOGURT) | 149 Kč |
MENU 10 | |
ITALSKÉ HOUBOVÉ RIZOTO SE SÝREM GRANA | 159 Kč |
MENU 11 | |
TAŠTIČKY PLNĚNÉ POVIDLY S KŘUPAVOU SLADKOU DROBENKOU | 139 Kč |