Pondělí 12. 12. | |
---|---|
Polévka | |
ZIMNÍ ZELENINOVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÝ VRABEC, ZELÍ Z ČERVENÉ CIBULE, PEČENÁ BRAMBORA | 149 Kč |
MENU 1 | |
STEAK Z KUŘECÍHO PRSÍČKA, OMÁČKA SE TŘEMI DRUHY PEPŘE, GRILOVANÁ PAPRIKA, SLANINA, OPÉKANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
MENU 2 | |
TAGLIATELLE SE SÝREM RICOTA SE ŠPENÁTEM, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
DANČÍ HŘBET NA GRILU, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA, LYOFILIZOVANÉ MALINY, BRAMBOROVÉ ROSTI – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 259 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, KORIANDR, CITRÓNOVÝ SIRUP | 179 Kč |
Úterý 13. 12. | |
---|---|
Polévka | |
INDICKÁ KVĚTÁKOVÁ S PEČENOU MRKVÍ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
THAJSKÉ NUDLE SE ZELENINOU, GRILOVANÉ KREVETY, SEZAM, RESTOVANÁ CIBULKA | 189 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KRŮTÍ MEDAILONKY, PEČENÁ ŘEPA S JABLKY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S PAŽITKOU | 159 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ STEAK, DIJONSKÁ OMÁČKA SE SUŠENÝMI RAJČATY A ZELENÝM PEPŘEM, BRAMBOROVÉ ROSTI | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
DANČÍ HŘBET NA GRILU, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA, LYOFILIZOVANÉ MALINY, BRAMBOROVÉ ROSTI – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 259 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, KORIANDR, CITRÓNOVÝ SIRUP | 179 Kč |
Středa 14. 12. | |
---|---|
Polévka | |
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA S TOASTEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÉ MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, KRÉMOVÉ TOMATOVÉ RISSOTO, BAZALKA, PEČENÁ PANČETA | 179 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO V BBQ OMÁČCE, GRILOVANÉ PŮLKY BRAMBOR SE ZAKYSANOU SMETANOU, SALÁT COLESLAW | 149 Kč |
MENU 2 | |
ŠPAGETY BOLOGNESE, GRILOVANÉ RAJČE, RUCOLA, PARMEZÁN | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA, LYOFILIZOVANÉ MALINY, BRAMBOROVÉ ROSTI – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, KORIANDR, CITRÓNOVÝ SIRUP | 179 Kč |
Čtvrtek 15. 12. | |
---|---|
Polévka | |
KOPROVÁ S BRAMBOREM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT S MÁTOU A FEFERONKOU | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S BRAMBOROVOU KRUSTOU S BYLINKAMI A ČESNEKEM, LISTOVÝ SALÁT S PEČENOU DÝNÍ | 149 Kč |
MENU 2 | |
ČOČKA NA KYSELO, PEČENÁ KLOBÁSA, SÁZENÉ VEJCE, ČERSTVÝ CHLÉB, SMAŽENÁ CIBULKA | 149 Kč |
KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, KORIANDR, CITRÓNOVÝ SIRUP | 179 Kč |
Pátek 16. 12. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, BRAMBOROVÁ KAŠE, PEČENÉ ŽAMPIÓNY | 169 Kč |
MENU 1 | |
TORTILLA S KUŘECÍMI KOUSKY, ZAKYSANOU SMETANOU, SUŠENÝMI RAJČATY, LEDOVÝM SALÁTEM A KOUSKEM CHILLI | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ EMENTÁL, STEAKOVÉ HRANOLKY, TATARKA SE SUŠENÝMI BRUSINKAMI | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA, LYOFILIZOVANÉ MALINY, BRAMBOROVÉ ROSTI – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, KORIANDR, CITRÓNOVÝ SIRUP | 179 Kč |